Voor ons aanbod in Zeeland, Brabant en Gelderland
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Geijsterseweg 12 b Wanssum

Specificaties

Vraagprijs: € 1.500.000 k.k.

  • Postcode: 5861 BL
  • Vloeroppervlakte: 3600 m2
  • Perceeloppervlakte: 11257 m2
  • Bouwjaar: 1991
  • Ligging: Bedrijventerrein
  • Hoofdtype(n): Bedrijfsruimte

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Bedrijfshallen met havengebonden buitenterrein

Ligging
Centraal gelegen op het bedrijventerrein in Wanssum bieden wij twee bedrijfshallen (3.600 m2) met kantoor (281 m2), eigen parkeerplaatsen en veel havengebonden buitenruimte aan op een perceel van 11.257 m2. Het complex is gerealiseerd in 1991.
Via de N270 bevinden de op- en afrit van en naar de A73 zich op ca. 7 km. afstand. Ook is het terrein direct gelegen aan een industriehaven. 

Bedrijfshallen
Beide hallen, die tegen elkaar gelegen zijn hebben een breedte van 30 m en een diepte van 60 m. De hal aan de rechterzijde (gezien vanaf de straat) is niet helemaal afgesloten en bestaat zodoende gedeeltelijk uit een overdekte buitenopslag.

De nokhoogte van beide hallen bedraagt ca. 12 m en de goothoogte ca. 8 m.  

In totaal zijn er 5 overheaddeuren, 2 stuks van 4×4.6 meter, 2 stuks van 7.3 x 5.5 meter en een van 8×5 meter.

Kantoor
Het kantoor bestaat uit twee verdiepingen. Op de begane grond bevinden zich enkele kantoorkamers voorzien van een systeemplafond met lichtarmaturen, radiatoren en airco, een kantine met een eenvoudig keukenblok en een wasruimte met warm waterboiler en gescheiden toiletten. Op de eerste verdieping bevindt zich een vergaderzaal met archiefruimte en meterkast (enkel voor het kantoor) en een opstelling CV-installatie Atag, bj. 2010.

Gebruikte materialen kantoor
Het kantoor is uitgevoerd in metselwerk met geïsoleerde spouwmuren. Deur- en lichtopeningen zijn uitgevoerd in aluminium met isolerende beglazing. 
Binnenwanden zijn uitgevoerd in metselwerk. De dakopbouw is voorzien van een lessenaarsdak afgewerkt met dubbelcels polycarbonaat dakplaten. Het platte dak is afgewerkt met bitumineuze dakbedekking. 
Vloeren begane grond en eerste verdieping zijn uitgevoerd in beton en afgewerkt met een tegelvloer.

Gebruikte materialen bedrijfsloodsen
De bedrijfshallen zijn voorzien van betonnen schotten welke voorheen werden gebruikt voor opslag van o.a. potgrond, enkele overheaddeuren, krachtstroom en gasgestookte heaters. Tevens is er een half open overdekte opslagruimte.  In totaal zijn er 5 overheaddeuren, 2 stuks van 4×4.6 m, 2 stuks van 7.3 x 5.5 m en een van 8×5 m. 
De bedrijfshallen zijn opgetrokken uit staalconstructies. De gevels zijn uitgevoerd in damwandplaten (niet geïsoleerd). De achterzijde is voorzien van een betonnen borstwering. De vloeren zijn gedeeltelijk uitgevoerd in beton, gedeeltelijk geasfalteerd. De zadeldaken zijn afgewerkt met damwandprofielen (niet geïsoleerd). De bedrijfshallen worden verwarmd middels gasgestookte heaters. 

Bestemmingsplan
Gelegen in het bestemmingsplan Gebiedsontwikkeling Ooijen-Wanssum met kenmerk NL.IMRO.9931.PIPGOW-VG01, vastgesteld door de gemeenteraad d.d. 13-05-2016. Binnen het vigerend bestemmingsplan heeft het object de bestemming “bedrijventerrein-2” met de functie-aanduidingen “specifieke vorm van bedrijf – van categorie 2 tot en met 3.2” en “specifieke vorm van waarde – opgehoogd terrein 2” en de dubbelbestemming “waarde-archeologie-2”.
Voor gedetailleerde informatie omtrent het bestemmingsplan kunt u terecht op www.ruimtelijkeplannen.nl, of raadpleeg een van onze makelaars.

Verkoop bij inschrijving

De richtprijs bedraagt € 1.500.000,- k.k.

De koopsom zal hierbij worden gesplitst. 
€ 65.000,- wordt belast met 21% BTW.
Over de rest wordt 8% overdrachtsbelasting gerekend. 

Levering en aktepassering zal uiterlijk medio juli 2021 plaatsvinden.

Er zal een “Recht van overpad” worden gevestigd t.b.v. gemeente en provincie: de perceelsgrens langs de brug komt te liggen op 1,5 meter vanuit de steile wand van de brug.

Het recht van overpad wordt gevestigd over een breedte van 3 meter langs de steile wand. In ruil krijgt koper een gebruik om-niet van de 1,5 meter direct naast de wand. Deze bepalingen zullen in de leveringsakte worden opgenomen.

Vanwege de interesse voor dit object zal verkoop geschieden bij openbare inschrijving via Roerdalen notarissen te Sint Odiliënberg.

Biedingen dienen uiterlijk op 21 mei 2021 bij Notariskantoor Roerdalen ingeleverd te worden.

Voor overige informatie inzake de inschrijvingsprocedure, en/of het maken van een bezichtigingsafspraak kunt u contact opnemen met Arvalis.

Ook de inschrijfvoorwaarden en het inschrijfformulier zijn verkrijgbaar bij Arvalis.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten