Meld je aan voor de nieuwsbrief

Rijksweg Noord 11 Belfeld

Specificaties

Vraagprijs: € 295.000 k.k.

 • Postcode: 5951 AE
 • Woonoppervlakte: 108 m2
 • Perceeloppervlakte: 6433 m2
 • Inhoud: 438 m3
 • Bouwjaar: 1906
 • Kamers: 7
 • Slaapkamers: 5
 • Ligging: Aan drukke weg
 • Bouwvorm: Bestaande bouw
 • Soort woning: Woonboerderij
 • Type woning: Hoekwoning
 • Energieklasse: G
 • Isolatie: Gedeeltelijk dubbel glas
 • CV ketel: 2017

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

WEGENS GROTE BELANGSTELLING PLANNEN WIJ OP DIT MOMENT GEEN BEZICHTIGINGEN MEER IN.
Plaatsing op de reservelijst kan per mail worden aangevraagd.

Hoekwoning met royaal grondstuk!

Deze hoekwoning uit 1906 is gelegen tussen de rijksweg en de Maas. De locatie beschikt over een bijgebouw met 2 paardenboxen en een schuur met hooi- en stro-voorraad. Daarnaast is er nog een vrijstaande garage met o.a. een smeerput. Daaraanvast gekoppeld zit een bergingsruimte welke nu niet meer in gebruik is aangezien deze gedeeltelijk ingestort is.

Achter en naast de woning ligt een royaal grondstuk van ca. 5.728 m² groot. Het perceel grond is op dit moment gedeeltelijk in gebruik als paardenweiland en gedeeltelijk als moestuin.

Indeling woning:
U betreed de woning aan de voorkant via de authentieke voordeur, welke de originele voordeur is uit 1906. Bij het betreden van de woning stapt u de hal in. Deze is uitgevoerd met een mooie tegelvloer, lambrisering op de wand en deels granol en een houten plafond.

Vanuit de hal heeft u toegang tot een slaapkamer, de keuken en de woon/ eetkamer.

Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer, die ingericht is met een laminaatvloer en de wanden zijn afgewerkt met vliesbehang. De aanwezige airco zorgt voor de nodige verkoeling op warme dagen. Door de grote raampartijen komt er veel daglicht de woonkamer in.

Door de aanwezigheid van een slaapkamer op de beneden verdieping kan deze woning gemakkelijk tot levensloopbestendig gemaakt worden. De slaapkamer is ingericht met een laminaatvloer.

Deze ruimte kan ook gebruikt worden als kantoor, werkkamer of hobbyruimte.

De keuken is voorzien van een vinyl vloer, de wanden zijn deels betegeld en deels afgewerkt met behang.

De keuken is uitgerust met een vierpits kookplaat, afzuigkap, oven en een koelkast.

De kelder, de trap naar de verdieping, het toilet en de badkamer zijn toegankelijk vanuit deze keuken.

Het toilet en de badkamer zijn beide uitgevoerd met een betegelde vloer. De wanden zijn deels betegeld en deels gestuct. De plafonds bestaan uit kunststof schrootjes.

De woning beschikt over vier slaapkamers op de 1e verdieping. Deze slaapkamer is ingebruik als kantoor/ kleedkamer en is ingericht met een laminaatvloer.

Door de aanwezigheid van een dakkapel is er een royale slaap/ werkkamer ontstaan waar veel daglicht naar binnenkomt in de ruimte.
Daarnaast beschikt de kamer over een inbouwkast.

Twee slaapkamers zijn nu in gebruik als hobby/ ontspanningsruimte. Een kamer is ingericht met een laminaatvloer en heeft een dakraam waar veel licht door naar binnen komt.

De andere kamer is afgewerkt met een orginele plankenvloer en de wanden zijn bekleed met hout. Tevens is deze ruimte ook voorzien van een dakraam.

De 4e kamer is voorzien van een airco, dakkapel en vanuit de grote ramen heb je een prachtig uitzicht over het weiland en de Maas.

Op het landelijke terras aan de achterzijde van de woning is voorzien van een overkapping en bestraat met stoeptegels. Op deze binnenplaats kunt u genieten van de rust zonder inkijk vanaf de weg. Dit biedt veel privacy.

Aan deze binnenplaats grenst de schuur waarin zich nu 2 paardenboxen bevinden.

De stal met de paardenboxen bevindt zich aan de achterkant van de binnentuin. Aan de achterkant van de stal zijn twee grote poorten waardoor de paarden naar buiten kunnen.

De stal heeft deels steens deels betonblokken muren, houten spanten en is ingericht met 2 paardenboxen.

Achter de woning ligt de stal met paardenboxen. Los daarachter ligt een opslag schuurtje voor hooi en stro met een separate berging en daarachter ligt de garage welke beschikt over een smeerput en werkplaats.

De Maas ligt aan het einde van het weiland achter de woning. Hier heeft u een mooi wijds uitzicht over de Maas, de sluizen van de Maas bij Belfeld en de daarachterliggende percelen.

Omgeving
De woning is gelegen in de plaats Belfeld. Belfeld ligt aan de Maas, op een hoogte van ongeveer 24 meter. Naast landbouw en (glas-)tuinbouw treft men enkele natuurgebieden aan waar men heerlijk kan genieten van de rust op een uitgestippelde wandelroute of een van de vele wandelpaden.

Bestemmingsplan woning
De locatie is gelegen in het bestemmingsplan ‘Buitengebied Venlo’, vastgesteld door de gemeente Venlo’ en deels onherroepelijk in werking per 30-03-2011.

Enkelbestemming: ‘Wonen’ met ‘Bouwvlak’ en ‘Agrarisch met waarden’
Dubbelbestemming: ‘Waterstaat – Waterbergend rivierbed’
Gebiedsaanduiding: ‘milieuzone – grondwaterbescherming venlo schol’; ‘middelhoge/ hoge archeologische verwachting’ en ‘robuuste landbouw en natuur’

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten