Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ooijenseweg 30 Blitterswijck

Specificaties

Vraagprijs: € 469.000 k.k.

  • Postcode: 5863 AM
  • Woonoppervlakte: 140 m2
  • Perceeloppervlakte: 4160 m2
  • Inhoud: 807 m3
  • Bouwjaar: 1931
  • Kamers: 7
  • Slaapkamers: 4
  • Bouwvorm: Bestaande bouw
  • Soort woning: Woonboerderij
  • Type woning: Vrijstaande woning
  • Isolatie: Dakisolatie, Dubbel glas, Hr glas
  • CV ketel: Atag 2018 GAS

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Landelijk wonen in alle vrijheid!
Dat kan in deze sfeervolle langgevel woonboerderij met een royale landelijk ingerichte tuin, een groot tuinhuis met carport, een tunnelkas en achter in de tuin nog een werktuigenloods, dit alles gelegen op een riant perceel van 4.160 m2. Meerdere auto’s parkeer je met gemak op eigen terrein.

Door de grootte van het perceel en de optioneel te koop zijnde aangrenzende cultuurgrond (22.840 m2) is deze locatie voor veel doeleinden geschikt. Bijvoorbeeld voor de hobbymatige paardenliefhebber of de ZZP-er die ruimte nodig heeft.

Aan de achterzijde van de locatie ligt het prachtige natuurgebied ’t Sohr. Alles wat een buitenmens nodig heeft binnen handbereik dus! Binnen 12 autominuten bereik je de A73 richting Venlo en Nijmegen.

Ben je op zoek naar een woonboerderij met nog authentieke details en met veel grond in het buitengebied? Kom dan eens kijken!

Bijzonderheden:
– Vrije ligging met uniek uitzicht over de landerijen en het achtergelegen natuurgebied!
– Veel privacy en ruimte
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
– Authentieke elementen zijn deels intact gebleven (paneeldeuren en architraven, tegelvloer, verdieping met luik, etc.)
– Locatie is uitermate geschikt voor de paardenliefhebber of zzp-er!
– De aangrenzende cultuurgrond, totaal groot 22.840 m2, is optioneel te koop. Vraagprijs: € 8,50 per m2 k.k.
– Ten tijde van het maken van de foto’s is de Ooijenseweg Blitterswijck onder constructie. De weg wordt geheel vernieuwd.

Omschrijving woning:

Entree
Meteen al bij binnenkomst aan de voorzijde proef je de warme sfeer van deze woonboerderij. De hal biedt toegang tot de woonkamer, het kantoor en de keuken. In de gehele woning zijn diverse authentieke elementen bewaard gebleven, zoals de brede kozijnen met architraven en de paneeldeuren met
passend deurbeslag. Zowel hier als in de keuken is de oorspronkelijke tegelvloer nog aanwezig.

Keuken
De sfeervolle landelijke woonkeuken met fraaie tegelvloer biedt voldoende ruimte voor een gezellige eethoek. Vanuit hier heb je vrij uitzicht over de tuin en de landerijen. De keuken beschikt over een een L-vormig keukenblok met terrazzo aanrechtblad met spoelbak, een vier-pits gaskookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Via de keuken heb je o.a. toegang tot de bijkeuken, de kelder en de verdieping.

Woonkamer
Door de grote ramen in de woonkamer valt aangenaam veel licht naar binnen. Vanuit hier zie je de zon opkomen en ondergaan! De woonkamer is ingericht met gestuct plafond met sfeervolle sierlijst, gestucte wanden en een houten vloer. De woonkamer staat in open verbinding met de keuken.

Slaapkamer begane grond:
Het kantoor op de begane grond, eveneens ingericht met houten vloer, gestucte wanden en -plafond met sierlijst, is van ruim formaat en kan ook uitstekend dienst doen als slaap- of speelkamer.

Achter entree
De bijkeuken met achter entree grenst aan het terras en beschikt over een keukenblok met spoelbak, geheel in landelijke woonstijl. Ook hier vind je enkele mooie passende details, zoals de oude deuren met origineel deurbeslag en de koperen pomp bij de spoelbak. In deze ruimte bevindt zich de cv-ketel.
Via een gangetje bereik je de berging met meterkast en aansluitingen voor het witgoed. Deze ruimte heeft een aparte toegangsdeur aan de voorzijde.

Via deze gang is er ook toegang tot het toilet en de badkamer. Het geheel betegelde toilet is ingericht met zwevend closet en fonteintje. De badkamer is eveneens geheel betegeld en ingericht met een inloopdouche, bergruimte, een designradiator en een wastafelmeubel met sfeerverlichting.

Verdieping
Via een trap met luik bereik je de verdieping met een overloop en drie slaapkamers. Naast het luik bevindt zich de toilet met staand closet en fonteintje. Via een zolderluikje is de zolder bereikbaar. Deze zolder is een open onafgewerkte ruimte, evt. te gebruiken voor opslag.
De gehele verdieping is ingericht met vinylvloer. Slaapkamer 1 betreft een ruime kamer met dakraam en is afgewerkt met gestucte wanden. Slaapkamer 2 en 3 zijn gesitueerd aan de kopgevel en afgewerkt met behang wanden. Deze kamers beschikken over een gevelraam en een muurkast.
Beide muurkasten zijn afgesloten met een karakteristieke deur in landelijke stijl.

Kelder
De ruime provisiekelder is bereikbaar vanuit de keuken.

Schuur
In de royale inpandige schuur zijn aan weerszijden grote zolders gemaakt, bereikbaar via een losse trap. Volop opslagruimte dus in dit schuurgedeelte!

Tuin
De tuin is toegankelijk vanuit de beklinkerde oprit met erf. De oprit leidt naar het houten tuinhuis met carport en een afgesloten gedeelte. Dit fraaie tuinhuis is opgetrokken uit Douglas hout en heeft een zadeldak bedekt met stalen platen met dakpannenmotief. Aan de achterzijde van het perceel bevindt zich nog een werktuigenloods in courante staat, gebouwd met stalen spanten en wanden en dak van stalen platen. De naastgelegen houten schuur met open front, bedekt met pannen, is slooprijp te noemen. De tunnelkas op het perceel maakt het mogelijk om al zeer vroeg in het voorjaar aan de slag te gaan met het kweken van eigen groentes. Grenzend aan de woonkamer ligt het ruim bestraat terras met zicht op de natuurlijk ingerichte siertuin en de landerijen. Een heerlijke plek om te vertoeven!

Kortom, deze unieke woonboerderij biedt het beste van beide werelden: een karaktervolle en sfeervolle plek om te wonen, met ruimte en vrijheid om je heen en toch alle benodigde voorzieningen op korte afstand.

Omgeving
Blitterswijck heeft een rijk verenigingsleven, horecagelegenheden en een basisschool. Het is hier prettig wonen. Het naastgelegen dorp Wanssum biedt o.a. een supermarkt, een bakker, enkel horeca gelegenheden en eveneens een basisschool. Het nabij gelegen Venray biedt uitgebreide voorzieningen zoals een winkelcentrum, scholen, schouwburg, bioscoop, zwembad en een golfbaan. Rondom Blitterswijck is volop natuur, met een afwisseling van bos en landbouwgebieden en dicht bij de rivier de Maas. Hier kunt u heerlijk wandelen en fietsen. Blitterswijck is gelegen op 10 minuten rijden van
de A73 richting Venlo, Venray en Nijmegen.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten