Meld je aan voor de nieuwsbrief

Kelmonderbos ong Beek

Verkocht

Specificaties

Vraagprijs: € 1,75 per m2 k.k.

  • Postcode: 6191 RC
  • Perceeloppervlakte: 0.25.10 ha
  • Hoofdtype(n): Losse Grond

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Heeft u al eens gedroomd van een eigen stukje bos? Bij deze bieden wij u een perceel bosgrond aan welk is gelegen in het Kelmonderbos en bereikbaar is via omliggende voetpaden. Het perceel heeft een verspringing en is langwerpig van vorm, tevens wordt het perceel doorkruist middels de ‘Keutelbeek’, welke een aftakking van de ‘Geleenbeek’ betreft. Het biedt volop kansen voor mensen die op zoek zijn naar een stukje bos voor rust, houtwinning, vogelspotten, natuurbeleving, of als belegging. Mogelijkheden genoeg met uw eigen stukje natuur in het buitengebied van Beek.

BODEM EN GEBRUIK
Het bos wordt vooral gekenmerkt door zijn diversiteit aan opstanden. Het bos bestaat uit diverse boomsoorten, heeft een mooie afwisseling met enkele bospaden. Het perceel is als natuur aangemerkt en ook zo in gebruik. De omgeving wordt gekenmerkt door een hellingbos.

KADASTRALE SITUATIE
Gemeente Beek, sectie F, nummers 1173, 1174, 1177 en 1178, tezamen groot ca. 0.25.10 ha

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Beek 2011” van de Gemeente Beek, deels onherroepelijk in werking per 07-07-2011. Het perceel heeft de enkelbestmming “Natuur” en “dubbelwaarde Aecheologie 3”, Gebiedsaanduiding “luchtvaartverkeerzone-35Ke-contour” en Gebiedsaanduiding “Milieuzone- bodembeschermingsgebied”.

OMGEVING
Het bosperceel is gelegen in het kelmonderbos. Het gebied is gelegen langs de bovenloop van de Keutelbeek, in de nabijheid van Kasteel Genbroek, met het bijbehorende parklandschap dat geleidelijk in het natuurgebied overgaat. In het kelmonderbos vindt men moerassige landjes en hellingbossen.

Tevens heeft men recent in de omgeving het ‘Levensbomenbos’ ontwikkeld, welke aansluit op het kelmonderbos. In het levensbomenbos is er de mogelijkheid om samen te komen om dierbaren te herdenken en uiteraard om van de omgeving te genieten.

AANVAARDING
In overleg

VRAAGPRIJS
€ 1,75 per m² k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Timon Dols
t:06-51225838
e:tdols@arvalis.nl

Arvalis kantoor Nuth
Mauritsstraat 11
6361 AV Nuth
t: (043) 450 5100
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten