Meld je aan voor de nieuwsbrief

Speulhofsbaan 29 Meterik

Specificaties

Vraagprijs: € 419.000 k.k.

 • Postcode: 5964 NT
 • Woonoppervlakte: 187 m2
 • Perceeloppervlakte: 860 m2
 • Inhoud: 855 m3
 • Bouwjaar: 1983
 • Kamers: 11
 • Slaapkamers: 4
 • Ligging: Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom, Landelijk gelegen
 • Bouwvorm: Bestaande bouw
 • Soort woning: Eengezinswoning
 • Type woning: Vrijstaande woning
 • Energieklasse: C
 • Isolatie: Dakisolatie, Muurisolatie, Grotendeels dubbelglas
 • CV ketel: GAS

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Deze casco woning, gelegen op een perceel van 860 m2 aan de rand van het dorp, zal u verrassen wat betreft de inhoud, heeft een goede indeling en nog tal van mogelijkheden om eventueel verder uit te bouwen. Hier kunt u zelf uw keuze maken in de algehele afwerking, in de materiaalkeuze, de luxe van uw toekomstige badkamer of inbouwkeuken, vloertegels of toch parket, wél of geen vloerverwarming en wandafwerking.

De woning beschikt maar liefst over 186m2 woonoppervlakte en 854m3 inhoud. Het is dan ook zeker een woning met potentie.

Een ruime en lichte woonkamer met open keuken en een schuifpui naar het terras, ouderslaapkamer en ensuite badkamer op de begane grond. Op de verdieping drie ruime slaapkamers, een mogelijkheid voor een tweede badkamer en een zolderverdieping. Inpandig bereikbaar vanuit de bijkeuken ligt de ruime garage met vlieringszolder. De oorspronkelijke woning dateert weliswaar van 1983 maar is nu geheel ‘gestript’ en klaar om er een gloed nieuw interieur anno 2022 in te plaatsen. Deze goed ingedeelde woning is naar eigen beleving, smaak en behoefte af te werken en in te richten.

Begane grond:

De hal met vide is grotendeels ingericht met schoonmetselwerk. Het plafond is afgewerkt met houten schroten en een velux dakvenster. Het betonnen dek is tot de afsmeervloer voorbereid.

De woonkamer is deels gestuct en deels nog voorzien van schoonmetselwerk wandafwerking. Met drie gloednieuwe vensters met HR++ beglazing en een houten schuifpui met dubbele beglazing. De convectorputten zijn verwijderd en ligt de vloer klaar om er vloerverwarming aan te leggen. Ook zijn er al drie grote kozijnen in de woonkamer geplaatst en is er een luxe schuifpui naar het terras aanwezig.

De keuken is geheel ‘gestript’. De voorbereiding van het leidingwerk is aanwezig, De vroegere tegels zijn van de muur, maar een omtimmering van de stalenbalk moet nog gebeuren. Met of zonder kookeiland? De gesloten keuken is open gemaakt en voorbereid voor wat betreft leidingwerk en afvoer voor een nieuwe inbouwkeuken.

Aan de linkerzijde van de woning ligt de ‘master bedroom’ met ensuite badkamer. Deze kamer is bereikbaar vanuit de hal. De voormalige badkamer is verwijderd en kan nu opnieuw worden opgebouwd; naar eigen smaak wand- en vloertegels uitzoeken en uw eigen apparatuur zoals bad, douche, kranen enzovoort. Ook het toilet is geheel ontmanteld (tegels verwijderd) en voorbereid met bestaand leidingwerk en afvoer.

Een ruim portaal geeft toegang tot de achterom, een proviandruimte een riante bijkeuken en tevens het toilet en de badkamer.

De garage ligt aan de linkerzijde van de woning is bereikbaar via de oprit en beschikt over dubbele deuren en een zadeldak. Hierdoor is een vlieringzolder boven de garage bereikbaar.

Verdieping:

Vanuit de ruime hal met vide bereikt u via de meranti trap de 1e verdieping. De overloop geeft toegang tot drie grote slaapkamers. Alle slaapkamers zijn voorzien van vensters in de gevelzijde en allen hebben opbergruimte in de knieschotten. De slaapkamers zijn grotendeels gestuct. Het betonnen dek is tot de afsmeervloer voorbereid.
De slaapkamers hebben deels nog enkele beglazing. Bij de slaapkamer aan de rechterzijde zijn nieuwe kozijnen met HR++ beglazing aangebracht.

Ook hier is de voormalige badkamer reeds ontmanteld en zijn de aansluitingen en afvoeren aanwezig om naar eigen keuze en eigen smaak de ruimte weer allure te geven. Een dakvenster of toch een dakkapel? Er zou aan de achterzijde best wel ruimte zijn voor een dakkapel, dit geeft zo’n nieuwe badkamer direct weer een andere invalshoek qua indeling en daglichttoetreding.

De bergzolder (zowel boven de woning als boven de garage) is middels een mansluik bereikbaar en heeft een houten balkendek met OSB beplating.

Tuin:

De tuin is ingericht met gazon, hagen, diverse beplanting en een omheining. Door de grote raampartijen in de schuifpui is er vanuit de woonkamer een direct tuincontact en toegang tot het betegelde terras. Vanuit hier heeft een vrij uitzicht over de landerijen. De achtergelegen kassen zullen in de nabije toekomst worden gesaneerd.

Huidige staat van afwerking:

– Betonnen fundering, gemetselde muren met geïsoleerde spouw (9 cm), gevoegd.
– Dakconstructie met stalen spant en houten gordingen, geïsoleerd dak (EPS/Tempex), betonpannen, zinken bakgoot, kunststof mastgoot.
– De begane grond- en verdiepingsvloer hebben een betonnen dek (betonnen liggers met holle bouwstenen) en een afsmeervloer.
– Gemetselde binnenmuren (betonsteen), grotendeels gestuct, in de hal schoonmetselwerk.
– Hard houten kozijnen, grotendeels met dubbele beglazing en/of HR++ beglazing.
– Hardhouten deurkozijnen met gefineerde stompe deuren en beslag.
– Garage, gemetseld met spouw, betonnen vloer, houten garage deuren, vlieringzolder met houten balken en
– OSB platen, houten gordingen, geïsoleerde dakplaten (EPS/Tempex) en betonnen dakpannen.

Omgeving:

De woning ligt in het buitengebied van de gemeente Horst aan de Maas in het kerkdorp Meterik. Meterik is een klein Noord-Limburgs dorp met ca. 1600 inwoners met een eigen basisschool en sportmogelijkheden. Uitgebreide voorzieningen, een gezellig winkelcentrum en diverse horeca- gelegenheden vindt u in het nabij gelegen Horst.
In de natuurrijke omgeving, zoals de nabij gelegen Schadijkse bossen, kunt u heerlijk wandelen en fietsen. De snelweg A73 richting Venlo of Nijmegen bereikt u binnen 10 autominuten.

Bestemmingsplan:

De woning is gelegen binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied Horst aan de Maas’ en heeft de volgende bestemmingen:
– Enkelbestemming: Wonen
– Dubbelbestemming: Waarde – Archeologie 6
???????
– Gebiedsaanduidingen:
. Milieuzone grondwaterbeschermingsgebied Venloschol
. Overige zone – Kampen
. Overige zone – ontwikkelingsgebied glastuinbouw

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten