Meld je aan voor de nieuwsbrief

Sint Jansstraat ong Meterik

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 198.000 v.o.n.

  • Postcode: 5964 AA
  • Perceeloppervlakte: 653 m2
  • Ligging: In woonwijk
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

RUIMTE EN VRIJHEID
Op een uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Meterik is deze mooie bouwkavel gelegen. De kavel is bestemd voor een geheel naar eigen inzicht te bouwen vrijstaande woning. U koopt hier niet alleen een fraaie bouwkavel maar ook veel ruimte en vrijheid met een mogelijkheid van een fijne tuin!

Een uitgelezen kans om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Tegen de dorpskern van Meterik komt een woningbouwplan, Meteriks Veld 2. “Onze” kavel is gelegen aan de Sint Jansstraat (tussen huisnummers 23 en 27) In het totale plan komen zo’n honderd woningen. Het plan is om hier diverse soorten woningen te bouwen: rijwoningen (deels starterswoningen) met of zonder garage en vrijstaande (levensloopbestendige) twee-onder-een-kapwoningen. Het zal een duurzame wijk worden met veel plaats voor openbaar groen. De gemeente maakt het gebied alsmede deze kavel bouw- en woonrijp.

Heeft u interesse, maar zelf nog een eigen woning? Dan zijn wij uiteraard graag bereidt om vrijblijvend bij u langs te komen voor een waardebepaling! Bel of mail ons dan voor een afspraak.

OBJECTGEGEVENS
Adres: Sint Jansstraat ong. 5964 AA Meterik
Perceeloppervlakte: circa 653 m²
Kadastrale aanduiding: Gemeente Horst, sectie O, nummer 1797

VRAAGPRIJS
€ 198.000,- v.o.n.
Dit houdt in dat de overdrachtsbelasting en leveringsakte bij de notaris voor rekening van verkoper zijn.

AANVAARDING
In overleg

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN
De woning die op het perceel gebouwd mag worden, mag een maximale goothoogte hebben van 6,5 meter en een maximale bouwhoogte van 11 meter. De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt aan beide zijden minimaal 2,5 meter. De diepte van het hoofdgebouw bedraagt maximaal 15 meter.

De kavel heeft een frontbreedte van circa 18 meter, wat aan de achterzijde uitloopt tot een breedte van circa 22 meter.

De diepte van de kavel bedraagt circa 32 meter.

Op de locatie zijn piketpaaltjes geplaats om een beeld te krijgen van de afmetingen. Deze paaltjes vormen slechts een indicatie. De uiteindelijke kavel zal nog exact door het kadaster worden uitgemeten.

BESTEMMING
Het bouwkavel maakt deel uit van het bestemmingsplan Meteriksveld II, vastgesteld d.d. 31-01-2023
Bestemmingsplanregels zijn na te lezen op: www.ruimtelijkeplannen.nl

OMGEVING
Meterik is gelegen in Noord Limburg. Hier proeft u het gastvrije karakter van Limburg.

Meterik is gelegen in een uitgestrekte groene regio met diverse pittoreske dorpjes. De mooie, deels ongerepte natuur en de vele recreatie mogelijkheden (op een steenworp afstand liggen de Schadijkse bossen), maken dit gebied een ideale omgeving om te wonen en te recreëren.
Autosnelweg A73 is binnen 5 minuten met de auto bereikbaar.
Steden als Venlo en Venray liggen op een steenworp afstand. Zo zijn alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik. Maar ook het centrum van het nabijgelegen Horst, op fietsafstand, biedt o.a. een groot winkelaanbod, een middelbare school en alle faciliteiten die u zich kunt wensen. Meterik zelf beschikt over een eigen basisschool. Verder wordt er in Meterik flink aan de weg getimmerd. Zo wordt momenteel gebouwd aan een nieuwe multifunctionele sportaccommodatie in Meterik. De accommodatie zal zowel binnen als buiten ruimte bieden aan sportverenigingen, onderwijs en horeca.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten