Meld je aan voor de nieuwsbrief

Krekelsbergweg ong Kessel

Verkocht

Specificaties

Prijs op aanvraag

  • Postcode: 5995 RZ
  • Perceeloppervlakte: 1.51.27 ha
  • Hoofdtype(n): Losse Grond
  • Grondsoort: Zand

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Algemeen:
Namens onze opdrachtgever bieden wij u dit perceel cultuurgrond aan welke op dit moment in gebruik is als akkerland. Het perceel is goed bereikbaar vanuit de verharde weg, de Krekelsbergweg te Kessel in de gemeente Peel en Maas en gelegen aan de overzijde van huisnummer 2 en 3. Het is een ideaal perceel voor de agrariër in de tuinbouw, akkerbouw of boom- / sierteelt. Daarnaast is de ligging ook ideaal voor de paardenliefhebber om het object om te vormen naar een weide / weiland, bijvoorbeeld voor de opfok van jonge paarden.

Kadastrale situatie:
Gemeente Kessel, sectie I, nummer 172, groot 01.51.27 ha

Bodem en gebruik:
Het perceel is de afgelopen jaren in gebruik geweest als akkerland voor de teelt van o.a. gerst en rabarber. In het midden van het perceel is een kleine sloot gelegen. Dit is op eigendom en geen sloot vanuit het waterschap. De afwatering van het perceel is op dit moment naar de sloot gelegen. De grondkwaliteit is van goede kwaliteit voor akkerbouw- of tuinbouwgewassen, maar ook voor de boomteelt. De grondsoort betreft goede zandgrond (veldgrond).

Bestemming:
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Peel en Maas” van de gemeente Peel en Maas, vastgesteld per 24-12-2014. Het perceel heeft de enkelbestemming “agrarisch”, dubbelbestemming Waarde Archeologie 3, dubbelbestemming Waarde Archeologie 6, dubbelbestemming Waarde Cultuurhistorie, Bouwaanduiding specifieke bouwaanduiding -rijksmonument, Gebiedsaanduiding reconstructiewetzone verwevingsgebied, Gebiedsaanduiding wro-zone – wijzigingsgebied 2 ko, Gebiedsaanduiding wro-zone – wijzigingsgebied 4 go.

Bijzonderheden:
– In deze verkoop zijn geen productie- en/of betalingsrechten inbegrepen
– Er ligt een kleine sloot in het midden van het perceel.
– Het perceel is deels gelegen in een rijksmonument.

Aanvaarding:
in overleg

Vraagprijs:
op aanvraag

Voor meer informatie kunt u contact
opnemen met:
Nard Driessen (makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten