Meld je aan voor de nieuwsbrief

Deurneseweg 111 Ysselsteyn

Specificaties

Vraagprijs: € 629.000 k.k.

  • Postcode: 5813 AA
  • Perceeloppervlakte: 0.57.00 ha
  • Hoofdtype(n): Overig

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Deze goed onderhouden agrarische bedrijfslocatie met bedrijfswoning, loodsen, garage en cultuurgrond biedt een unieke kans aan de liefhebber van landelijk wonen of de zzp-er die bedrijfsruimte bij zijn woning zoekt. Er zijn ook uitstekende mogelijkheden voor het vestigen van een agrarisch bedrijf.

Het geheel is gelegen op een kavel van circa 5.700 m2.

De vrijstaande verzorgde woning biedt een ruime voor- en achtertuin en is ingericht met hal, woonkamer, slaap-/werkkamer, keuken en een bijkeuken en toilet. De verdieping is ingericht met een overloop, drie slaapkamers en royale badkamer met toilet.

De multifunctionele loodsen waren voorheen in gebruik als champignonkwekerij en zijn o.a. ingericht met 4 champignoncellen, een werkgang en overige ruimte. De loodsen worden vrij van huur opgeleverd.

Deze locatie is ook uitermate geschikt voor de hobbymatige dieren-/paardenliefhebber. Hiervoor is het goed om te weten dat het achtergelegen perceel cultuurgrond, totaal groot circa 1.94.40 ha, optioneel te koop is.

Het geheel is landelijk gelegen in het buitengebied van Ysselsteyn en toch op korte afstand van de kern van Venray met uitgebreide voorzieningen. Binnen 7 autominuten bereikt u de snelweg A73 Venlo-Nijmegen binnen 14 autominuten Equestrian Centre De Peelbergen.

OMSCHRIJVING WONING

Entree:
Meteen bij binnenkomst komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, slaapkamer en de keuken. Hier bevindt zich de meterkast en trapopgang naar de verdieping. De begane grond is ingericht met een drempelloze tegelvloer met vloerverwarming.

Woonkamer:
De ruime L-vormige woonkamer is ingericht met gestuct plafond met sierlijst, gestucte wanden en tegelvloer met vloerverwarming. Via de grote ramen valt aangenaam veel licht naar binnen. Vanuit hier heeft u vrij uitzicht over de landerijen.
Het aanwezige rookkanaal biedt de mogelijkheid tot het plaatsen van een sfeerhaard.

Keuken:
De moderne leefkeuken beschikt over een royaal keukenblok met natuurstenen werkblad, inductiekookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasser en koelkast. De keuken staat in verbinding met de achterentree/bijkeuken.

Achterentree:
De praktische bijkeuken met wandkast geeft toegang tot het toilet en de berging. Hier bevinden zich de aansluitingen voor het witgoed.

Slaapkamer/werkkamer begane grond:
De werkkamer op de begane grond kan ook uitstekend dienstdoen als slaap- of speelkamer.

Verdieping:
De overloop biedt toegang tot 3 slaapkamers en een badkamer. Alle slaapkamers zijn voorzien van wandkasten met volop bergruimte. De slaapkamers zijn van ruim formaat, aangenaam licht en netjes afgewerkt met gestucte wanden,
stoffen vloerbedekking en schroten plafond.

Badkamer:
De smaakvolle royale badkamer is ingericht met een inloopdouche, ligbad, toilet, wastafel en wandmeubel. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie en een dakkapel met draairaam en mede door de aanwezige vloerverwarming een comfortabele ruimte.

Zolder:
De zolder is in het midden hoog genoeg om te staan en biedt volop bergruimte. Het dakraam zorgt voor natuurlijke lichtinval.

Kelder:
Via de keuken heeft u toegang tot de ruime kelder met een vloeroppervlakte van ruim 14 m2.

Tuin:
Door het royale formaat en de hoge bomen is er altijd wel een prettig plekje in de zon of schaduw te vinden. De privacyrijke tuin is aan de voor- en achterzijde van de woning aangelegd met een combinatie van terras, erfverharding, gazon en een grote variëteit aan groen. De gehele tuin is voorzien van ondergrondse leidingen en sproeiers met aansluiting op een grondwaterput met pomp (160m diep). De achtertuin is gelegen op het zuiden.

OMSCHRIJVING BEDRIJFSOPSTALLEN:

loodsen/champignoncellen:

Bouwjaar: 1988
Vloeroppervlakte: Totaal circa 705 m2. Champignoncellen: 4 ruimtes van circa 135 m². Werkgang en overige ruimtes: circa 165 m2.
Wanden: Buitenzijde opgetrokken middels steen en voorzien van geïsoleerde spouwmuur. Binnenwanden in de champignoncellen zijn van gasbeton.
Constructie: Deels gegalvaniseerde en deels stalen spanten, houten gordingen
Vloer: Beton
Dak: Golfplaten asbestvrij (vernieuwd in 2017)
Deuren:Aan achterzijde vier grote deuren (3,50 m hoog en 4,50 m breed). Aan voorzijde grote schuifdeur. Corridor voorzien van handbediende roldeur.
Algemeen: De bedrijfsopstallen zijn geheel asbestvrij. Het geheel wordt vrij van huur opgeleverd. De 4 ruimtes zijn voorzien van een geïsoleerd plafond (4 cm sandwichpaneel).

Garage/loods:

Bouwjaar: 1975
Vloeroppervlakte: circa 175 m2.
Wanden: Buitenzijde opgetrokken middels steen met spouwmuur.
Constructie: Stalen spanten, houten gordingen.
Vloer: Beton.
Dak: Sandwichpanelen (vernieuwd in 2017).
Ramen: Houten kozijnen met enkel glas.
Deuren: Handbediende en elektrische garagedeur, loopdeuren en een grote houten openslaande deur.
Algemeen: Garage met plek voor een auto. De ruime loods is voorzien van een klein keukenblok met watervoorziening en een toilet. Inpandig ingericht met twee afsluitbare ruimtes waarvan één voormalig in gebruik als koelcel. Onder de vloer ligt een put van 3x15m en 1,5 m diep.

Het bedrijf beschikt over een aparte elektrische aansluiting (25 amp).

OPTIONEEL TE KOOP! circa 1.94.40 ha cultuurgrond

In de brochure en op de afbeelding wordt met blauw kader de optioneel te koop zijnde cultuurgrond aangeduid, kadastraal bekend: Venray N 1063 gedeeltelijk en 1370 gedeeltelijk, groot circa 1.94.40 m2.
Het rode kader duidt de Bedrijfswoning met erf ondergrond en tuin aan, kadastraal bekend: Venray N 914, 1063 gedeeltelijk en 1370 gedeeltelijk, groot circa 0.57.00 ha.

OMGEVING

Gelegen in het natuurrijke Limburgse land op de grens met Brabant vindt u het dorp Ysselsteyn. Ysselsteyn telt ruim 2.200 inwoners en heeft naast verschillende winkels een eigen basisschool. Verder kenmerkt Ysselsteyn zich door een
bloeiend en actief verenigingsleven.

De bereikbaarheid van de locatie is goed. Binnen 7 autominuten bereikt u de snelweg A73 Venlo-Nijmegen.

Op circa 10 km afstand liggen zowel de dorpen Venray als Deurne. Beiden vervullen een regiofunctie voor wat betreft winkelvoorzieningen en onderwijs. Venray beschikt onder andere over een bioscoop, theater en binnenzwembad.

Naast de locatie ligt het prachtige natuurgebied ‘De Rouwkuilen’ waar het heerlijk toeven is.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten