Meld je aan voor de nieuwsbrief

Juridisch advies

Een specialist die thuis is in jouw regio, kennis heeft van de rechtspraak in jouw sector en onderdeel is van een krachtig netwerk. Dat krijg je als je een jurist van Arvalis inschakelt.

Onze juristen zijn ervaren in het voeren van procedures met name op het gebied van het omgevingsrecht (bestemmingsplannen, vergunningen, handhavingszaken), Wet Natuurbescherming, GLB subsidies, agrarische productierechten, pacht en huur.

Wat de juristen van Arvalis bijzonder maakt is dat zij de agrarische sector en het agrarisch recht door en door kennen. Dit maakt dat zij van veel toegevoegde waarde zijn voor agrarisch ondernemers bij het voeren van procedures. Om deze toegevoegde waarde nog verder te vergroten wordt er veel gebruik gemaakt van kennis van de andere specialisten binnen Arvalis.

Je kunt echter ook een beroep op onze juristen doen voor het opmaken van overeenkomsten. Denk maar aan maatschap- en vennootschapsovereenkomsten, overeenkomsten op het gebied van koop, pacht, huur en arbeid en advies over rechtsvormen en het opmaken van statuten.

En ze kunnen de juiste weg uitstippelen voor optimale testamenten, huwelijks- en partnerschapsvoorwaarden en samenlevingscontracten.

Maar ook wanneer het proces wat minder soepel verloopt, staan de juristen van Arvalis voor je klaar. Zo werken er mediators bij Arvalis, die getraind zijn in bemiddeling tussen partijen. Denk daarbij aan echtscheiding, maar ook aan bedrijfsbeëindiging of bedrijfsopvolging, boedelverdeling, bedrijfssplitsing, samenwerkingen en fusies.

Vragen?

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten