Mijn favorieten

Ondersteuning bij subsidies door Arvalis

Veel stallen in het zuiden van Nederland waren niet mogelijk geweest zonder subsidie. Denk bijvoorbeeld aan de subsidieregeling Integraal Duurzame Stal, waarbij de ondernemer een subsidie ontvangt als zijn stal bestaat uit verschillende duurzame elementen. Of de subsidieregeling ‘Jonge Landbouwers’ die ondernemers onder de 40 jaar financieel ondersteunt bij het doen van investeringen.

Om voor deze regelingen in aanmerking te komen, moet je als ondernemer aan veel voorwaarden voldoen. Daarbij komt dat er een woud aan regelingen is, waarvoor je nog méér in aanmerking kunt komen. Maar dan moet je wel van hun bestaan afweten.

Dat is precies waar de subsidiespecialisten van Arvalis om de hoek komen kijken. Zij weten bij welke investeringen je voor subsidie in aanmerking komt en nemen het hele proces van aanvraag tot vaststelling en begeleiding uit handen. Als ondernemer heb je immers ook nog een bedrijf te runnen.

Verder brengen deze specialisten samen met de ondernemer in kaart waar het bedrijf nog meer naar toe gaat en welke regelingen hier nog bij kunnen ondersteunen. Voor ondernemers die het maximale uit de subsidieondersteuning willen halen, is dit de one-stop-shop.
 

Contact

Vestiging
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring