Meld je aan voor de nieuwsbrief

Bussereindseweg 55 Beesel

Specificaties

Vraagprijs: € 435.000 k.k.

 • Postcode: 5954 CG
 • Woonoppervlakte: 285 m2
 • Perceeloppervlakte: 1683 m2
 • Inhoud: 1104 m3
 • Bouwjaar: 1930
 • Kamers: 8
 • Slaapkamers: 3
 • Bouwvorm: Bestaande bouw
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaande woning
 • Energieklasse: E

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Karakteristiek object met vele mogelijkheden!

In Beesel mogen wij u een welbekend bruin café aanbieden, namelijk ‘café Janissen’. Het betreft een karakteristiek object met diverse mogelijkheden gelegen aan de rand van Beesel. Het object is gelegen op een perceel van ca. 1.683 m². Eventueel met meer grond beschikbaar tot in totaal ca. 8.695 m².

Het is een echt dorpscafé met een afsluitbaar deel in het café waardoor er een separate zaal/vergaderruimte ontstaat en waar zich in de achterbouw alsmede op de verdieping het woongedeelte bevindt. Beesel is een karakteristiek kerkdorp met monumentale panden, een gezellig marktplein, omgeven door groen en gelegen aan de Maas.

Het object biedt, naast een café gelegenheid, diverse mogelijkheden om naar door te ontwikkelen zoals bijvoorbeeld een woonhuis met B&B of woningsplitsing naar 2 woonhuizen. De inhoud van de boerderij met mansarde dak, alsmede het ruime perceel, bieden hier de mogelijkheid voor. Het object biedt dus gezien de ruimte, ligging én bestemmingsmogelijkheden (Horeca) diverse mogelijkheden voor de liefhebber.

Indeling:
De warme uitstraling van een bruin café is direct zichtbaar wanneer men het café binnenstapt. Het café heeft door zijn statige bar met tap, tegelvloer, lambrisering en balken plafond een karakter dat bij een echt dorpscafé hoort. De bar
met tap is eigendom van opdrachtgever. In de kelder van het café (bereikbaar via het café) bevindt zich de ruimte voor de biervaten en een bierkoeling (eigendom van de brouwer).

De café heeft een L-vorm waar men het café deel met de zaal / vergaderzaal kan afsluiten van het café deel, bijvoorbeeld bij vergaderingen, vereniging bijeenkomsten, feest partijen etc.

De originele authentieke vloertegels zijn nog aanwezig in het café, de wanden zijn afgewerkt met een lambrisering van hout met behang en het plafond is afgewerkt met houten balken en authentieke houtwolcementplaten. Het café wordt
verwarmd middels radiatoren. De ramen zijn van kunststof voorzien van dubbelglas en rolluiken.

Het café geeft toegang tot de toiletgroepen, bestaande uit een apart damestoilet met voorportaal en wastafel, en een herentoilet met 2 urinoirs. Vanuit het café is de achterbouw bereikbaar waar zich het woongedeelte bevindt.

Op de begane grond bevindt zich de bijkeuken. Deze is voorzien van een tegelvloer en deels betegelde wanden. Het is ingericht met een keukenblok voorzien van een spoelbak en bovenkasten, een vrijstaand gasfornuis met oven, afzuigkap en tevens zijn hier ingebouwde schuifkasten aanwezig. De bijkeuken biedt u de toegang tot de tuin alsmede tot de keuken en de vergaderzaal.

De keuken is voorzien van een betegelde vloer en half betegelde wanden, ingericht met een keukennlok in rechte opstelling voorzien van een dubbele spoelbak, vrijstaand gasfornuis met oven, afzuigkap en een vrijstaande koelkast. De keuken biedt een vrij uitzicht op de achtertuin en de achterom. De keuken geeft toegang tot de achterom met berging, de voorkamer, woonkamer en trap naar de verdieping.

De voorkamer is het centraalpunt tussen het café en het woonhuis. De voorkamer is afgewerkt met een vloer van tapijttegels, lambrisering en schoonmetselwerk wand. Vanuit deze kamer heeft men uitzicht op de achtertuin en toegang tot de keuken, verdieping en woonkamer. De woonkamer is ingericht met behangwanden, schrootjes plafond en een vloer van tapijttegels. Deze kamer geeft u uitzicht op de zijtuin en geeft voldoende ruimte voor de eettafel. De ramen zijn voorzien van kunststof kozijnen met dubbelglas en rolluiken. Beide kamers worden verwarmd middels radiatoren.

De hal tussen de voorkamer en woonkamer geeft toegang tot de trap naar de verdieping. Hier bereikt men de overloop welke toegang biedt tot 3 slaapkamers en de ruime zolder met vele ontwikkelingsmogelijkheden in dit object. De verdiepingsvloer is gedeeltelijk een houtendek en betondek, waar de overloop en de slaapkamers zijn bedekt met vloerbedekking.

De slaapkamers zijn ruim van opzet, waarvan 2 kamers zijn voorzien van een wastafel met betegelde achterwand, de wanden zijn verder voorzien van behang en het plafond is afgewerkt middels gipsplaten. De gehele verdieping wordt gekenmerkt door de authentieke paneeldeuren. Alle slaapkamers worden verwarmd middels radiatoren. De ramen zijn voorzien van enkelglas met rolluiken.

Vanuit de overloop is er toegang tot de zolderruimte welke is voorzien van twee Velux dakramen. Het voorste deel is voorzien van een houtendek evenals de slaapkamers. Het achterste deel is een betondek (boven de vergaderruimte in het café). In deze ruimte bevindt zich de NEFIT Topline HR-ketel. De zolder wordt gekenmerkt door de authentieke houten spantconstructie van het dak. Deze ruimte biedt door de mansarde dakconstructie voldoende mogelijkheden om nog een verdieping te ontwikkelen of om deze zolder geheel opnieuw in te richten. Het dak is bedekt met vlakke Mulden pannen.

De achtertuin biedt ontzettend veel ruimte, de tuin is geheel voorzien van een gazon en deels omzoomd met hagen. In de achtertuin is een paardenstal aanwezig met aangrenzende garage / werkplaats met stalen kantelpoort. Daarnaast is er nog een open kapschuur als berging aanwezig. Deze zijn alle gebouwd middels metselstenen en bedekt met asbesthoudende golfplaten.

Er bevindt zich tevens nog een voormalig kippenhok en een tuinhuis. In het verleden zijn hier diverse dorpsfeesten gehouden en diverse verenigingsfeesten met spellen voor jong en oud. Een geschiedenis van feesten die in deze tuin bij de Beeselnaren alsmede bij mensen in de omgeving bekend zijn.

Het perceel wordt met de tuin op ca. 1.683 m² aangeboden. Eventueel is het mogelijk om meer grond bij het object te kopen tot een totale oppervlakte van ca. 8.695 m².

Het object biedt door zijn ligging en ontzettend veel inhoud met ruimte, de mogelijkheid om te ontwikkelen tot een B&B met hoofdbewoning of te splitsen in 2 woonhuizen. Opdrachtgever heeft hier met de gemeente Beesel al over overlegd. Zij staan hier in eerste instantie niet negatief tegenover. Verdere ontwikkeling hieromtrent is voor een potentiële koper.

Binnen het huidige bestemmingsplan is het volgende toegestaan:
Categorie 1: een horecabedrijf dat qua exploitatievorm aansluit bij winkelvoorzieningen en waar, naast overwegend niet ter plaatse bereide kleinere etenswaren, in hoofdzaak alcoholvrije drank wordt verstrekt.
Categorie 2: een horecabedrijf dat geheel of in overwegende mate is gericht op het verstrekken van (alcoholvrije) dranken voor consumptie ter plaatse en van maaltijden of etenswaren die ter plaatse kunnen
worden genuttigd, waaronder: cafetaria/snackbar; fastfood en broodjeszaken; lunchroom; ijssalon, ijswinkel; koffie- en/of theeschenkerij; afhaalcentrum; eetwinkels; restaurant.
Categorie 3: een horecabedrijf dat geheel of in overwegende mate is gericht op het verstrekken van (alcoholische) dranken voor consumptie ter plaatse, alsmede het verstrekken van maaltijden of etenswaren die ter plaatse
genuttigd plegen te worden, alsmede de gelegenheid bieden tot dansen, waaronder: café; bar; grand-café; eetcafé; pubs.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten