Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
3 Bouwrechten | Wooncontingenten in Horst 5960

3 Bouwrechten | Wooncontingenten

5960 Horst
Vraagprijs € 209.000,- v.o.n.

Omschrijving

Wonen op die ene mooie plek..

U droomt ervan om uw ideale woning zelf te bouwen? En op een perceel grond waar dat niet vanzelfsprekend is? Of een perceel grond wat u al heeft in het buitengebied en graag zou willen gebruiken voor de nieuwbouw van een woning?

Het probleem is dat op die grond vaak geen bouwbestemming zit: u heeft dus geen bouwrechten voor...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Verkopende makelaar

Frank Sijbers

Omschrijving

Wonen op die ene mooie plek..

U droomt ervan om uw ideale woning zelf te bouwen? En op een perceel grond waar dat niet vanzelfsprekend is? Of een perceel grond wat u al heeft in het buitengebied en graag zou willen gebruiken voor de nieuwbouw van een woning?

Het probleem is dat op die grond vaak geen bouwbestemming zit: u heeft dus geen bouwrechten voor de grond om deze als een bouwkavel te bebouwen met nieuwbouw.

Een bouwrecht (ook wel wooncontingent genoemd) geeft u het recht om een locatie zonder bouwbestemming alsnog geschikt te maken voor bebouwing. In verband met sanering van een agrarisch bedrijf binnen de gemeente Horst aan de Maas zijn deze 3 bouwrechten (ook wel wooncontingenten genoemd) voor woningen ontstaan. Deze bouwrechten zijn te koop en mogen vrij worden uitgegeven binnen dezelfde gemeente. Zo krijgt u de kans om op een unieke locatie binnen de gemeente Horst aan de Maas uw droomhuis te bouwen.


Kavels te koop

Wij kunnen u een aantal interessante en ruime kavels binnen de gemeente Horst aan de Maas aanbieden. Zoals de landelijk gelegen kavel aan de Steegh in Lottum! Uiteraard mag u de kavel ook zelf aandragen.


Heeft u een locatie op het oog zonder bouw- én woonbestemming?

Als de locatie die u op het oog heeft volgens het bestemmingsplan geen bouw- én woonbestemming heeft gaat u in overleg met de gemeente. Het bestemmingsplan moet dan namelijk worden aangepast. De gemeente gaat o.a. de locatie stedenbouwkundig toetsen. Kansrijk zijn de bebouwingslinten en -clusters.

Wilt u begeleid worden bij het overleg met de gemeente én bij de aanvraag van een bestemmingsplanwijziging, dan kunnen wij u helpen. Arvalis is specialist op dit vakgebied! We gaan met u om tafel en schetsen een plan waarmee we naar de gemeente gaan. Zijn alle partijen het hierover eens dan vragen we om een principebesluit van het college van B&W. Vervolgens start de procedure en kijken we wat gedaan moet worden om het bestemmingsplan te wijzigen.

Het bouwrecht koopt u op voorwaarde dat u een vergunning krijgt om uw huis te bouwen. Uw risico’s blijven daarmee beperkt.

Het bouwrecht heeft een vraagprijs van € 209.000,- inclusief BTW.


Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Belt u dan met Frank Sijbers (Registermakelaar/Taxateur), tel: 06-20522634
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 209.000,- vrij op naam Specificatie inclusief BTW Aanvaarding In overleg Aanvaarding toelichting betreft prijs per bouwrecht Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 1 m²

Foto's

Route van naar 3 Bouwrechten | Wooncontingenten, 5960 Horst
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.