Mijn favorieten

Juridisch advies door Arvalis; ondersteuning bij RO en overeenkomsten

Voor veel adviestrajecten is een juridisch specialist nodig die de puntjes op de i kan zetten. De juristen van Arvalis trekken dan ook veel samen op met de andere specialisten van Arvalis. Dit gebeurt bijvoorbeeld binnen de Werkgroep Ruimtelijke Ordening Digitaal van Arvalis die voor geheel Limburg samen de bestemmingsplanprocedures verzorgt.

Je kunt echter ook een beroep op ze doen voor het opmaken van overeenkomsten. Denk maar aan ondernemingsvormen, koop, pacht, huur en arbeid. En ze kunnen de juiste weg uitstippelen voor optimale testamenten, huwelijks- en partnerschapsvoorwaarden en samenlevingscontracten.

Maar ook wanneer het proces wat minder soepel verloopt, staan de juristen van Arvalis voor je klaar. Zo werken er mediators bij Arvalis, die getraind zijn in bemiddeling tussen partijen. Denk daarbij aan echtscheiding, maar ook aan bedrijfsbeëindiging, boedelverdeling of opvolging.

Tenslotte voeren ze op zichzelf staande procedures, zoals bezwaar- en beroepsprocedures en procedures inzake huur, pacht en arbeidsrecht.
 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring