Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Geldersebaan in Tegelen 5931 JP

Geldersebaan

5931 JP Tegelen
€ 129.500,- k.k.

Omschrijving

RUIMTE EN VRIJHEID
Op een uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Tegelen is dit riante bouwkavel gelegen. De kavel is bestemd voor een geheel naar eigen inzicht te bouwen vrijstaande woning. U koopt hier niet alleen een fraaie bouwkavel maar ook veel ruimte en vrijheid met een mogelijkheid van een fijne tuin en aan de achterzijde vrij uitzicht over de...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Verkopende makelaar

Frank Sijbers

Omschrijving

RUIMTE EN VRIJHEID
Op een uitstekende locatie aan de rand van het centrum van Tegelen is dit riante bouwkavel gelegen. De kavel is bestemd voor een geheel naar eigen inzicht te bouwen vrijstaande woning. U koopt hier niet alleen een fraaie bouwkavel maar ook veel ruimte en vrijheid met een mogelijkheid van een fijne tuin en aan de achterzijde vrij uitzicht over de landerijen.

Een uitgelezen kans om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden.


OBJECTGEGEVENS
Adres: Geldersebaan ong 5931 TP Tegelen
Perceeloppervlakte: circa 944 m²
Kadastrale aanduiding: Gemeente Tegelen, sectie B, nummer 4838 (gedeeltelijk)

Vraagprijs: € 129.500,- k.k.

Aanvaarding: In overleg

BEBOUWINGSMOGELIJKHEDEN
De woning die op het perceel gebouwd mag worden, mag een maximale goothoogte hebben van 4 meter en een maximale nokhoogte van 7 meter. De afstand van het hoofdgebouw tot de zijdelingse perceelgrenzen bedraagt aan beide zijden minimaal 3 meter. De diepte van het hoofdgebouw bedraagt maximaal 15 meter.


BESTEMMING
De locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Tegelen Noord’ vastgesteld 21-12-2011 en heeft de enkelbestemming ‘wonen’.


OMGEVING
Tegelen is centraal gelegen in Noord Limburg, tussen rivier de Maas en de Duitse grens. Hier proeft u het gastvrije karakter van Limburg.

Tegelen vormt het hart van een uitgestrekte groene regio met pittoreske dorpjes. De mooie, deels ongerepte natuur en de vele (water)recreatie mogelijkheden, maken dit gebied een ideale omgeving om te wonen en te recreëren.
De uitvalswegen (A73, A74 en A67) zijn binnen 5 minuten met de auto te bereiken.
De stad Venlo ligt op een steenworp afstand en voorziet in alle faciliteiten die u een moderne woon-, werk- en winkelstad biedt. Zo zijn alle stedelijke voorzieningen binnen handbereik.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frank Sijbers (Registermakelaar/Taxateur)
t: 06-20522634
e: fsijbers@arvalis.nl

Arvalis kantoor Venlo
Sint Jansweg 20D
5928 RC Venlo
t: (0478) 57 82 57
www.arvalismakelaars.nl
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Prijs € 129.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging In woonwijk, vrij uitzicht en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 944 m² Kadasteroppervlakte 944 m² Kadastrale gegevens Gemeente Tegelen Sectie B Perceelnummer 4838 Oppervlakte 944 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Geldersebaan, 5931 JP Tegelen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.