Meld je aan voor de nieuwsbrief

Zandhoek ong Oirlo

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 300.000 k.k.

  • Postcode: 5808 BK
  • Perceeloppervlakte: 9500 m2
  • Ligging: Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Gaat u bouwen op een van de mooiste plekjes van Oirlo?

Op een unieke locatie aan de rand van Oirlo bieden wij deze ruime en exclusieve bouwkavel aan. De bouwkavel is gelegen aan de Zandhoek (ong.) in het buitengebied van de gemeente Venray, ten westen van de kern Oirlo en heeft een oppervlakte van circa 9.500 m². Een beroep aan huis is hier mogelijk. De tuin is ruim en biedt plaats voor een eigen zwembad, moestuin. Of u gaat gewoon genieten van de unieke landelijke omgeving met weids uitzicht. Een uitgelezen kans om uw woonwensen hier te realiseren!

Optioneel is er de mogelijkheid om extra grond ter grootte van circa 1 hectare aan te kopen van de buurman, gelegen achter de bouwkavel. Dit maakt deze locatie nog interessanter voor de hobbymatige paarden/dierenliefhebber.

Bebouwingsmogelijkheden
Het gaat om een ruime kavel die al geheel is ontwikkeld en u bouwrijp wordt aangeboden. Er wordt ingezet op een landelijke architectuur. De inhoud van de woning inclusief bijgebouwen mag 1125m³ bedragen met een goothoogte van maximaal 4,5 meter. De locatie biedt een bouwblok van circa 720m2. De oppervlakte van het bijgebouw mag maximaal 150 m² bedragen, met een goothoogte van maximaal 3 meter. Een landschappelijke beplanting van een aantal lindes en een haag van beuken rondom zal het landelijke karakter van de omgeving versterken. Voor de specifieke bouwregels verwijzen we u naar de brochure.

Bestemmingsplan
Voor deze locatie geldt het bestemmingsplan “Zandhoek te Oirlo”, onherroepelijk vastgesteld op 11-02-2020 met enkel bestemming ‘wonen’. Het aangrenzende grasland heeft bestemming ‘agrarisch’. De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor wonen, al dan niet in combinatie met een aan-huis-gebonden-beroep tot een maximum van 40 m2. Een en ander met daarbij behorende voorzieningen zoals verhardingen en ontsluitingen, tuinen, groen en parkeren.

Omgeving
De bouwkavel is gelegen aan de rand van Oirlo in een landelijke natuurrijke woonomgeving. Oirlo is een Noord-Limburgs kerkdorp in de gemeente Venray met ca. 1200 inwoners. Oirlo heeft een basisschool en een groot verenigingsleven. Het nabij gelegen Venray vervult een regiofunctie voor wat betreft winkels, onderwijs en overige voorzieningen. Oirlo is omringd door enkele natuurgebieden, zoals de Hoogriebroekse Bossen waar het heerlijk wandelen en fietsen is. Gelegen op 6 autominuten van de snelweg A73 richting Nijmegen of Venlo.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten