Meld je aan voor de nieuwsbrief

Vestjenshoek 6 Baexem

Specificaties

Vraagprijs: € 925.000 k.k.

  • Postcode: 6095 NT
  • Perceeloppervlakte: 3.00.00 ha
  • Hoofdtype(n): Akkerbouwbedrijf

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Een unieke locatie om in alle vrijheid en van een landelijke omgeving te genieten!

De (bedrijfs-)woning met fraai aangelegde tuin en ruime loodsen zijn landelijk gelegen in het buitengebied van Baexem, op een goed bereikbare locatie. De woning met loodsen wordt te koop aangeboden op een ruim perceel van circa 3 ha. eventueel meer grond beschikbaar tot maximaal 5 ha. Door de mooie oprijlaan en ligging van de woning ten opzichte van de weg is de locatie zowel aan de voor- als achterzijde vrij gelegen met een schitterend uitzicht over de landerijen.

Het betreft een mooie locatie voor de combinatie van landelijk wonen met enige agrarische activiteiten zoals bijvoorbeeld een vorm van grondgebonden landbouw (akkerbouw, boomteelt) of het hobbymatig houden van dieren als paarden. Dit met een vrij uitzicht over de naast gelegen landerijen. Op dit moment is de locatie in gebruik voor de stalling van caravans.

De zeer ruime bovenverdieping van de woning is onlangs gemoderniseerd en het gehele dak voorzien van dakisolatie met dakkapellen, zijn in 2015 vernieuwd. De benedenverdieping biedt tal van mogelijkheden om deze naar eigen wens en smaak verder aan te passen. De woning biedt bovendien voldoende mogelijkheden om eventueel een combinatie van ‘wonen en mantelzorg’ te realiseren.

De locatie is gelegen in het bestemmingsplan ‘Reparatie- en veegplan Buitengebied Leudal 2016’, vastgesteld door de gemeente Leudal en onherroepelijk in werking per 04-09-2019. De locatie heeft de enkelbestemming ‘Agrarisch’ met bouwvlak.

Bijzonderheden:
– Uniek vrij en landelijk gelegen
– Maar liefst 6 slaapkamers waarbij de bovenverdieping geheel is gemoderniseerd
– Fraai aangelegde tuin rondom de woning
– Ruime parkeergelegenheid op eigen terrein
– Twee multifunctionele bedrijfsloodsen
– Op korte afstand gelegen van de N280 richting de op- en afrit van de A2
– Het kadastrale perceel dient nog gesplitst te worden naar ca. 3 ha. Echter bestaat er de mogelijkheid om het geheel als huiskavel van ca. 5 ha. aan te kopen.

Middels de ruime oprijlaan treedt u de sfeervolle woning binnen in een ruime hal met trapopgang naar de verdieping. De hal geeft toegang tot de bijkeuken met extra berging en de woonkamer. De hal is voorzien van een tegelvloer en beschikt over veel natuurlijk lichtinval door de authentieke raampartij naast de voordeur.

De L-vormige woonkamer met openhaard is afgewerkt met een tegelvloer met vloerverwarming en deels schoonmetselwerk- en deels behangwanden. De grote raampartijen in de woonkamer zorgen voor veel natuurlijk lichtinval en bieden een prachtig uitzicht op de voor- en achtertuin. De sfeervolle openhaard
zorgt bovendien voor extra warmte in de woning. Vanuit de woonkamer is een extra ruimte toegankelijk welke kan worden ingericht als slaapkamer of speelkamer/kantoor.

De kamer welke bereikbaar is vanuit de woonkamer is op dit moment ingericht als kantoor en is afgewerkt met schoonmetselwerk wanden, een houten schrootjesplafond en eenzelfde doorlopende tegelvloer als in de woonkamer. Het is tevens mogelijk om deze ruimte in te richten als slaapkamer.

Vanuit de hal is er toegang tot de bijkeuken met tegelvloer en half betegelde wanden. Hier bevindt zich de aansluiting voor het witgoed. De bijkeuken biedt toegang tot het separaat toilet en de badkamer, bovendien is hier een extra berging waar zich tevens de verwarming met boiler voor het woonhuis bevindt. Het geheel betegelde toilet is voorzien van een fonteintje en een zwevend closet.

De geheel betegelde badkamer met plafond voorzien van inbouwspots is ingericht met een douche, een ligbad, een wastafelmeubel en een designradiator. De badkamer is ruim opgezet en beschikt over voldoende natuurlijke ventilatie door de fijne raampartij welke bovendien is voorzien van een rolluik.

De leefkeuken is ruim van opzet en biedt voldoende ruimte om gezellig te kunnen tafelen, het uitzicht op de tuin en landerijen geven hier een uniek karakter aan. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. De L-vormige keukenopstelling met dubbele spoelbak beschikt over diverse inbouwapparatuur welke de laatste jaren is vernieuwd: o.a. een inductie kookplaat met afzuigkap, spoelbak, oven, vaatwasser en losstaande koelkast. Vanuit de keuken is een kelder toegankelijk.

De woning beschikt tevens over een achterentree welke als achterom kan worden gebruikt. De achterentree heeft een tweede trapopgang naar de verdieping en geeft bovendien toegang tot de keuken en een tweede ruimte welke geschikt is als extra zitkamer, speelkamer of slaapkamer. Men zou hier middels
tuindeuren ook een prachtige verbinding kunnen maken met de tuin of deze ruimte bij de keuken kunnen betrekken. In de achterentree bevindt zich tevens de meterkast. De achterentree en de extra kamer zijn afgewerkt met een laminaatvloer met stucwerk wanden.

De zitkamer/speelkamer geeft een vrij uitzicht op de tuin door de grote raampartijen. Het plafond is fraai afgewerkt met inbouwspotjes.

De zeer ruime verdieping is middels twee trapopgangen toegankelijk. De gehele verdieping is in 2015 gemoderniseerd en is ingericht met maar liefst 6 slaapkamers, een toilet, een ruime bergkast en schuifkasten op de slaapkamers en overloop. Enkele slaapkamers zijn voorzien van een wastafelmeubel met
watervoorziening. De verdieping is drempelloos afgewerkt met een laminaatvloer, gestucte wanden en inbouwspotjes in het plafond. De houten balken in het zicht geven een landelijke sfeer aan de ruime verdieping. De trapopgang vanuit de hoofdentree geeft toegang tot drie ruime slaapkamers en een ingebouwde kastenwand voor extra opbergruimte.

De trapopgang vanuit de achterentree geeft toegang tot de overloop met eveneens drie slaapkamers waarvan één kamer ingericht met wastafelmeubel waar eventueel een badkamer gerealiseerd kan worden. De slaapkamers zijn fraai afgewerkt met ombouwradiatoren. Op de ruime tussenoverloop is een separaat toilet gesitueerd en is bovendien voldoende kastruimte gerealiseerd in de knieschotten van het dak. Het toilet is geheel betegeld en is voorzien van een staand closet met fonteintje.

De tuin is een pareltje voor de echte tuinliefhebber! De verzorgde tuin is rondom de woning aangelegd en is fraai ingericht met diverse beplanting en bomen, wandelpaden, verlichtingspalen, zithoek, kippenren en vijver. De gehele tuin is voorzien van beregening en bovendien is de locatie volledig omheind met een Heras hekwerk. In de tuin kunt u optimaal genieten van uw privacy. Tevens is in de tuin een tuinderskasje van ca. 6mx6m gesitueerd voor het kweken van uw eigen groenten en fruit.

In de tuin is een overdekte overkapping gerealiseerd met voldoende plek voor een zitje waardoor u hier optimaal van de rust en de fraai aangelegde tuin kunt genieten. De overkapping is in een landelijke stijl gebouwd met metselwerk, nostalgische raampartijen, houten kapconstructie en dak bedekt met dakpannen. Hier is tevens een stroomvoorziening aanwezig.

Middels een kantelpoort en een loopdeur is de aan de woning grenzende garage toegankelijk welke geschikt is voor extra opberging of om de auto te stallen. Hier bevindt zich tevens de houtkachel voor het verwarmen van het woonhuis. De garage is voorzien van een betonvloer.

Bedrijfsloods
– Bouwjaar: 2013
– Afmeting: ca. 44m x 12m (lxb)
– Vloeroppervlakte: ca. 528 m²
– Nokhoogte: ca. 5,6m
– Goothoogte: ca. 3,3m
– Gevels: voor- en achtergevel volledig gemetseld / zijgevels half metselwerk en half sandwichpanelen
– Dak: sandwichpanelen met golfplaat profiel

De loods is voorzien van een gevlinderde betonvloer met kalksteen gemetselde binnenmuren en metselwerk buitenmuren voorzien van spouw en spouwisolatie. De loods is gebouwd met ijzeren spanten en gedekt met sandwichpanelen dakplaten en sandwichpanelen gevelplaten. Toegang middels een elektrische sectionaaldeur (afm. 4m x 4m, lxb) en twee loopdeuren. Er zijn voldoende stroomvoorzieningen aanwezig met tevens krachtstroom. Het voorterrein van de loods is voorzien van een degelijke betonverharding.

Schuur
– Bouwjaar: 1981
– Afmeting: 10m x 8m en 10m x 16m
– Vloeroppervlakte: 240 m²
– Nokhoogte: ca. 4,9m
– Goothoogte: ca. 3,3m
– Gevels: deels kalkzandsteen binnenmuren en betonsteen buitenmuren
– Dak: asbestvrije golfplaten, deels voorzien van tempex isolatie

De loods is opgesplitst in twee separate ruimtes, waarvan één ruimte is voorzien van een betonvloer met kalkzandsteen gemetselde binnenmuren en betonsteen buitenmuren, bereikbaar middels twee schuifdeuren van sandwichtpanelen. In deze ruimte is tevens een grondwaterput met ontijzeringsinstallatie aanwezig. De loods is gebouwd uit stalen spanten en bedekt met asbestvrije golfplaten en in het eerste deel voorzien van tempex dakisolatie. Het andere deel is ook voorzien van een betonvloer en gemetselde betonsteen wanden, tevens ook voorzien van twee schuifdeuren van sandwichtpanelen. Deze ruimte is altijd in gebruik geweest als werktuigenberging. In de loods zijn voldoende stroom en watervoorzieningen aanwezig met tevens krachtstroom.

Op het erf bevindt zich verder een degelijke gemetselde en overdekte hondenren voorzien van een stalen hekwerk en betonvloer. De afmetingen van deze hondenren zijn (6m x 4m lxb).

Het gehele erf is keurig verhard middels betonklinkers.

Het rood aangeduide kader is de omliggende cultuurgrond welke in de verkoop is inbegrepen. De grondsoort is zandgrond en het perceel is de laatste jaren in gebruik geweest voor de teelt van o.a. gerst, bospeen, bieten, erwten en deels grasland. Er is tevens een beregeningsput op het terrein aanwezig. Het betreft ideale grond voor akkerbouw / tuinbouw activiteiten, boomteelt of als paardenweide. Het aangrenzende perceel landbouwgrond, aangeduid met blauw kader. ter grootte van ca. 2 ha, is optioneel te koop.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten