Meld je aan voor de nieuwsbrief

Project management

Een specialist die thuis is in jouw regio, kennis heeft van innovatietrajecten in jouw sector en onderdeel is van een krachtig netwerk. Dat krijg je als je een projectleider van Arvalis inschakelt.

Het lijkt een vreemde eend in de bijt, de tak ‘Projectmanagement’, maar dat is ze niet. Overal waar ondernemers bezig zijn met ontwikkeling, lopen ze namelijk tegen bepaalde uitdagingen aan. Dit kunnen technologische uitdagingen zijn, maar ook uitdagingen in de bedrijfsvoering (hoe zet ik mijn nieuwe product in de markt?) of in de omgeving. Vaak zijn er zelfs meerdere ondernemers die tegen dezelfde uitdagingen aanlopen. Om deze uitdagingen op een goede manier aan te gaan, is veelal creativiteit en innovatie nodig. Dat is waar deze tak van sport binnen Arvalis zich mee bezig houdt. Dit gebeurt vaak in nauwe samenwerking met de projectleiders van de Limburgse Land- en Tuinbouwbond.

De projectleiders van Arvalis geven vorm aan projecten die ondernemers onder meer ondersteunen bij de ontwikkeling van nieuwe technologieën en product/marktcombinaties. Daarnaast brengen ze ondernemers met soortgelijke uitdagingen bij elkaar in ondernemersnetwerken. De projectleider neemt hierbij een coördinerende rol op zich en ziet toe op een goede voorbereiding, doorontwikkeling, financiering, begeleiding en afronding.

Vragen?

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten