Voor ons aanbod in Zeeland, Brabant en Gelderland
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Gratis waardebepaling

Arvalis, BuitenGewoon makelaar in dorp en buitengebied

Arvalis is gespecialiseerd in verkoopbegeleiding van agrarische locaties en woningen in het dorp en het buitengebied. Wij spreken uw taal en weten precies wat uw locatie nodig heeft voor een succesvolle verkoop.

Mede dankzij ons uitgebreide netwerk kunnen wij uw locatie optimaal presenteren en weten wij welke aanpak het beste werkt voor een succesvolle verkoop van uw object.

De grote meerwaarde van Arvalis zit in de brede dienstenportefeuille. Zo hebben wij naast makelaars ook specialisten ruimtelijke ordening, juristen en bouwkundigen in dienst die snel kunnen toetsen of u extra mogelijkheden en daarmee waardevermeerdering kunt realiseren op uw locatie. Denk hierbij aan herbestemmen, woningsplitsing, realisatie van een extra bouwkavel of bouwkundig tekenwerk.

Kortom, zakendoen met Arvalis vergroot uw verkoopkansen en zorgt voor waardemaximalisatie van uw locatie.

Wilt u meer weten? Wij komen graag vrijblijvend langs voor een gratis waardebepaling. Vul hiertoe onderstaande contactformulier in.

Gratis waardebepaling

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor een vrijblijvende afspraak.

 

Vragen?

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten