Meld je aan voor de nieuwsbrief

Op de Geer Heythuysen

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 175.000 k.k.

  • Postcode: 6093 NT

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

ALGEMEEN

Namens mijn opdrachtgever mag ik u een perceel cultuurgrond met paardenstalling van ca. 1.92.50 ha. aanbieden, hetgeen momenteel in gebruik is als grasland/weiland. Het perceel is gelegen aan de verharde weg ‘Op de Geer’ van hieruit ook goed bereikbaar, maar tevens ook bereikbaar vanuit de ‘Geusert’ middels een eigen toegangspoort. Het object is gelegen in het buitengebied van Heythuysen, gemeente Leudal.

KADASTRALE SITUATIE

kadastraal bekend: Gemeente Heythuysen, sectie N, nummer 343, groot ca. 0.51.30 ha.
Gemeente Heythuysen, sectie N, nummer 344, groot ca. 0.93.20 ha.
Gemeente Heythuysen, sectie N, nummer 345, groot ca. 0.48.00 ha.
tezamen groot ca. 1.92.50 ha.

adres : Op de Geer te (6093 NT) Heythuysen

BESTEMMING
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan “Reparatie- en veegplan Buitengebied Leudal 2016”, vastgesteld op 04-09-2019.
Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met waarden – 4”. De dubbelbestemming: “Waarde – Archeologie 5”.
Verder heeft het de gebiedsaanduidingen: “milieuzone – boringsvrije zone”, “milieuzone – extensiveringsgebied intensieve veehouderij” en “overige zone – bufferzone 2”.

OMSCHRIJVING
Het betreft een mooi en goed onderhouden perceel weiland met paardenstalling dit volledig is v.v. afrastering. De ligging is uniek, prachtig in een agrarische en natuurlijke omgeving en toch niet ver, slechts een straat verwijdert, van de bebouwing in Heythuysen. De omvang van ca. 1.92.50 ha. met eigen houten paardenstalling met pannendak van ca. 64m2 (8m x 8m) v.v. eigen stroomaansluiting en waterput met elektrische pomp maakt het voor vele doeleinden interessant.

De paardenliefhebber die één of meerdere paarden wil houden, de oppervlakte van vierkante meters weiland geven de mogelijkheid om meerdere paarden te houden. Het perceel is ook interessant voor boomteelt / kleinschalige tuinbouw of de hobbyist die graag in de natuur bezig is en een eigen schuilhut / stalling wil hebben voor gebruik. De eigen stroomaansluiting en waterput met elektrische waterpomp geven méér als voldoende mogelijkheden om er een mooi en fijn verblijf van te maken waar men kan genieten in de vrije tijd.

De grondsoort van het perceel betreft zandgrond, het perceel is altijd in gebruik geweest als weiland echter niet aangewezen als ‘blijvend grasland’. Hetgeen inhoudt dat het ook voor akkerbouw-/tuinbouw-/boomteelt doeleinden gebruikt kan worden. De toegang is middels een duiker te bereiken via de verharde weg ‘Op de Geer’, maar tevens ook via de verharde weg de ‘Geusert’. Van hieruit is het perceel bereikbaar middels een mooie brede ijzeren toegangspoort.

BIJZONDERHEDEN
– Het jachtrecht is verhuurd
– Er is geen geregistreerde beregeningsput aanwezig
– Er gaan geen betalingsrechten mee over, voorheen toeslagrechten

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 175.000,00 K.K.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten