Meld je aan voor de nieuwsbrief

Zwarte Plakweg 66 America

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 5966 RL
  • Vloeroppervlakte: 460 m2
  • Perceeloppervlakte: 9242 m2
  • Bouwjaar: 1967
  • Ligging: Landelijk gebied
  • Hoofdtype(n): Bedrijfsruimte

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

De bedrijfslocatie met bungalow, twee loodsen, een verhuurd tankstation en cultuurgrond is vrij gelegen in het buitengebied van America. Door de ligging aan de Midden Peelweg is dit een echte zichtlocatie met een goede bereikbaarheid. Een unieke combinatie van wonen en werken op één locatie!

Het object wordt samen verkocht met het aan de voorzijde gelegen onbemande tankstation, welke is verhuurd tot 2022 (te verlengen). De huurpenningen gaan over naar de koper bij eigendomsoverdracht. Deze combinatie maakt het object ook zeer interessant als beleggingsobject!

De levensloopbestendige bungalow biedt verrassend veel ruimte en beschikt over een woonkamer, keuken, twee badkamers, apart toilet, 3 slaapkamers, een grote berging en een garage. De ruime tuin is voorzien van een overdekt terras/veranda.

De eerste loods, gelegen achter het tankstation, biedt ruimte voor een shop, een wasplaats, kantoor en opslagruimte.

De tweede loods is ingedeeld met twee grote ruimtes en een ‘tijdelijke’ woonvoorziening, destijds gerealiseerd voor mantelzorg.

Er is een royaal en verhard buitenterrein aanwezig.

Het geheel is gelegen op een perceeloppervlakte van 9.242 m2 waarvan 5.130 m2 cultuurgrond.

Kadastrale situatie
– Horst, sectie H, nummer 638, groot 1.070 m2
– Horst, sectie H, nummer 639, groot 1.510 m2
– Horst, sectie H, nummer 640, groot 2.522 m2
– Horst, sectie H, nummer 486, groot 4.140 m2

Andere gebruiksmogelijkheden
Dit object is geschikt voor de ondernemer met een bedrijf, behorend tot categorie 1 en 2 en/of daarmee qua milieueffecten gelijk te stellen bedrijven en/of activiteiten. Het onbemand tankstation biedt interessante huurinkomsten. Ook voor de kleine ondernemer / z.z.p-er biedt dit object tal van mogelijkheden.

Door de aangrenzende cultuurgrond en loods met ruimte voor paardenboxen is deze locatie ook interessant voor de paardenliefhebber.

Bijzonderheden
– Levensloopbestendige bungalow
– Ruime locatie met multifunctionele loodsen
– Door onbemand verhuurd tankstation een interessante beleggingsobject!
– Met voormalige wasserette en ruimte voor een shop
– Locatie is uitermate geschikt voor de ondernemer en/of paardenliefhebber
– Genoeg parkeergelegenheid op eigen terrein
– Vrije ligging met uniek uitzicht over de landerijen

OMSCHRIJVING BUNGALOW

Inhoud totaaL: 290 m3
Woonoppervlakte: 94 m2
Oppervlakte overig inpandige ruimten: 51 m2
Perceeloppervlakte: 9.242 m2
Bouwjaar : 1967, in fasen verbouwd

woonkamer
De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel natuurlijke lichtinval. Vanuit hier heeft u vrij uitzicht over de tuin en de weilanden. De kamer is ingericht met laminaatvloer, wanden met granol en schoonmetselwerk en met oudhollands plafond. Het glas-in-lood raam en de schouw (waarvan het rookkanaal nog intact is) geven deze ruimte een sfeervol tintje.

keuken
De woonkeuken heeft een keukenblok met een kunststof aanrechtblad, wasbak, vaatwasser, een 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en koelkast. De keuken is ingericht met vinyl vloer en half betegelde wanden.
Grenzend aan de keuken bevindt zich een kleine geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.

slaapkamers
Op de begane grond bevinden zich drie slaapkamers. De grootste slaapkamer staat in directe verbinding met de royale badkamer en is ingericht met laminaatvloer en behangwanden. Deze kamer beschikt over twee ruime muurkasten. De twee overige slaapkamers zijn ingericht met vloerbedekking en wanden van behang.

badkamer
De geheel betegelde verzorgde badkamer is ingericht met een douche, bad, toilet en twee wastafels. De badkamer is geheel vernieuwd in 2005.

Via de achterentree heeft u toegang tot de keuken, het kantoor, de meterkast en een provisiekast. De woning beschikt over een ruim kantoor met zicht op de bedrijfsopstallen.
Via het kantoor bereikt u de berging met toilet. De woning beschikt verder over een garage met grote roldeur.

OMSCHRIJVING TANKSTATION & LOODS 1

Het onbemande tankstation is verhuurd tot 2022, te verlengen met 5 jaar. Hierna zal de huur telkens met 1 jaar worden verlengd, behoudens opzegging door verhuurder of huurder. De huuropbrengsten zijn op te vragen bij Arvalis. De huurprijs bestaat uit een vast bedrag per jaar en een variabele toelage (afhankelijk van omzet). Het tankstation is gunstig gelegen aan de Middenpeelweg en heeft een jaaromzet van circa 1,5 miljoen liter brandstof.

De tank (2 compartimenten) ligt in de grond. Jaarlijks worden grondmonsters genomen.

De achtergelegen loods heeft een oppervlakte van circa 280 m2 en biedt ruimte voor een shop (ca. 7,5 m2), een wasserette (ca 52 m2), volop opslagruimte en een kantoor. Hier bevinden zich ook de installaties voor het tankstation. Het middengedeelte van de loods is nu in gebruik als opslagruimte. Het achterste gedeelte was voorheen in gebruik als paardenstal met meerdere paardenboxen en voor opslag. De loods is omstreeks 1967 gebouwd en middels steen opgetrokken met betonvloer en gedekt met deels asbestvrije en deels asbesthoudende golfplaten.

De ruimte aan de voorzijde van de loods kan uitstekend dienstdoen als shop en is voorzien van een balie en een aluminium pui met schuifdeur. De ruimte is ingericht met tegelvloer en systeemplafond.
De grote roldeur aan de voorzijde van de loods biedt toegang tot de voormalige wasserette met afvoergoot.
De wasserette heeft een mogelijkheid tot een toiletvoorziening. Vanuit hier heeft u toegang tot de naastgelegen kantoorruimte met ruimte voor een shop en de opslagruimtes. Twee grote schuifdeuren bieden toegang tot het middengedeelte van loods 1, nu in gebruik als opslagruimte.

OMSCHRIJVING LOODS 2

Deze loods heeft een oppervlakte van circa 180 m2 en is ingedeeld met twee grote ruimtes en een ‘tijdelijke’ woonvoorziening. Dit woongedeelte is in het verleden gerealiseerd t.b.v. mantelzorg en is dan ook voorzien van gas, water, elektra en riolering.

De loods is omstreeks 1970 gebouwd, middels steen opgetrokken en ter hoogte van het woongedeelte voorzien van een spouwmuur. De inpandige wanden van het woongedeelte bestaan uit gipsplaten met stucwerk. De loods met inpandig woongedeelte is als basis voorzien van betonvloer en gedekt met deels asbestvrije en deels asbesthoudende golfplaten.

Aan de loods is een eenvoudige afhang aangebouwd middels een houtconstructie.

Omschrijving woongedeelte loods 2: Via de entree komt u binnen in de hal die toegang geeft tot de keuken, woonkamer en toilet. De keuken met gecoate vloer is voorzien van een vaatwasser, koelkast en gas op glaskookplaat. De badkamer bestaande uit ligbad, douchebak, toilet en wastafel is geheel betegeld. De woonkamer en de slaapkamer zijn voorzien van parketvloer. De achterentree met gecoate vloer is in gebruik als wasruimte waarbij tevens een eenvoudig keukenblokje aanwezig is. De achterentree biedt tevens toegang tot de naastgelegen opslagruimtes. Aan het woongedeelte grenst een overdekt terras met verzorgd aangelegde tuin en vrij uitzicht

De locatie is gelegen op een ruim perceel, waarvan 5.130 m2 cultuurgrond met diverse fruitbomen. De locatie is vrij gelegen in het landelijk buitengebied van America.

BESTEMMINGSPLAN

Voor deze locatie is het Bestemmingsplan ‘Buitengebied Horst aan de Maas’ van toepassing. Ter plaatse van de woning en de loodsen is de locatie opgenomen als enkelbestemming “bedrijf”, behorend tot categorie 1 en 2 en/of daarmee qua milieueffecten gelijk te stellen bedrijven en/of activiteiten. Dit gedeelte heeft tevens de functieaanduiding ‘Verkooppunt motorbrandstoffen met lpg’.

De cultuurgrond heeft de enkelbestemming “agrarisch met waarden”.

Verder is van toepassing de dubbelbestemming ‘waarde – archeologie 3’ en de gebiedsaanduiding
‘overige zone – kampen’

VRAAGPRIJS OP AANVRAAG

AANVAARDING IN OVERLEG

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Job Camps
06-22536654
jcamps@arvalis.nl

Arvalis kantoor Venlo
Villafloraweg 1
5928 SZ Venlo
t: (0478) 57 82 57
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten