Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vrouwboomweg ong Horst

Verkocht onder voorbehoud

Specificaties

Vraagprijs: € 105.000 k.k.

  • Postcode: 5961 PM
  • Perceeloppervlakte: 2000 m2
  • Ligging: Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Aan de rand van Horst ligt dit mooie perceel grond met een buitengewone ligging, waarvan de gemeente Horst aan de Maas heeft aangegeven medewerking te willen verlenen om hier twee royale bouwkavels te ontwikkelen.

De bouwkavels hebben ieder een oppervlakte van circa 2.000 m². Optioneel is bij beide kavels nog extra achterliggende grond (circa 1.400 resp. 1.700 m²) te koop! Deze bouwgrond is ideaal voor de liefhebber van landelijk wonen. Hier vindt u optimale rust en privacy en toch bent u slechts enkele minuten verwijderd van het centrum van Horst.

Het biedt u de kans uw eigen vrijstaande woning te bouwen; uiteraard binnen de mogelijkheden van het bestemmingsplan. De kavels hebben ieder een frontbreedte van circa 33 meter en een diepte van circa 60 meter.

Wat bieden wij u?
Een riant perceel bouwgrond, waarvan de gemeente aangeeft dat de bouw van twee vrijstaande woningen met bijgebouwen hier mogelijk is.

Wat moet u zelf doen?
De huidige ‘agrarische’ bestemming naar een ‘woon’ bestemming wijzigen. Dat hoeft u niet helemaal zelf te doen. Wilt u professioneel begeleid worden bij het overleg met de gemeente én bij de aanvraag van een bestemmingsplanwijziging, dan kunnen wij u helpen. Arvalis is specialist op dit vakgebied! We gaan met u om tafel en schetsen een plan waarmee we naar de gemeente gaan. Vervolgens start de procedure en kijken we wat gedaan moet worden om het bestemmingsplan te wijzigen.

Wat zijn de kosten (indicatief)?
– aankoop van de kavel, vraagprijs € 105.000,00 k.k.
– aankoop wooncontingent € 165.000,00 inclusief BTW
– geschatte kosten bestemmingswijziging, circa € 12.000,00

Bijzonderheden:
– Royale kavels van circa 2.000 m²
– Rondom vrij uitzicht over de landerijen
– Nabij natuurgebieden ’t Ham en Reulsberg
– Rustige ligging
– Op korte afstand van het centrum van Horst
– Goede uitvalswegen naar A73 en A 67
– 3 km van het NS station Horst/Sevenum

Bestemmingsplan:
De locatie is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied Horst aan de Maas’ gemeente Horst aan de Maas, deels onherroepelijk in werking (vastgesteld 19-12-2017) en heeft de volgende bestemmingen:
– Enkelbestemming: Agrarisch met waarden
– Dubbelbestemming: Waarde – Archeologie 3 en 4
– Gebiedsaanduidingen:
. milieuzone – grondwaterbeschermingsgebied Venloschol
. overige zone – beekdal

Omgeving:
De bouwkavels zijn gelegen aan een rustige weg aan de rand van Horst in een landelijke natuurrijke woonomgeving. De locatie is uitstekend bereikbaar; nog geen 3 minuten rijden van de A73 richting Venlo en Nijmegen en anderzijds 5 minuten rijden en u
bent in het centrum van Horst. Alle dagelijkse voorzieningen waaronder meerdere supermarkten, winkels, restaurants en onderwijs (basis- en voortgezet onderwijs) zijn in Horst aanwezig.

Horst beschikt over prima openbaar vervoer, waaronder een eigen treinstation (Horst-Sevenum). De locatie is bovendien gelegen op loopafstand van de prachtige natuurgebieden ’t Ham en de Reulsberg.

Start hier de bouw van uw droomwoning? Bel gerust voor meer informatie. We geven u graag een toelichting.

Frank Sijbers (Registermakelaar/Taxateur)
t: 06-20522634
e: fsijbers@arvalis.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten