Meld je aan voor de nieuwsbrief

Raaystraat 29 a Swalmen

Verhuurd onder voorbehoud

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 6071 NC
  • Perceeloppervlakte: 0.08.75 ha
  • Hoofdtype(n): Overig

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Opslagloods gelegen in het buitengebied van Swalmen, gemeente Roermond, op een steenworp afstand van het Roermondse retailcenter. De loods is zeer goed bereikbaar. Vanuit afrit 19 van de A73 binnen ca. 5 minuten! Het gaat om het rechterdeel van de loods. Het linkerdeel blijft in gebruik van de eigenaar.

De loods is gebouwd in 2005 en uitermate goed geïsoleerd. De voorgevel is gemetseld en de zijgevels bestaan uit geïsoleerde sandwichpanelen. De vloeren bestaan uit vloeistofdichte gevlinderde betonvloeren. Er is een verharde buitenruimte aanwezig waardoor er ruim voldoende parkeergelegenheid is op eigen terrein. De toe rit is gedeeld en zal ook gebruikt worden om de linker-loods te bereiken.

De loods beschikt over een automatische roldeur met een hoogte van ca. 4 m. Middels een schuifdeur, die ook automatisch is, is de koelcel bereikbaar. Deze koelcel is ook toegankelijk met een heftruck of vrachtwagen.

Verder beschikt de loods nog over een aparte berging en een sanitaire ruimte met toilet, douche en wastafel. De afmeting van de loods bedraagt 25 m x 35 m totaal, groot circa 875 m².
In de loods bevind zich een koelcel met de afmetingen 25 m x 21 m, totaal groot 525 m². De koelcel kan gebruikt worden, maar dat hoeft niet. Gezien de ruimte en de doorrij hoogte kan de koelcel ook prima gebruikt worden als opslagruimte.

De loods is in gebruik geweest als opslagruimte voor werktuigen en de koelcel voor het opslaan van teelten in de boomkwekerij. Verder is deze loods uitermate geschikt voor opslag en verwerking van diverse tuinbouwteelten en/of producten. Ook kan gedacht worden aan op- en overslag van AGF-producten.

De loods is gelegen binnen het bestemmingsplan
Buitengebied Swalmen, vastgesteld op 13-10-2016, met de enkelbestemming “Agrarisch met waarden – Agrarische functie met natuur-en Landschaps-waarden”, de dubbelbestemming “Waarde – Archeologie”.

Alle noodzakelijke nutsvoorzieningen zijn aanwezig.

Huurprijs:
Op aanvraag.

Aanvaarding:
Per direct mogelijk.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Kevin Achten (Makelaar)
t: 06-57454767
e: kachten@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 355700

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten