Meld je aan voor de nieuwsbrief

Roermondseweg 56 Posterholt

Verkocht

Specificaties

Prijs op aanvraag € 240.000 v.o.n.

  • Postcode: 6061 GC
  • Perceeloppervlakte: 1860 m2
  • Ligging: In bosrijke omgeving, Landelijk gelegen
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Op een unieke locatie aan de rand van Posterholt bieden wij deze ruime en exclusieve bouwkavel aan. De bouwkavel is gelegen aan de Roermondseweg en heeft een oppervlakte van  bijna 1900 m². Een uitgelezen kans om uw woonwensen
hier te realiseren!

De bouwkavel heeft een breedte aan de straat van maar liefst 42 m. en een totale diepte van ca. 87 m. Het totale bouwvlak zoals dit in het bestemmingsplan is aangegeven bedraagt circa 1050 m². 

Genoeg ruimte dus voor een mooie woning en eventuele bijgebouwen. En dan blijft er nog genoeg ruimte over voor een prachtige tuin!
bestemmingsplan:
Het bestemmingsplan met de naam “Oprichten levensloopbestendige woning Roermondseweg ongenummerd Posterholt” is door gemeente Roerdalen vastgesteld op 7 juli 2022. 
Met in achtneming van de geldende bestemmingsplanregels behoort ook een beroep en / of bedrijf aan huis tot de mogelijkheden.

Alle bestemmingsplanregels kunt u vinden op:
https://www.ruimtelijkeplannen.nl/documents/NL.IMRO.1669.BPPHT2020ROERMONWG-VG01/r_NL.IMRO.1669.BPPHT2020ROERMONWG-VG01.html#NL.IMRO.PT.ae25f3d1b4684c3899c2260300ec19da

Een aantal kernpunten uit dit bestemmingsplan:
Maximum bouwhoogte bedraagt 10 m.
Maximum goothoogte bedraagt 6 m.
De woning dient gebouwd te worden met een kap.
Het dient een levensloopbestendige woning te zijn. Dat wil zeggen dat voorzieningen zoals een slaapkamer en badkamer op de begane grond aanwezig moeten zijn. De woning mag echter wel gewoon uit meerdere bouwlagen bestaan. 

De bouwkavel is gelegen tussen Roermondseweg 56 en 60.

Als u nog aanvullende vragen heeft, dan staan we U uiteraard graag te woord.

Is uw interesse gewekt, maar heeft U geen idee wat uw eigen woning waard is dan maken wij graag gebruik van de situatie om U een vrijblijvende waardebepaling aan te bieden. Hiervoor kunt U altijd telefonisch of per e-mail contact opnemen. 

Posterholt is een kerkdorp in Nederlands-Limburg gelegen op circa 10 kilometer ten zuidoosten van de stad Roermond en aan de Duitse grens. Het is met circa 3.930 inwoners de tweede grootste plaats van de gemeente Roerdalen. 
In het dorp zelf zijn o.a. een basisschool en een supermarkt te vinden. 
In de nabijgelegen kernen Sint Odiliënberg en Heinsberg (net over de Duitse grens) , zijn vele overige voorzieningen aanwezig. 
Posterholt ligt op ca. 15 minuten rijden van Roermond. Met een kleine tien minuten is autosnelweg A73 bereikbaar. 

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten