Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heggervoetpad ong Schinnen

Specificaties

Vraagprijs: € 6,50 per m2 k.k.

  • Postcode: 6365 EK
  • Perceeloppervlakte: 0.61.50 ha
  • Hoofdtype(n): Losse Grond
  • Grondsoort: Leem

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Het perceel cultuurgrond is in gebruik als grasland en is gelegen aan het Heggervoetpad, nabij de buurtschappen ‘Hegge’ en ‘Nagelbeek’ te Schinnen. De grond is goed geschikt als grasland, hooiweide en/of hobbyweide. Tevens biedt het perceel de mogelijkheid tot het recreëren en/of genieten van uw eigen stuk grasland. Het perceel is bereikbaar middels een verharde weg vanuit ‘Hegge’. Het perceel kan in zijn geheel worden aangekocht, maar het is -in overleg- ook mogelijk om een van de twee delen van het perceel aan te kopen.

KADASTRALE SITUATIE
Perceel A: Schinnen, sectie D, nummer 3355, groot 00.26.30 ha.
Perceel B: Schinnen, sectie D, nummer 3359, groot 00.35.20 ha
tezamen groot 00.61.50 ha

BESTEMMINGSPLAN
Het perceel ligt in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Schinnen’ en is onherroepelijk vastgesteld op 14-03-2013. Het perceel heeft de enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden’, verder heeft het de dubbelbestemming ‘Waarde- Archeologie 2’ en ‘Leiding – Gas’ en gebiedsaanduiding ‘vrijwaringszone – weg 1’ .

BODEM EN GEBRUIK
De grondsoort betreft löss. Het perceel is de laatste jaren in gebruik geweest als grasland en heeft daarmee de status ‘blijvend grasland’.

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 6,50 per m² k.k.

Het perceel wordt in zijn geheel aangeboden met tevens de mogelijkheid om een gedeelte van het perceel aan te kopen. Een koop bestaande uit een deel van het perceel komt enkel tot stand indien er gelijktijdig een koper is voor elk afzonderlijk deel. De twee delen zijn momenteel gescheiden middels een hekwerk. Bij een geplitste verkoop dient er ten hoogte van ‘deel B’ een nieuwe in- en uitrit gerealiseerd te worden.

Het perceel is vanuit ‘Hegge’ toegankelijk middels een verharde weg welke onder de A76 doorloopt. Deze ontsluiting is voldoende breed en hoog om het perceel met landbouwvoertuigen te bereiken.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Timon Dols (Makelaar)
t: 06-51225838
e: tdols@arvalis.nl

Arvalis kantoor Maastricht Airport
Europalaan 24
6199 AB Maatricht Airport
t: 043 – 450 5100
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten