Meld je aan voor de nieuwsbrief

Witteplakdijk 7 Ospel

Specificaties

Vraagprijs: € 695.000 k.k.

  • Postcode: 6035 SR
  • Perceeloppervlakte: 2.23.10 ha
  • Hoofdtype(n): Overig

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

(Voormalige) Nertsenhouderij met bedrijfswoning

OBJECTGEGEVENS

Het woonhuis met bedrijfsgebouwen, gelegen in een vrije agrarische omgeving, dienen nog naar geheel eigen smaak afgewerkt te worden om er een schitterende locatie van te maken! Het betreft een mooie locatie voor een intensieve veehouderij voor varkens of pluimvee op te richten. Ook voor de paardenliefhebber is deze locatie uitermate geschikt voor het oprichten van een paardenhouderij.

Kadastrale situatie
Het geheel is kadastraal bekend als kadastrale gemeente Nederweert;
– sectie O nummer 968, groot circa 7 are .
– sectie O nummer 969, groot circa 2 hectare, 16 are en 10 centiare
Agrarisch bouwvlak in huidige bouwperceel ca. 1 hectare en 20 are.

Bestemming
Bestemmingsplan gemeente Nederweert, d.d. 24-11-2009 (deels onherroepelijk in werking). De locatie heeft de bestemming ‘Agrarisch’ met functieaanduiding ‘intensieve veehouderij’

Milieuvergunning
Verleend op 9 juli 2015;
7.270 Fokteven (H 1.2) 1.817,5 kg NH3
88 Runderen (A 7) 545,6 kg NH3
Totale ammoniak emissie op dit moment ca. 2.363,1 kg NH3. Dit betreft de vergunde situatie na aanpassing RAV-normen diercategorieën (1 juli 2015).

OMSCHRIJVING WONING

Via de voordeur komt u in de hal waar zich de trapopgang bevindt naar de verdieping. In de hal is de meterkast gesitueerd en een garderobe nis.

Vanuit de hal kunt u de woonkamer en de keuken betreden, maar ook het kantoor welke weer doorgang geeft tot de berging.

Vanuit de keuken heeft men ook toegang tot de achter entree. Hier bevindt zich het toilet, een kantoor van ca. 17 m2 en berging van ca. 7 m2. Vanuit de achter entree is er ook toegang tot de garage met een afmeting van ca. 3 m x 6 m. De garage is voorzien van een elektrische rolpoort.

De ruime woonkamer aan de voorzijde van de woning heeft veel natuurlijk lichtinval door de grote raampartijen en erker. Dit zorgt voor een prachtig uitzicht over de landerijen. Met een glazen schuifdeur is het overdekt terras bereikbaar.

Middels een sierboog is er toegang tot de keuken. Vanuit de keuken is er ook een glazen schuifdeur naar het overdekt terras waardoor er veel natuurlijk lichtinval is in de ruimte. Ook is via een vaste betonnen trap de kelder bereikbaar vanuit de keuken, welke opgedeeld is in diverse grote ruimtes.

De verdieping met overloop geeft toegang tot de mogelijkheid voor de realisatie van 4 ruime slaapkamers en de badkamer. Alle kamers zijn middels raampartijen of dakkapel voorzien van voldoende natuurlijke lichtinval. De kamers bieden alle voldoende ruimte voor bergkasten.

Vanuit de overloop heeft men tevens nog toegang tot de zolder. De ramen met kunststof kozijnen en dubbelglas zijn voorzien van ingebouwde rolluiken.

De woning is volledig onderkelderd en biedt daardoor zeeën aan ruimte. De kelder is opgedeeld in meerdere ruimtes en kan voor diverse doeleinden worden benut.

Aanvaarding
In overleg.

De locatie kan in zijn geheel, zoals het nu oogt, worden overgedragen aan koper, dit betreft dan als nertsenhouderij locatie met alle bedrijfsgebouwen. Echter kan de locatie ook vrij opgeleverd worden zonder bedrijfsgebouwen, het betreft dan een agrarisch bouwvlak als ruwterrein met de verleende milieuvergunning en intensieve veehouderij bestemming, eventueel is het in overleg mogelijk om de bedrijfsgebouwen (deels) te laten staan. Oplevering van de ondergrond bedrijfsgebouwen (feitelijke levering) vindt dan plaats na het slopen van de bedrijfsgebouwen door verkoper, het woonhuis kan direct na de juridische levering in gebruik worden genomen. Het slopen van de bedrijfsgebouwen kan in overleg, de oplevering van het (ruw) bouwvlak kan dan nader bepaald worden.

Vraagprijs
Het geheel incl. verleende vergunningen wordt aangeboden tegen de vraagprijs van € 695.000,- k.k. waar eventueel de bedrijfsgebouwen zijn gesloopt door verkoper, de nertsenhouderij wordt hiermee dan beëindigd.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten