Meld je aan voor de nieuwsbrief

Waldfeuchterbaan 4 Maria Hoop

Specificaties

Vraagprijs: € 650.000 k.k.

  • Postcode: 6105 BM
  • Perceeloppervlakte: 3.32.15 ha
  • Hoofdtype(n): Overig

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Deze locatie met (bedrijfs-)woning en diverse opstallen is landelijk gelegen in het buitengebied tussen Echt en Maria Hoop. Het bedrijf is vrij gelegen op een goed bereikbare locatie aan een doorgaande weg.

Maria-Hoop is een kerkdorp binnen de gemeente Echt-Susteren, in het midden van Limburg. Het dorp is schitterend gelegen in de nabije omgeving van het Annendaalsbosch en direct gelegen aan de Duitse grens. In het nabijgelegen Echt en Waldfeucht kunt u terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Daarnaast zijn Sittard-Geleen, de regio Parkstad, Roermond en Weert op korte afstand gelegen en goed bereikbaar door de uitvals- en snelwegen A73, A2 en de N297 en N274 (via Selfkant). Een basisschool is in Maria Hoop zelf aanwezig.

Momenteel is de locatie in gebruik als kleinschalige veehouderij/akkerbouwbedrijf waar in de aanwezige boerderijwinkel diverse producten uit eigen stal en van eigen land verkocht worden, hetgeen uiteraard voorgezet en/of uitgebreid kan worden. De locatie wordt te koop aangeboden op een perceel van 03.32.15 ha.

De ligging aan de grens, nabij diverse bossen met een uitgebreid ruiter- en menroute netwerk, biedt de mogelijkheid om deze locatie onder andere te herontwikkelen tot een prachtige paardenhouderij. Daarnaast is het uiteraard mogelijk om de locatie te herontwikkelen voor diverse andere (agrarische) doeleinden, waaronder het houden van (klein)vee en/of grondgeboden activiteiten. Onze adviseurs denken graag met u mee over de mogelijkheden om hier uw (agrarische) droomlocatie van te maken!

Vergunning
De locatie is voorzien van een milieuvergunning voor het houden van:
– 25 stuks jongvee
– 32 stuks vleesstieren
– 15 stuks zoogkoeien
– 37 schapen
(verleend 11-3-2015)
De vergunning heeft betrekking op de emissie van 433,30 kg NH3/jaar.

Bestemming
Op de locatie rust een agrarische bestemming / bouwblok, waarvan een deel van de oppervlakte nog onbebouwd is. Deze ruimte binnen de bestemming agrarisch geeft mogelijk nog kansen voor uitbreiding / nieuwbouw, dan wel de aanleg van bijvoorbeeld aanvullende stalruimte, een buitenbak.

Vraagprijs
€ 650.000,00 k.k.

Aanvaarding
In overleg.
Indeling Woning:
Begane grond: U treedt de woning binnen via de hal met meterkast, trapkast, toilet en trapopgang naar de verdieping. De hal geeft toegang naar zowel de woonkamer als de keuken. De hal is voorzien van een tegelvloer, granol stucwerk en een stucwerk plafond.
De knusse woonkamer is voorzien van een parketvloer balken plafond , stucwerk wanden en diverse radiatoren De grote raampartijen zorgen voor veel licht in de woonkamer en bovendien voor een prachtig vrij uitzicht op de omliggende landerijen.
Het behoort tot de mogelijkheden om de woonkamer uit te breiden naar de keuken, waarmee er een ruimte ontstaat van ca. 40 m². De
keuken is voorzien van een standaard keukenblok met veel kast en werkruimte. De aanwezige (losse) keukenapparatuur kunnen in onderling overleg eventueel, overgenomen worden Vanuit de keuken is een bijkeuken bereikbaar waar een keukenblok en de kachel zijn opgesteld. Momenteel is deze ruimte , met tegelvloer en half betegelde wanden, in gebruik als eetkamer. Aan de bijkeuken grenst nog een achterkeuken met witgoedaansluitingen en buitendeur. Deze ruimte vormt de verbinding met de achtergelegen stallen. Zowel in de bijkeuken als in de achterkeuken bevinden zich aansluitingen voor wasmachine en droger.

Eerste verdieping: Op de eerste verdieping zijn via de overloop met handige bergkast vier slaapkamers en de badkamer bereikbaar. De slaapkamers zijn voorzien van houtlook zeilvloeren en behangwanden. Een slaapkamer aan de bovenverdieping is voorzien van een deur naar het platte dak, bovengelegen aan de bij- en achterkeuken. De compacte badkamer is voorzien van vloertegels en wandtegels tot ca. 1,80 m. hoog. Verder bevindt zich op de badkamer een wastafel, 2 e toilet en een douche. Middels een vlizotrap is vanuit de overloop een bergzolder bereikbaar.

Boerderijwinkel/garage:
De dubbele garage is momenteel in gebruik als boerderijwinkel waar voornamelijk producten van eigen bodem en stal worden verkocht. Eveneens is er een PostNL-punt gevestigd in de boerderijwinkel. Het voortzetten en eventueel uitbreiden van de boerderijwinkel behoort tot de mogelijkheden. Deze garage is omstreeks 1980 gebouwd met o.a. spouwmuren, 2 kanteldeuren (waarvan er momenteel een in gebruik is), betonvloer en dak gedekt met dakpannen (eterniet dakbeschot). Deze ruimte zou eventueel ook tot mantelzorgwoning, B&B of groomwoning omgebouwd kunnen worden.

De bedrijfsopstallen bestaan uit een drietal gebouwen, namelijk de voormalige ligboxenstal (koestal), voormalige jongveestal (schuur) en de werktuigenberging/stal De opstallen bieden gezamenlijk meer dan voldoende ruimte voor de paardenliefhebber, de zzp-er of de overige ondernemer in het buitengebied. Tevens biedt het ruime bouwvlak (ca. 1,00 ha) diverse mogelijkheden tot het realiseren van nieuwe (bedrijfs-)gebouwen. Onze adviseurs kijken graag met u mee naar de mogelijkheden op de locatie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Kevin Achten (makelaar)
t: 06-57454767
e: kachten@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA ROERMOND
t: (0475) 35 5700
www.arvalismakelaars.nl

of

Timon Dols (Makelaar)
t: 06-51225838
e: tdols@arvalis.nl

Arvalis kantoor Nuth
Mauritsstraat 11
6361 AV NUTH
t: (043) 450 5100

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten