Meld je aan voor de nieuwsbrief

Meijelseweg 49 Beringe

Verkocht

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 5986 NH
  • Bouwjaar: 1933
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdtype(n): Bouwgrond

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

ONTWIKKELINGSLOCATIE OP INDUSTRIETERREIN BERINGE

Deze authentieke bedrijfswoning is gelegen in het industrieterrein van Beringe. De locatie met een perceel van maar liefst 3.750 m2 beschikt over de bestemming ‘Industrie categorie 1 t/m 5’. Het perceel is bereikbaar vanaf de Meijelseweg en het is mogelijk om een toegang/oprit naar het Schuurkenspad te creëren, hetgeen vele mogelijkheden biedt om deze locatie te herontwikkelen naar een mooie bedrijfslocatie om te ondernemen op het industrieterrein van Beringe. Aan de voorzijde heeft het perceel een frontbreedte van ca. 42m en aan de achterzijde een frontbreedte van ca. 40m, de diepte van het perceel is gemiddeld ca. 85m.

De locatie is goed gelegen voor de ondernemer die wil werken en wonen aan huis, zzp’er, aannemer, constructiebedrijf etc. Daarnaast een mooie locatie voor belegging en of ontwikkeling tot een renderende vorm voor het ontwikkelen van units / loodsen om te verhuren door de erg goede bereikbaarheid en ligging in de nabijheid van Panningen, Meijel, Beringe etc.

Kadastrale informatie
Gemeente Helden, sectie A, nummer 9054, groot circa 3.750 m2.

Bestemming
Op de locatie rust de bestemming ‘Bedrijventerrein – 2’ met bouwvlak. De functieaanduiding voor deze locatie betreft ‘bedrijf tot en met categorie 5’ met ‘bedrijfswoning’, maximum bouwhoogte: 12m, geluidszone ‘Industrie’.

Bijzonderheden
De locatie is een kans om te benutten als herontwikkeling op het industrieterrein in Beringe. Er zijn tal van mogelijkheden welke doelgroep zich hier kan vestigen door de categorie 1 t/m 5 van Industrie en tevens de bouwhoogte van maximaal 12 meter. De locatie geeft de mogelijkheid om op locatie te kunnen wonen als bedrijfswoning en aan de achterzijde het bedrijf te realiseren. Men kan het bedrijf en het wonen via deze wijze goed gescheiden houden, dit doordat het perceel aan beide zijdes bereikbaar is. Door de geschikte ligging van deze locatie is het voor een belegger erg interessant om de mogelijkheden te onderzoeken om een renderend bedrijf te ontwikkelen op locatie of voor verhuur aan particulier, zzp’er , ondernemers etc. De woning is naar eigen wens te moderniseren waar men de authentieke elementen weer naar voren kan laten komen.

Vraagprijs
Op aanvraag.

Aanvaarding
In overleg.

OMSCHRIJVING WONING
U treedt de woning binnen middels de nostalgische houten voordeur. Uw oog valt meteen op de prachtige granieten vloer. In de gang bevindt zicht de trapopgang naar de 1e verdieping, toegang tot de meterkast en naar de L-vormige woonkamer en zitkamer. De woonkamer is voorzien van diverse raampartijen welke voor voldoende natuurlijke lichtinval zorgen. De woonkamer wordt gekenmerkt door de authentieke ramen met bovenlichten en authentieke paneeldeur. De vloer is afgewerkt met vloerbedekking met een houten ondervloer.

Middels een gemetselde sierboog bereikt men de zitkamer met een tegelvloer en toegang tot de geheel betegelde proviand kelder van ca. 6m2, hier bevindt zich de watermeter en gasmeter. De zitkamer biedt tevens de toegang tot de keuken en achterbouw.
De keuken bevindt zich in de achterbouw. De keuken is voorzien van een tegelvloer met tegelwanden en beschikt over de benodigde inbouwapparatuur zoals een wasbak, gasfornuis met afzuigkap en vaatwasser.

Vanuit de keuken is er toegang tot een bijkeuken/berging waar zich een separate douche, een zwevend toilet met fonteintje, aansluiting voor het witgoed en CV-opstelling bevinden. De vloer en wanden van deze ruimte zijn geheel betegeld en is, evenals de keuken, via de achterdeur bereikbaar.

Vanuit de achterdeur bereikt men een prachtige natuurlijke tuin met diverse planten en natuurlijke bomen. Voor enkele jaren geleden nog diverse sierlijke verhardingen middels klinkers aangelegd in de tuin.

Vanuit de overloop zijn er drie slaapkamers bereikbaar. De slaapkamers zijn afgewerkt met granol stucwerk wanden en een stucwerk plafond, de vloeren zijn bedekt met vloerbedekking.

In de slaapkamers zijn radiatoren aanwezig. De kamers zijn voorzien van houten authentieke draairamen. De slaapkamer aan de tuinzijde geniet een prachtig uitzicht op de tuin en is voorzien van een toilet en wastafelmeubel. Deze slaapkamer beschikt tevens over een rolluik.

OMGEVING
Beringe is een dorp van ruim 2.000 inwoners en is gelegen in de relatief nieuwe gemeente Peel en Maas. Beringe beschikt over een eigen basisschool en een handvol winkels en horecagelegenheden. Op enkele kilometers afstand is het dorp Panningen gelegen. Panningen vervult een regiofunctie voor wat betreft winkels en onderwijs. In Panningen zijn onder andere een binnenzwembad, een school voor Voortgezet onderwijs, een bibliotheek, bioscoop en een theater aanwezig.

De gemeente Peel en Maas is op 1 januari 2010 ontstaan uit een vrijwillige fusie van de gemeenten Helden, Maasbree, Kessel en Meijel. De nieuwe gemeente is gesitueerd in Noord-Limburg tussen natuurgebied de Peel en rivier de Maas. De gemeente Peel en Maas telt 11 woonkernen. Meer informatie over de gemeente Peel en Maas is te vinden op www.peelenmaas.nl.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten