Meld je aan voor de nieuwsbrief

Reindonckweg 3 Kronenberg

Specificaties

Vraagprijs: € 779.000 k.k.

 • Postcode: 5976 PK
 • Woonoppervlakte: 145 m2
 • Perceeloppervlakte: 4040 m2
 • Inhoud: 550 m3
 • Bouwjaar: 1939
 • Kamers: 11
 • Slaapkamers: 4
 • Ligging: Vrij uitzicht, Open ligging, In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
 • Bouwvorm: Bestaande bouw
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaande woning
 • Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas
 • CV ketel: GAS

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Op een mooie locatie in Kronenberg gelegen bedrijfslocatie met bedrijfswoning, fraai kantoor, bedrijfsruimte met buitenopslag, een bedrijfsgebouw met drie garageboxen en met inpandige mantelzorgwoning. Het geheel is gelegen op een perceel van circa 4040 m2 en heeft de enkelbestemming ‘bedrijf’
De locatie is ontsloten via de Reindonckweg en de Americaanseweg.

De bedrijfslocatie is gelegen nabij de doorgaande wegen N556 en N277 en op 12 autominuten afstand van de op- en afritten van de A73 (Roermond – Nijmegen) en A67 (Venlo-Eindhoven).

Op circa 3 kilometer afstand is
het NS-station Horst-Sevenum gelegen.

Bijzonderheden:
– Veelzijdige bedrijfslocatie
– Multifunctionele bedrijfsruimtes met bedrijventerrein
– Bedrijfswoning met ruim kantoor en uitgebreide voorzieningen
– Met mantelzorgwoning
– Goede ontsluiting en bereikbaarheid

Omschrijving bedrijfswoning

• Bouwjaar: 1939 en aanbouw (kantoor) 1972, interieur van de aanbouw 1997 gerenoveerd, dak aanbouw vernieuwd in 2010.
• Bouwaard: Traditioneel.
• Buitenmuren: Baksteen voorzien van een spouwmuur met spouwmuur-isolatie. De binnenwanden zijn, behoudens de sanitaire ruimten, voorzien van stucwerk en deels van behang.
• Kozijnen: houten kozijnen met deels dubbele beglazing.
• Dak: Het dak is bedekt met pannen en deels van binnenuit geïsoleerd. Eternit dakbeschot aanwezig. Aanbouw is v.v. bitumineuze platdakbedekking.
• Vloeren: De begane grond en verdiepingsvloer zijn van beton.
• Verwarming: Middels combi cv-ketel (Nefit, bouwjaar 2017).
• Nutsvoorzieningen: Aangesloten op gas- water- en elektranetwerk, tevens aansluiting riolering woonhuis en glasvezelaansluiting.
• Inhoud circa 550 m³, ca. 66 m² aangebouwde kantoorruimte.
• Gebruiksoppervlakte circa 145 m² (conform NEN 2580).

De woning beschikt o.a. over een woonkamer, eetkamer, keuken, bijkeuken, opkamer, berging, toiletruimte, wasruimte, tussenhal, achter-entree, provisiekelder en een kantoorruimte met aparte ingang. Op de verdieping bevinden zich vier slaapkamers en een royale badkamer met douche, ligbad, wastafel,
toilet, bidet en sauna.

Inrichting bedrijfswoning:
De entree bevindt zich aan de voorzijde. In de hal zijn enkele originele elementen bewaard gebleven zoals de authentieke tegelvloer en glas in lood boven de voordeur.
De woonkamer is voorzien van pvc-vloer, decoratieve schouw met kachel (geen rookkanaal) en airconditioning.
Eetkamer met pvc-vloer en houtkachel.
Keuken met U-vormig keukenblok, voorzien van deels granito en deels kunststof werkblad, 4-pits elektrische kookplaat, Itho afzuigkap, oven (defect), koelkast en Bosch vaatwasser.
Werkkamer ingericht met pvc-vloer en wanden van behang (geschilderd).
Bijkeuken met uitstortgootsteen en aansluitingen voor het witgoed. Er komt een wasstortkoker vanaf de badkamer uit in de bijkeuken.
Verdieping met overloop en vier slaapkamers. Twee slaapkamers zijn voorzien van een grote dakkapel. De ramen van de slaapkamers zijn voorzien van rolluiken of elektrisch bedienbare screens. Twee slaapkamers beschikken over een wastafel.
Badkamer met ligbad, bidet, toilet, wastafelmeubel, douchecabine, sauna, een groot dakraam en een wasstortkoker naar de bijkeuken.

Inrichting kantoor:
Kantoor met keukenblok v.v. kunststof werkblad, spoelbak en inbouwboiler. Met een aparte spreekkamer en een grote muurkast met schuifdeuren. Met elektrische zonwering aan voorzijde, ledverlichting, airconditioning, alarminstallatie, beamerscherm en glasvezel. Het kantoor is ruim voorzien van UTP
aansluitingen. Ingericht met tegelvloer met vloerverwarming, houten kozijnen met dubbel glas en sierpleister wanden.

Ruime parkeergelegenheid aan voorzijde kantoor en een pakketbrievenbus. Aan achterzijde van de woning bevindt zich een terras met zonneluifel. De buitengevels zijn recent gereinigd, opnieuw gevoegd, na-geïsoleerd en geïmpregneerd.

De tuin is rond de woning aangelegd met benodigde verhardingen, omheining en poorten. Aan de achterzijde is aansluitend aan de achtergelegen loods een hondenren gerealiseerd. De verzorgde tuin is ingericht met hagen, gazon, borders met diverse beplanting en bomen en voorzien van een beregeningsinstallatie.

Omschrijving bedrijfsgebouwen

Bedrijfsgebouw met mantelzorgwoning:
Bedrijfsruimte met mantelzorgwoning en opslagruimte. Dit gebouw is ook uitstekend te gebruiken als kantine of verkooppresentatieruimte. Gebouwd ca. 1958 en omstreeks 1990 gerenoveerd. Opgetrokken middels steen, spouw, geïsoleerd.
Het dak is v.v. pannen en van binnenuit beschoten met isolerende dakelementen. Houten spanten, opslagruimte voorzijde v.v. stalen spant. Kozijnen hout en v.v. enkel en deels dubbele beglazing met rolluiken. Vloer v.v. beton, hoofdzakelijk tegelvloer. Verwarming middels vloerverwarming en radiatoren. Warmwatervoorziening middels boiler, hot-fill middels aansluiting op c.v.-ketel (bij doucheruimte) en close-in boiler bij keukenblok.
Indeling: entree, betegelde toiletruimte, woonkamer/keuken met keukenblok, slaapkamer, doucheruimte. Verdieping met voorruimte. Boiler bij doucheruimte en c.v. ketel op overloop verdieping. Verder een grote ruimte met div. gebruiksmogelijkheden.

Garages/opslagruimte
Met drie garages/opslagruimtes v.v. houten spanten met elektrische overheaddeur, en een garage v.v. stalen spanten. Afm. 5x24m. Het dak is v.v. geïsoleerde dakelementen.

Loods/werkplaats
Deze bedrijfsruimte is in 1965 gerealiseerd en in 1982 is deze verlengd. Opgetrokken middels steen en v.v. spouw, niet geïsoleerd. Dak v.v. stalen geïsoleerde platen. Stalen vakwerkspanten, betonvloer, houten kozijnen met enkele beglazing. Toegang middels twee overheaddeuren. Gebruik als werkplaats en opslag- c.q. stallingsruimte. Inpandig is er een kantoorruimte met tegelvloer en keukenblokje aanwezig, alsmede een betegelde toiletruimte. Verwarming werkplaats middels een heater en inpandige ruimte radiatoren. h.r.-ketel met daarop aangesloten een indirect gestookte heater en radiatoren. Afm. 15 x 25m. vloeropp. ca. 375 m2.

Opslagruimte
Berging stalling v.v. 2 elektrische sectionaalpoorten. Afmeting 10 x 15 m. vloeropp. ca. 150 m2.

Bedrijventerrein
Omheining bestaande uit hekwerk, hagen en toegangspoorten. De poort aan de wegzijde is elektrisch bedienbaar. Verhardingen bestaande uit asfaltverharding en betonklinkers.

De nutsvoorzieningen voor de bedrijfsopstallen komen allen vanuit de woning (G/W/E). De wateraansluiting bevindt zich in de provisiekelder van de woning en de gasaansluiting in de meterkast van het kantoor (aanbouw woning). De elektra-aansluiting (3x50A) en de omvormer van de PV-installatie bevindt zich in de loods/werkplaats.

Bestemmingsplan:
De locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan Reindonckweg 3 Kronenberg, gemeente Horst aan de Maas, onherroepelijk (vastgesteld 05-06-2018) en heeft de volgende bestemmingen:

– Enkelbestemming: Bedrijf
– Dubbelbestemming: Waarde – Archeologie 3
– Functieaanduiding: specifieke vorm van bedrijf – aannemersbedrijf
– maximum bebouwd oppervlak: 2600 m2*
– Gebiedsaanduidingen:
. milieuzone – hydrologische beschermingszone
. overige zone – velden

* Maximum bebouwbaar oppervlakte wordt gedeeld met perceel Sevenum P 669. Voor perceel P 462 en P 697 is momenteel de volledige bebouwingsmogelijkheid benut.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten