Meld je aan voor de nieuwsbrief

Winnerstraat 117 Nederweert

Verkocht onder voorbehoud

Specificaties

Vraagprijs: € 680.000 k.k.

  • Postcode: 6031 NK
  • Perceeloppervlakte: 8000 m2
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdtype(n): Bouwgrond

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

ALGEMEEN
Dit perceel bouwgrond is gelegen in het bedrijventerrein ‘Aan Veertien’ te Nederweert welke zich kenmerkt door een variatie aan grootschalige bedrijven in de industriële sector. Het bedrijventerrein is te vinden ten noorden van Nederweert/Budschop aan de oostzijde van de provinciale weg N266 en de Zuid-Willemsvaart, ter hoogte van brug 14 over het kanaal. De locatie is prima bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met openbaar vervoer. De op- en afritten van de A2 zijn op korte afstand gelegen alsook de rijkswegen N266 (richting Helmond/A67) en N275 (richting Venlo).

KADASTRALE SITUATIE
Kadastraal bekend: Nederweert, sectie M, nummer 704 ged. ca 0.60.00 ha
Nederweert, sectie Y, nummer 1205 ged. ca 0.20.00 ha
TOTAAL ca 0.80.00 ha

De vorm van het perceel is in nader overleg vast te stellen, een grotere oppervlakte is bespreekbaar. De exacte oppervlakte wordt na uitmeting vastgesteld.

Het aangeboden perceel betreft bovenstaande kadastrale percelen, elk gedeeltelijk. Voorkeur van verkoper is om aan één zijde een strook van ca. 6m breed te behouden voor een eventuele eigen bedrijfsontsluiting. Perceel Y 1205 (deels) wordt in complex verkocht.

Op de voorstrook, met name onder perceel Y 1205, ligt deels een leiding van de Gasunie, waardoor direct langs de Kanaaldijk (waarschijnlijk) geen bouwwerk opgericht mag worden, echter wel passende verharding/parkeerterrein (niet sluitend).

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Bedrijventerrein Aan Veertien’’ vastgesteld door de gemeente Nederweert. De in het bestemmingsplan toegestane bedrijfsactiviteiten worden aangemerkt als categorie II en IV.
Binnen dit bedrijventerrein zijn nog zeer beperkte bouwpercelen beschikbaar. Op basis van de huidige status is geluid op dit terrein beperkend, echter aan de oostzijde waar dit perceel gelegen is zijn nog mogelijkheden.
Wat betreft ruimtelijke ontwikkelingen en mogelijkheden is maatwerk met de gemeente Nederweert gewenst.

OPLEVERING
Oplevering van het perceel is in de huidige staat. De aanwezige opstallen, een voormalige boerderij met enige bijgebouwen, heeft geen status meer en dient voor rekening en risico van koper nog te worden gesloopt. Aangezien het een vroegere agrarische locatie betreft, en daarbij sprake is van een maagdelijke locatie, is het terrein niet verontreinigd. Dit wordt bevestigd door eerder bodemonderzoek.

ONTSLUITING
De huidige ontsluiting van het perceel loopt via de deels onverharde Kanaaldijk. Ten behoeve van deze nieuwvestiging, als separate bedrijfskavel, verlangt de gemeente een duurzame verharding (openbare weg) en een aansluiting aan de weg ter hoogte van de brug. Het betreft globaal ca 1.000 m2 niet sluitende verharding (klinkers). De definitieve aard en uitvoering is nog in overleg met gemeente. Aanleg is voor rekening en risico van koper, met dien verstande dat dit mogelijk kan in samenwerking met overige aanliggende bedrijven en met een bijdrage vanuit de gemeente zelf.

AANVAARDING
In onderling overleg.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Frank Kessels (Registermakelaar/Taxateur)
t: 06-55720209
e: fkessels@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: 0475-355700
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten