Meld je aan voor de nieuwsbrief

Locatie ontwikkeling

Een specialist die thuis is in jouw regio, de ruimtelijke mogelijkheden in jouw sector kent en onderdeel is van een krachtig netwerk. Dat krijg je als je een adviseur van Arvalis inschakelt.

Vandaag de dag is de ontwikkelruimte in de omgeving van de agrarisch ondernemer enorm bepalend voor de mogelijkheden tot bedrijfsontwikkeling. Welke bestemming heeft het bouwblok, welke vergunningen kunnen worden aangevraagd? Allemaal activiteiten die de specialisten van ruimtelijke ontwikkeling de ondernemer uit handen nemen. Van het regelen van omgevingsvergunningen voor bouw, milieu en ruimtelijke ordening tot een bestemmingsplanwijziging. Ze werken op deze terreinen nauw samen met de juristen van Arvalis.

Daarnaast hebben ze door hun jarenlange ervaring in de regio een uitgebreid netwerk binnen diverse gemeenten in Zuidoost-Nederland en een duidelijk beeld van de mogelijkheden en onmogelijkheden per gebied.

Ook voor particulieren en bedrijven in het buitengebied

Terwijl het platteland tot voor kort voornamelijk het gebied van de agrariër was, zie je dat steeds meer burgers en bedrijven zich op het platteland vestigen. Wie op het platteland gaat wonen of werken komt in aanraking met allerlei regels en voorschriften. Arvalis beschikt over alle nodige kennis op dit gebied en een uitgebreid netwerk om ontwikkeling voor particulieren en bedrijven in het buitengebied mogelijk te maken.

 

Vragen?

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten