Meld je aan voor de nieuwsbrief

Zwarte Laakstraat ong Stein

Te koop

Specificaties

Vraagprijs: € 50.000 k.k.

  • Postcode: 6171 PX
  • Perceeloppervlakte: 640 m2
  • Bouwvorm: Bestaande bouw

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Heerlijk tot rust komen in uw eigen groene plekje? Uw eigen plek om te kunnen tuinieren, groenten te verbouwen in uw moestuin of een weide voor uw hobbydieren? Dat kan op dit perceel gelegen aan de Zwarte Laakstraat in Meers (Stein). Het perceel is tevens voorzien van alle nutsvoorzieningen. Verder is er nog een beschermd veldkruis aan de rand van het perceel aanwezig welke door een koper gehandhaafd dient te worden.

Het perceel biedt tevens een mooie kans voor de belegger om dit perceel in eigendom te verwerven.

Op het perceel rust de bestemming ‘wonen’, echter is het ter plekke vooralsnog niet mogelijk om een woning te bouwen. Voor aanvullende informatie over de geldende bestemmingsplanregels verwijzen we u naar de website van ruimtelijkeplannen.

Omgeving
Meers is gelegen in de gemeente Stein, hart van de Maasvallei, aan oever van de Maas die met een bocht om het dorp loopt. Door de aanleg van het Julianakanaal in de vorige eeuw kwam Meers ingesloten te liggen tussen dit kanaal en de rivier, het dorp wordt met Stein verbonden via een brug. Het perceel is op loopafstand gelegen van de oevers van de Maas, in een natuurrijke omgeving.
Het dorp wordt door de Maas gescheiden met de Belgische grens en is op korte afstand gelegen van Stein waar zich diverse faciliteiten bevinden. Daarnaast is het centrum van Geleen en Sittard goed bereikbaar. Ook is de op- en afrit van de A2 richting Maastricht, Heerlen of Roermond op enkele autominuten bereikbaar.

Kadastrale gegevens
Stein, sectie D, nummer 3789, groot 385 m²
Stein, sectie D, nummer 4143, groot 255 m²
tezamen groot ca. 640 m²

Vraagprijs
€ 50.000 k.k.

Aanvaarding
in overleg

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Timon Dols (makelaar)
t: 06-51225838
e: tdols@arvalis.nl

Arvalis kantoor Maastricht Airport
Europalaan 24
6199 AB Maatricht Airport
t: 043 – 450 5100
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten