Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kleine Winkelsteeg 4 Venlo

Specificaties

Vraagprijs: € 575.000 k.k.

 • Postcode: 5926 RZ
 • Woonoppervlakte: 156 m2
 • Perceeloppervlakte: 2280 m2
 • Inhoud: 1794 m3
 • Bouwjaar: 1964
 • Kamers: 6
 • Slaapkamers: 3
 • Ligging: Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
 • Bouwvorm: Bestaande bouw
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaande woning
 • Energieklasse: C
 • Isolatie: Muurisolatie, Dubbel glas
 • CV ketel: Nefit 2019

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Landelijk wonen en ondernemen!
Deze landelijk gelegen (bedrijfs-)woning biedt een unieke kans voor de liefhebber van landelijk wonen in combinatie met enige agrarische activiteiten zoals bijvoorbeeld een vorm van grondgebonden landbouw (tuinbouw, akkerbouw, boomteelt) of het hobbymatig houden van dieren zoals paarden. Dit met een vrij
uitzicht over de naast gelegen landerijen. De woning is gelegen op een perceel van ca. 2.280 m². Optioneel is er de mogelijkheid om meer grond rondom en nabij de locatie aan te kopen met een oppervlakte tot maximaal ca. 03.28.18 ha.

De locatie heeft een agrarische bestemming. Voor het wijzigen van het bestemmingsplan dient vooraf overleg plaats te vinden met de gemeente.

De locatie is gelegen aan de rand van Venlo, in het kerkdorp Hout-Blerick. Met de gemakken van de centra van Hout- Blerick en Venlo, diverse scholen, zorg (o.a. ‘Medisch Centrum Viecuri’) en gezellige winkels en restaurant en de directe nabijheid van de A67 en A73 is het landelijk, doch ideaal wonen op deze locatie.

Bijzonderheden:
– Uniek vrij en landelijk gelegen
– Multifunctionele bedrijfsgebouwen
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
– Uitermate geschikt voor de agrariër, ZZP-er of hobbymatige paarden-/dierenliefhebber
– Mogelijkheid om extra cultuurgrond rondom en nabij de locatie aan te kopen
– Het kadastrale perceel dient nog gesplitst te worden bij het kadaster.

Woning:
Via de entree aan de voorzijde komt u de woning binnen in de ruime hal, ingericht met tegelvloer en granol stucwerk wanden. De hal is voorzien van een garderobe nis met bergkast en biedt bovendien toegang tot de meterkast, kelder, trapopgang naar de eerste verdieping, de keuken en woonkamer.

De L-vormige woonkamer is afgewerkt met een eikenhouten vloer met deels schoonmetselwerk wanden (steenstrips) en deels granol stucwerk wanden. De houten balkenlaag in het zicht geeft een landelijke sfeer aan de ruimte. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en bieden een prachtig uitzicht op de voor- en naastgelegen landerijen. Een bergkast biedt bovendien de mogelijkheid voor extra opbergruimte.

De keuken is ingericht met een rechte keukenopstelling voorzien van een oven, keramische kookplaat, vaatwasser, wasbak en koelkast. De keuken is afgewerkt met half betegelde wanden en een novilon vloer. De grote raampartij geeft een fraai zicht op de zij oprit met naastgelegen landerijen. Vanuit de
keuken is er toegang tot de bijkeuken met achterentree.

De bijkeuken met achterentree is afgewerkt met een tegelvloer en half betegelde wanden en geeft toegang tot het toilet, een badkamer, een kantoor en bovendien een doorgang naar de ruime inpandige garage. In de bijkeuken bevindt zich de aansluiting voor het witgoed. Het toilet is voorzien van een staand closet met een fonteintje. De badkamer beschikt over een douche en wastafel.

De extra kamer is op dit moment ingericht als kantoor en is voorzien van veel prettig natuurlijk lichtinval. De tegelvloer vanuit de bijkeuken loopt drempelloos door tot het kantoor. Ook hier zijn de wanden afgewerkt met deels schoonmetselwerk wanden en deels granol stucwerk wanden. Het is tevens mogelijk om deze ruimte in te richten als slaapkamer.

De overloop op de eerste verdieping geeft toegang tot drie slaapkamers en de badkamer. Slaapkamer 1 (ca. 17 m²) is afgewerkt met granol stucwerk wanden en vloerbedekking. Slaapkamer 2 (ca. 10 m²) en slaapkamer 3 (ca. 6 m²) zijn afgewerkt met behangwanden en novilon vloer. De grote raampartijen op de slaapkamers zorgen voor veel prettig lichtinval met bovendien een mooi vrij uitzicht. Slaapkamer 2 beschikt over een inbouwkast en vanuit slaapkamer 3 is een vaste trap naar de zolder toegankelijk.

De geheel betegelde badkamer is ruim van opzet en is ingericht met een ligbad, douchecabine, wastafel en staand closet. Ook hier is er voldoende natuurlijk lichtinval aanwezig waardoor er op natuurlijke wijze geventileerd kan worden. Vanuit de badkamer is het platdak boven de berging toegankelijk.

De ruime zolder is voorzien van een betondek en geeft de mogelijkheid om een extra slaapkamer te realiseren of in gebruik te nemen als extra opbergruimte.

Vanuit de bijkeuken is er toegang tot de ruime garage met elektrische rolpoort. In de garage is de c.v.-ketel (Nefit 2019) gesitueerd en bevindt zich tevens een aparte groepenkast voorzien van krachtstroom. Aansluitend aan de garage is een koelcel/berging gelegen met geïsoleerde dubbele deuren en een loopdeur naar de loods.

Bedrijfsgebouwen:
De loods is voorzien van een gevlinderde betonvloer met een afvoerput, kalkzandsteen gemetselde binnenmuren en metselwerk buitenmuren voorzien van spouw met steenwolisolatie. De loods is voorzien van dupanel dakisolatie en gedekt met asbesthoudende golfplaten. De loods is ingericht als grote open ruimte met tevens een inpandige geïsoleerde koelcel en een wastafel. Toegang middels een elektrische sectionaaldeur (afm. ca. 4m x 4m, lxb) en een loopdeur. Er zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig middels een aparte hoofdstroomaansluiting met tevens krachtstroom en watervoorziening. Achter de loods is over de volle breedte een afhang gesitueerd met klinkervloer. De afhang heeft een goothoogte van ca. 2,80m en is ca. 4,15m diep.

De tweede open loods heeft een oppervlakte van ca. 375 m² (25m x 15m) en is deels voorzien van een gevlinderde betonvloer (ca 15m x 9m) en deels zandvloer. Het dak van de openloods is bedekt met damwand beplating, evenals de gevels zijn volledig voorzien van damwand beplating. De loods heeft een goothoogte van ca. 4,70m en een nokhoogte van ca. 5,50m. De spantvakken hebben een breedte van ca. 5 meter.

Het erf is verder volledig verhard met klinkers.

Cultuurgrond:
Het rood aangeduide kader is de omliggende cultuurgrond (ca. 1,8 ha) welke optioneel bij te kopen is. De grondsoort is kleigrond en het perceel is de laatste jaren in gebruik geweest voor de teelt van o.a. knolselderij en mais. Het betreft ideale grond voor akkerbouw / tuinbouw activiteiten, boomteelt of als
paardenweide. De nabijgelegen percelen cultuurgrond, aangeduid met blauw kader, ter grootte van totaal ca. 1,48 ha, is eveneens optioneel te koop. De grondsoort van deze percelen betreft zandgrond en zijn de laatste jaren in gebruik geweest als landbouwgrond voor de teelt van o.a. spitskool, prei, bloemkool en knolselderij.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten