Meld je aan voor de nieuwsbrief

Nieuwbouw Hout-Blerick

Gonnenhof: landelijk wonen met de grote stad om de hoek

Nieuwbouwplan Gonnenhof ligt in een authentiek stuk agrarisch gebied in Hout-Blerick, in het groene weiland achter de 19-eeuwse langgevelboerderij aan de Bijenweideweg 2. 

Een locatie en omgeving die bijzonder geschikt zijn voor mensen die graag dicht bij alle voorzieningen van een stad willen wonen. Met de gemakken van scholen en zorg en de directe nabijheid van snelwegen, is het landelijk doch ideaal wonen op deze locatie. Het plan bestaat uit 24 woningen die door Arvalis worden verkocht.

Het woningprogramma is geschikt voor jong en oud. Er worden verschillende woningtypes gebouwd; rijwoningen, vrijstaande levensloopbestendige woningen, levensloopbestendige twee-onder-een-kap woningen, rijwoningen en een vrijstaande levensloopbestendige woning.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op: www.gonnenhof.nl. Hier vind je alle informatie over de verschillende nieuwbouwwoningen. Heb je nog vragen? Stuur je vraag bij voorkeur per e-mail naar gonnenhof@arvalis.nl of neem telefonisch contact op via 0478-578257.

Logo project
Aantal woningen:
24 woningen
Locatie:
Hout-Blerick
Projectontwikkelaar:
Venterra
Verkoop:
Arvalis
Naar de website Gonnenhof
Makelaar Vestiging Venlo

Frank Sijbers

gonnenhof@arvalis.nl
Assistent makelaar Vestiging Venlo

Nicolette Smits

gonnenhof@arvalis.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten