Meld je aan voor de nieuwsbrief

Heide ong Roermond

Onder bod

Specificaties

Vraagprijs: € 135.000 k.k.

  • Postcode: 6042 LN
  • Perceeloppervlakte: 4700 m2
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Aan de Heide in Asenray willen wij u één prachtig gelegen perceel aanbieden dit op moment nog de bestemming ‘Agrarisch met waarden – Agrarische functie met landschapswaarden’ in het bestemmingsplan Kern Asenray geniet. De oppervlakte van de kavel betreft 4.700m2. Bij verzoek binnen de Gemeente Roermond is navraag gedaan of er mogelijkheden bestaan om hier een woning te bouwen. De Gemeente Roermond heeft hier onder voorwaarde middels een intake verzoek positief op gereageerd voor het mogen bouwen van één vrijstaande woning op deze kavel. De stukken hieromtrent zijn op aanvraag beschikbaar.

Wij bieden u deze kavel aan om onder eigen regie te ontwikkelen als woningbouwkavel voor het bouwen van één vrijstaande woning naar uw eigen wensen, natuurlijk in overleg en met goedkeuring door de Gemeente Roermond. De ligging van deze kavel is uniek in een vrije en landelijke omgeving in Asenray. De oprit van de kavel is rechtstreeks vanuit een verharde weg bereikbaar, deze weg heeft een fraaie uitstraling met volwassen bomen. De kavel is verder ingericht met gemengde hagen en aan de achterzijde van de kavel loopt de Maasnielderbeek. Het biedt u een kans om te wonen in een prachtige natuurlijke en landelijke omgeving op een ruime kavel nabij hartje Roermond!

Omgeving
Asenray ligt in landelijk gebied tussen de stad Roermond en de Duitse grens. Het dorp bevindt zich aan het snelwegennet met als belangrijkste wegen de A73 en de N280. Asenray is te bereiken via Roermond, via Boukoul/Swalmen en via de afslag Maalbroek (op 1,5 km van de woning gelegen). Het kerkdorp in onderdeel van
Roermond waar naast voldoende winkelgelegenheid ook vele andere voorzieningen te vinden zijn. In Asenray is het genieten van de prachtige landelijke omgeving, met Nationaal Park de Meinweg op loopafstand. Een ideale omgeving om tot rust te komen door te wandelen, fietsen, mountainbiken of paard te rijden.

Kadastraal bekend
Roermond, sectie L, nummer 128, groot ca. 00.47.00 ha.

Bestemmingsplan
Het perceel ligt in het bestemmingsplan ‘Kern Asenray’, vastgesteld door de gemeente Roermond en onherroepelijk per 16-02-2012.
Enkelbestemming: ‘Agrarisch met waarden – Agrarische functie met landschapswaarden’
Dubbelbestemming: ‘Waarde – Archeologie’ en ‘Waterstaat – Beschermingszone waterlopen’
Gebiedsaanduiding: ‘geluidzone – indrustrie’

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nard Driessen (Makelaar)
t: 06 48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA ROERMOND
t: 0475 355 700

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten