Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Kraakstraat in Hunsel 6013 RS

Kraakstraat

6013 RS Hunsel
Vraagprijs € 239,- v.o.n.

Omschrijving

Altijd al gedacht om uw eigen ontworpen droomhuis te bouwen?

Aan de rand van Hunsel liggen deze fraaie bouwpercelen in een landelijke omgeving, waar twee vrijstaande woningen gerealiseerd mogen worden. Of misschien toch uw eigen buurman meenemen voor uw twee-onder-een-kap woning, of vrijstaand geschakelde woning. Ook dat is...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Verkopende makelaar

Frank Sijbers

Omschrijving

Altijd al gedacht om uw eigen ontworpen droomhuis te bouwen?

Aan de rand van Hunsel liggen deze fraaie bouwpercelen in een landelijke omgeving, waar twee vrijstaande woningen gerealiseerd mogen worden. Of misschien toch uw eigen buurman meenemen voor uw twee-onder-een-kap woning, of vrijstaand geschakelde woning. Ook dat is mogelijk, maar dan moet u wel alle twee de kavels kopen.

U koopt hier niet alleen een fraaie bouwkavel maar ook veel ruimte en vrijheid met een mogelijkheid van een fijne tuin met vrij uitzicht. Een uitgelezen kans om uw woonwensen werkelijkheid te laten worden.

Er wordt rondom een landschappelijke inpassing in de vorm van een beplantingsplan met een boomgaard aangelegd om het landelijke karakter te waarborgen. De groenelementen rondom geven de kavels een landelijke uitstraling.

Kenmerken & specificaties
De oppervlakte van het plangebied met de twee bouwkavels is totaal circa 1.400 m2.

Binnen het plangebied mogen twee vrijstaande, twee aaneen gebouwde en/of vrijstaand geschakelde woningen gebouwd worden. Door de keuze in het type woning vrij te laten kan het ontwerp van de twee woningen stedenbouwkundig optimaal aansluiten op de directe omgeving.

Bouwregels
Het bouwvlak wordt in bovenstaande afbeelding aangeduid met het oranje kader. Gebouwen mogen uitsluitend binnen het aangegeven bouwvlak worden gebouwd.

Maatvoering
• Maximum aantal wooneenheden: 2
• Maximum bouwhoogte (m): 10
• Maximum goothoogte (m): 6

De afstand tot de zijdelingse perceelgrens bedraagt bij vrijstaande
woningen minimaal 3 meter aan beide zijden. De afstand tot de zijdelingse perceelsgrens bedraagt bij halfvrijstaande en
vrijstaand-geschakelde woningen minimaal 3 meter aan een zijde;

Bestemming
De bouwkavels zijn gelegen binnen het bestemmingsplan 'Kern Hunsel', vastgesteld d.d. 02-01-2018, en hebben de Enkelbestemming Wonen en Dubbelbestemming Waarde - Archeologie 5. Binnen het bestemmingsplan heeft het gebied aangeduid met het oranje kader in bovenstaande afbeelding de functieaanduiding ‘specifieke vorm van agrarisch - landschappelijke inpassing’.

In het Stedenbouwkundig en Landschappelijke inpassingsplan voor Kwaliteitsverbetering wordt voorgesteld in dit gebied een boomgaard aan te leggen.

Hoogstamboomgaarden en huisweides met hoogstamfruitbomen kleuren van oudsher de overgang van kernen en bebouwingsclusters naar het omringende bouwland of grasland. De boomgaard versterkt in de voorliggende situatie de verbetering van de huidige entree.

Beplantingsplan
De boomgaard vormt in ruimtelijke en ecologische zin een passende overgang tussen de rand van de kern en het open bouwland. Zie de markeringen in onderstaande luchtfoto.
Het beplantingsplan omvat gemengde hagen, bomenrijen bestaande uit haagbeuken, een groensingel, beukenhagen, bomenrijen bestaande uit lindes, een bomenrij bestaande uit esdoornen en hoogstamfruitbomen.

Omgeving
De bouwkavels zijn gelegen op een rustige en centrale locatie in Hunsel, een klein dorp in een
landelijke natuurrijke woonomgeving. Verder is de woning gelegen op vijf autominuten van uitvalswegen als de A2 richting Weert én recreatiegebied de Maasplassen en het witte stadje Thorn. Met vijftien autominuten bevind je je in Weert! In Hunsel is vanaf september 2019 de nieuwe basisschool te vinden voor de omliggende dorpen, inclusief de peuterspeelzaal, alle opvangvormen plus sportvoorziening. Dit op loopafstand van de locatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Frank Sijbers (Registermakelaar/Taxateur)
t: 06-20522634
e: fsijbers@arvalis.nl

Arvalis kantoor Venlo
Sint Jansweg 20D
5928 RC Venlo
t: (0478) 57 82 57
www.arvalismakelaars.nl
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 239,- vrij op naam Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Vrij uitzicht, open ligging en landelijk gelegen Indeling Perceeloppervlakte 700 m² Kadasteroppervlakte 1400 m² Kadastrale gegevens Gemeente Hunsel Sectie N Perceelnummer 350 Oppervlakte 1400 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Kraakstraat, 6013 RS Hunsel
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.