Meld je aan voor de nieuwsbrief

Snelkensstraat ong Sevenum

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 349.000 v.o.n.

  • Postcode: 5975 PD
  • Perceeloppervlakte: 3000 m2
  • Ligging: Aan rustige weg, Vrij uitzicht, Open ligging, Buiten bebouwde kom
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

UW DROOMHUIS BOUWEN AAN DE RAND VAN SEVENUM !

KAVEL B (VERKOCHT ONDER VOORBEHOUD):
Deze kavel is 3.000 m² groot, met een bouwvlak van 1.500 m², en gelegen op een unieke plek aan de rand van Sevenum. Op deze locatie zijn een 2-tal riante bouwkavels ontwikkeld voor vrijstaande woningbouw. De voormalige agrarische stallen worden gesaneerd door de verkoper. De tuinen zijn op het noorden gericht en circa 40 m breed en circa 65 m diep. De kavels zijn omgeven door natuur en daardoor heerlijk weg gelegen van de drukte.

Het landschapsplan met beplantingsplan, op te vragen bij de makelaar, geeft weer wat er aangeplant zal worden om er één geheel van te maken. Een kwaliteitsimpuls voor deze plek! De groenelementen geven het perceel een cultuurhistorische landelijke uitstraling, maar ook variatie zodat ook de ecologische waarde toe zal nemen aan de rand van het open veld. Kortom, een prachtige plek om uw droomhuis te realiseren!

KAVEL A (VERKOCHT): Perceeloppervlakte 3.000 m2 waarvan circa 750 m2 bouwvlak. Vraagprijs: € 329.000,00 v.o.n.

KAVEL B: Perceeloppervlakte 3.000 m2 waarvan circa 1.500 m2 bouwvlak. Vraagprijs: € 349.000,00 v.o.n.

OMGEVING
Om van de natuur te genieten hoef je echt niet ver van huis. Neem nou de Elsbeemden net ten zuiden van Sevenum (het woord beemd betekent nat hooiland). Je vindt het gebied tegenover de woonlocatie! Het gebied is 65 ha groot, door het gebied stromen twee beken. Vanuit het westen komt de Groote Molenbeek die een aantal jaren geleden weer meanderend en ondieper maar breder is gemaakt. Vanuit het zuiden komt de Elsbeek die in de Grote Molenbeek uitmondt. De begroeiing bestaat voor een groot deel uit broekbossen en natte graslanden.

Sevenum is één van de oudst bewoonde plaatsen in Noord-Limburg. De sfeer van een gezellig, historisch kerkdorp is goed bewaard gebleven. In de kern van Sevenum is een divers aanbod van gezellige horecagelegenheden en in de directe omgeving vindt men een aantal grote publiekstrekkers waaronder attractiepark Toverland en recreatiecentrum De Schatberg, met zijn regionaal bekendstaande camping en dagrecreatiepark. Maar uiteraard zijn alle moderne voorzieningen ook binnen handbereik. Winkels, basisschool, sportcentrum en cultureel centrum zijn hiervan enkele voorbeelden. Sevenum heeft ook een bloeiend verenigingsleven waardoor er altijd wel iets te doen is. De uitvalswegen naar Eindhoven, Nijmegen en Venlo zijn slechts een tiental minuten rijden. Sevenum is bereikbaar middels het openbaar vervoer en heeft zelfs een treinstation.

KENMERKEN
Maatvoering hoofdgebouw:
. goothoogte: max. 7 m
. bouwhoogte: max. 11 m
. afstand tot perceelsgrens: 2,5 m
. Inhoud: max. 1.000 m3
– Maximale oppervlakte van overige bouwwerken: 150 m2

– Het perceel wordt bouwrijp opgeleverd.
– Kosten voor huisaansluitingen zijn voor rekening van koper.
– Een bodemonderzoek is beschikbaar.

DE LANDBOUWGROND GRENZEND AAN DE NOORDZIJDE VAN DE KAVELS, GROOT CIRCA 9.925 M2, IS EVENEENS VERKOCHT.

BESTEMMING
Gele vlakken in afbeelding: enkelbestemming ‘Wonen’
Groene vlakken in afbeelding: enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden’

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten