Meld je aan voor de nieuwsbrief

Noordervaartlaan ong Venlo

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 289.000 k.k.

  • Postcode: 5916 SR
  • Perceeloppervlakte: 0 m2
  • Ligging: Aan rustige weg, Vrij uitzicht
  • Bouwvorm: Niet van toepassing

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Rust & Ruimte

Deze bouwkavel met een perceeloppervlakte is circa 1.000 m² en een bouwvlak van circa 125 m² biedt u een unieke gelegenheid om uw eigen droomhuis te realiseren.

De ruime kavel is gelegen aan de rand van de wijk ’t Ven waar het rustig wonen is en met alle gemakken en voorzieningen in de buurt. De wijk is inmiddels vastgegroeid aan de stad Venlo. De binnenstad van Venlo is binnen 10 fietsminuten te bereiken. Venlo ligt centraal in Limburg en beschikt over prima aansluitingen naar de autosnelwegen A73, A2 en A67.

De naastgelegen vrijstaande woning met tuin, gelegen aan de Oude Turfstraat 66 Venlo (perceeloppervlakte circa 895 m²), is eveneens te koop. De vraagprijs van deze woning bedraagt € 359.000,- kosten koper. Voor meer informatie kunt u onze site raadplegen.

Het betreft hier een ideale locatie als u het ruime woongenot met vrij uitzicht wenst te combineren met de voorzieningen van het centrum van Venlo in de directe nabijheid.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten