Meld je aan voor de nieuwsbrief

Steegh ong Lottum

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 298.000 v.o.n.

  • Postcode: 5973 PZ
  • Perceeloppervlakte: 2000 m2
  • Ligging: Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Landelijk gelegen
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Altijd al gedacht om uw eigen ontworpen droomhuis te bouwen?

Aan de rand van Lottum ligt dit fraaie bouwperceel in een unieke landelijke omgeving, waar een vrijstaande woning gerealiseerd mag worden. De kavel is 2.000 m2 groot met daarop 1.500 m2 bouwvlak, met een mogelijkheid tot het bouwen van 150 m2 aan bijgebouwen. Een uitgelezen kans om uw woonwensen hier te realiseren.

Optioneel is er de mogelijkheid om extra grond ter grootte van 5.120 m2 aan te kopen, gelegen achter de bouwkavel. De vraagprijs is € 25,- per m2.

Kenmerken & specificaties
Binnen het bestemmingsplan ‘Buitengebied Horst aan de Maas’, heeft de locatie nu nog de bestemming ‘Agrarisch met waarden’. Per heden wordt de bestemming gewijzigd naar ‘Wonen’. De voor ‘Wonen’ aangewezen gronden zijn bestemd voor:
a. wonen in een woning;
b. landschappelijke inpassing;
c. aan huis verbonden beroepen, met bijbehorende gebouwen, bouwwerken, geen gebouwen zijnde, wegen en paden, speelvoorzieningen, parkeervoorzieningen, groenvoorzieningen, water en voorzieningen voor de waterhuishouding, tuinen en erven.

De nieuw te realiseren woning zal op een juiste manier in het landschap worden ingepast, zodat met de bouw van de nieuwe woning de karakteristiek van het landschap wordt versterkt en er door de ontwikkeling geen landschappelijke kwaliteiten verloren gaan. Voor de specifieke bouwregels verwijzen we u naar de brochure.

Optioneel aangrenzende grond te koop!
Lopen hier straks uw paarden? Of heeft u meer behoefte aan privacy rondom uw woning? Grenzend aan de bouwkavel ligt een perceel cultuurgrond met een oppervlakte van ca 5.120 m2 die op dit moment in gebruik is als landbouwgrond.

Omgeving
De bouwkavel is gelegen aan een doorgaande weg aan de rand van Lottum in een landelijke natuurrijke woonomgeving. U kunt makkelijk te voet naar het dorpscentrum met alle voorzieningen zoals winkels, restaurants, basisschool en diverse sportfaciliteiten. Met de auto bereikt u de uitvalswegen A73 in slechts 10 minuten. Een ideale plek dus! Zowel voor mensen met jonge kinderen als voor senioren.
Lottum en zijn natuurlijke omgeving is prachtig afwisselend en er wordt daarom ook veel gefietst en gewandeld. Er zijn tal van fiets- en wandelpaden. Voor de ruimere voorzieningen is Lottum aangewezen op het 8 km verder gelegen Horst. Horst is een dorp van circa 12.000 inwoners en vervult een regiofunctie voor wat betreft winkels en onderwijs. In Horst zijn onder andere een binnenzwembad, een school voor voortgezet onderwijs en een bibliotheek aanwezig.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten