Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kloosterstraat 60 Landgraaf

Specificaties

Vraagprijs: € 850.000 k.k.

  • Postcode: 6374 ER
  • Perceeloppervlakte: 1.80.0 ha
  • Hoofdtype(n): Akkerbouwbedrijf

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

ONDERNEMEN OP EEN UNIEKE LOCATIE

Deze locatie met (bedrijfs-)woning en ruime loods (aardappelbewaarloods) is landelijk gelegen in het buitengebied van Landgraaf, nabij Waubach tegen de Duitse grens. Het bedrijf is vrij gelegen op een goed bereikbare locatie. De woning met loods wordt te koop aangeboden op een ruim perceel van circa 1,8 ha.

Het betreft een mooie locatie voor de combinatie van landelijk wonen met enige agrarische activiteit zoals bijvoorbeeld een vorm van grondgebonden landbouw of het houden van dieren, bijvoorbeeld paarden (NB-wetvergunning aanwezig). De locatie leent zich ook prima voor het vestigen van een hoveniersbedrijf. Dit met een vrij uitzicht over de achter- en naast gelegen landerijen. De locatie wordt momenteel deels gebruikt voor hippische activiteiten. De opstallen alsook het ruime bouwvlak lenen zich uitermate goed voor het uitbreiden van deze hippische activiteiten middels bijvoorbeeld het realiseren van een overdekte rijpiste of extra buitenpiste.

Landgraaf is een stad en gemeente in het zuiden van Limburg en voorziet in diverse dagelijkse voorzieningen. Daarnaast zijn de voorzieningen in de regio Parkstad op korte afstand gelegen en goed bereikbaar. Via de A76 is het centrum van Maastricht op circa 30 minuten bereikbaar.

Kadastrale informatie
Gemeente Ubach over Worms, sectie D, nummer 607 (gedeeltelijk) groot circa 1.35.00 ha
Gemeente Ubach over Worms, sectie D, nummer 606 (gedeeltelijk) groot circa 0.45.00 ha
Totaal groot bij benadering circa 1.80.00 ha.
(Na uiteindelijke kadastrale uitmeting zal de exacte oppervlakte duidelijk worden)

Eventueel kan de locatie ook met minder grond gekocht worden.

Vergunning
Er is een Natuurbeschermingswet vergunning aanwezig wat het mogelijk maakt om paarden of ander vee te houden.

Bestemming
Op de locatie rust de bestemming ‘agrarisch – agrarisch bedrijf’ met bouwvlak.

OMSCHRIJVING WONING
U treedt deze sfeervolle woning binnen in een ruime hal met trapopgang en vide naar de verdieping. De hal geeft toegang naar de woonkamer en een toilet met garderobe nis. Ook is de meterkast gesitueerd in de hal.
De ruimte is afgewerkt met een tegelvloer welke drempelloos doorloopt naar de woonkamer en keuken, schoonmetselwerk muren bestaande uit velbrandstenen en een houten schroten plafond.

De knusse woonkamer is voorzien van schoon-metselwerk muren uit velbrandstenen met een mooie schouw met openhaard, wat de woonkamer van sfeer en warmte voorziet.
In de L-vormige woonkamer heeft u een vrij zicht op zowel de voor- als achtertuin door de grote raampartijen. Deze zorgen daarnaast voor een natuurlijke lichtinval. De achtertuin betreedt u vanuit de woonkamer middels de schuifpui.
De kamer heeft een keurig afgewerkt verlaagd plafond met ingebouwde spotjes. De vloer is geheel betegeld en tevens voorzien van ingebouwde convector radiator.

Vanuit de woonkamer heeft u toegang naar een royale leefkeuken. De keuken met marmeren keukenblad en eikenhouten frontjes met lades is voorzien van een wasbak, 4-pits elektrische kookplaat, combi oven/magnetron, vaatwasser en koelkast.
De keuken geeft door de raampartijen een vrij uitzicht op de zij- en achtertuin.
De keuken is afgewerkt met stucwerk wanden en plafond en een dezelfde tegelvloer.
Vanuit hier heeft u toegang tot de kelder en bijkeuken met garage.

In de bijkeuken bevindt zich de witgoed opstelling en is er toegang tot de achterom. Vanuit hier gaat u naar de garage/berging met grote kanteldeur. De kelder is bereikbaar vanuit de keuken en is opgedeeld in drie ruimtes waardoor er aan berg-/ hobbyruimte geen gebrek is.

De bovenverdieping voorziet in een ruime overloop met vide, gestoffeerde vloerbedekking en schoonmetselwerk wanden. Er is toegang naar vier royale slaapkamers en een badkamer.
De geheel betegelde badkamer (2009) is ingericht met een inloopdouche, een ligbad, een wastafel met wastafelmeubel, een staand closet en een designradiator.

De slaapkamers zijn ruim van opzet en afgewerkt met schoonmetselwerk wanden (deels stucwerk) en een schrootjes plafond. De ouderlijke slaapkamer is voorzien van een dakkapel aan de voorzijde van het woonhuis met tevens een inbouwkast. De naastgelegen slaapkamer is ook voorzien van een ruime inbouwkast over de lengte van de kamer en heeft een dakraam. Deze ruimte is momenteel ingericht als kantoorruimte. De overige twee slaapkamers zijn niet voorzien van inbouwkasten.

Onder de overkapping aan het woonhuis is een overdekt terras vanwaar u een vrij uitzicht heeft op de tuin.
De tuin is ingericht met bomen, coniferen, heesters, plantenborders en overwegend gazon. Aansluitend bevindt er zich een siertuinhuisje.
De tuin biedt u de mogelijkheid om ongestoord tot rust te komen en te genieten van het landelijk uitzicht.

OMSCHRIJVING LOODS
Aan de voorzijde van de loods is een separate ruimte, middels toegangsdeur en overheaddeur te bereiken. Hier bevindt zich de meterkast en het toilet. Deze ruimte heeft een zolder en biedt ideale mogelijkheden om de werkplaats te creëren. De zolder is afgetimmerd middels asbesthoudende eternietplaten. Vanuit hier betreedt u de loods met een lengte van ca 39m en breedte ca 19m en nokhoogte van ca 9,7m. De ventilatoren zijn nog aanwezig in de loods. Beide ruimtes zijn geheel voorzien van een betonvloer.

Aan de rechterzijde van de loods is een afhang waar vroeger de varkens werden gehouden. Hier is de inrichting geheel verwijderd en niet meer in gebruik. Aan de linkerzijde van de loods is een afhang gerealiseerd waar 4 paardenboxen gevestigd zijn met een afmeting van ca. 3m x 3m en een zadelruimte. De vloer is geheel betegeld middels stoeptegels.

Aan de linkerzijde van de loods bevindt zich de buitenbak voorzien van zand met houtsplinters met een afmeting van ca. 20m x 40m.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten