Meld je aan voor de nieuwsbrief

Onteigening

Onder andere vanwege de nauwe banden met de agrarisch adviseurs bij Arvalis, zijn de makelaars van Arvalis uitermate goed geïnformeerd over de ruimtelijke ontwikkelingen in hun werkgebied.

Door de toenemende druk op het landelijke gebied, komt het steeds vaker voor dat agrarische bedrijven en gronden worden onttrokken aan de landbouw. Bijvoorbeeld ten behoeve van natuurontwikkeling, woningbouw, industrie en wegen. Deze verkopen hebben doorgaans te maken met een wijziging van de (dan veelal agrarische) bestemming.

Juist deze wijziging van de bestemming vraagt om een deskundige begeleiding. Het vaststellen van de schadeloosstelling is een zeer complex en nauwkeurig proces. Ook de begeleiding van de procedures vereist specifieke kennis. Laat je in geval van een dreigende onteigening, wet voorkeursrecht gemeenten, natuurontwikkeling of verkoop aan een projectontwikkelaar, in een zo vroeg mogelijk stadium adviseren door een makelaar van Arvalis.

Zoek jij een specialist die dit goed voor jou regelt? Neem dan contact met ons op.

Vragen?

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten