Mijn favorieten

Openingsactie Arvalis Makelaars naar Deurne

ROBA Advies, dochterbedrijf van Arvalis, breidt met ingang van 5 november haar dienstverlening uit met makelaardij vanaf een nieuwe locatie aan de Heuvelstraat 12 in Deurne.

Dit vieren we met een openingsactie die loopt t/m  31 augustus 2019.

Geeft u uw particuliere woning of bedrijf bij ons in de verkoop in die periode, dan krijgt u een gratis dronereportage óf een professionele fotoreportage inclusief 3D plattegrond van uw object aangeboden.

Onderzoek van Funda toont aan dat mooie beelden het belangrijkste element van een woningpresentatie vormen. Onze openingsactie zal de verkoop van uw bedrijf of woning daarom nog verder versnellen.

 Voorwaarden
Om gebruik te kunnen maken van de openingactie dient u tussen 5 november 2018 en 31 augustus 2019 een verkoopopdracht af te sluiten met de makelaars van Arvalis voor uw agrarisch bedrijf of particuliere woning. Verkoopopdrachten die voor 5 november 2018 of na 31 augustus 2019 afgesloten worden, zijn uitgesloten van de actie. Deze actie is van toepassing op het hele werkgebied van Arvalis.

Procedure
Na ontvangst van de ondertekende verkoopopdracht nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. De beelden die gemaakt worden tijdens de dronereportage zullen ook gebruikt worden in de verkoopbrochure.