Meld je aan voor de nieuwsbrief

bouwrecht bedrijfsloods met woning ong Horst

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 240.000 k.k.

  • Postcode: 5960
  • Hoofdtype(n): Bouwgrond

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Bouwkansen voor bedrijven

In verband met sanering van een agrarisch bedrijf binnen de gemeente Horst aan de Maas is een bouwrecht (ook wel contingent genoemd) ontstaan voor het bouwen van een bedrijfsloods in combinatie met een woning. Dit bouwrecht mag vrij worden uitgegeven binnen de gemeente Horst aan de Maas.
De bouwrecht geeft u het recht om een locatie zonder bouwbestemming alsnog geschikt te maken voor bebouwing.
Zo krijgt u de kans om op een unieke locatie binnen de gemeente Horst aan de Maas uw bedrijfsloods met woning te bouwen.

Heeft u een locatie op het oog zonder bouw- én bedrijfsbestemming?

Als de locatie die u op het oog heeft volgens het bestemmingsplan geen bouw- én bedrijfsbestemming heeft gaat u in overleg met de gemeente. Het bestemmingsplan moet dan namelijk worden aangepast. De gemeente gaat o.a. de locatie stedenbouwkundig toetsen.

Wilt u begeleid worden bij het overleg met de gemeente én bij de aanvraag van een bestemmingsplanwijziging, dan kunnen wij u helpen. Arvalis is specialist op dit vakgebied! We gaan met u om tafel en schetsen een plan waarmee we naar de gemeente gaan. Zijn alle partijen het hierover eens dan vragen we om een principebesluit van het college van B&W. Vervolgens start de procedure en kijken we wat gedaan moet worden om het bestemmingsplan te wijzigen.

Het bouwrecht koopt u op voorwaarde dat u een vergunning krijgt om uw locatie te bebouwen. Uw risico’s blijven daarmee beperkt.

Het bouwrecht heeft een vraagprijs van € 240.000,- exclusief BTW k.k.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten