Meld je aan voor de nieuwsbrief

De Horstweg ong Venlo

Specificaties

Vraagprijs: € 34.500 k.k.

  • Postcode: 5926 RM
  • Perceeloppervlakte: 0.56.40 ha
  • Hoofdtype(n): Losse Grond
  • Grondsoort: Klei

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Het betreft een perceel cultuurgrond ingericht als weiland voor het houden van hobbydieren met enkele hoogstambomen, het perceel is geheel voorzien van een afrastering met degelijke poorten en een open schuilstal voor de schapen en varkens.

Het perceel is gelegen aan De Horstweg te Hout-Blerick, in het buitengebied van de gemeente Venlo, doch in de nabijheid van woningen en bedrijven. Het is zeer goed bereikbaar middels een geasfalteerde verharde toegangsweg vanuit De Horstweg. Het perceel is in een prachtige natuurrijke omgeving gelegen en is uitermate geschikt voor het houden van hobbydieren, mensen die van het buitenleven willen genieten of voor de hovenier/boomkweker.

KADASTRALE SITUATIE
Gemeente Venlo, sectie R nummer 37, groot ca. 00.30.00 ha
Gemeente Helden, sectie R, nummer 38, groot ca. 00.26.40 ha
Tezamen groot ca. 00.56.40 ha

BESTEMMING
Het perceel ligt binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Venlo” van de Gemeente Venlo. Het perceel heeft de deels enkelbestemming ‘Agrarisch met waarden’ en deels de enkelbestemming ‘Bos’. Daarnaast heeft het perceel de gebiedsaanduidingen ‘milieuzone – grondwaterbeschermingsgebied venlo schol’, ‘robuuste landbouw en natuur’ en deels ‘ecologische hoofdstructuur’.

GEBRUIK
Het perceel is voorzien van een afrastering met poorten en een houten tuinhuis/schuilstal met bergzolder voor de hobbydieren (afmeting ca. 6m x 4m). Daarnaast is het perceel ingericht met diverse hoogstambomen, o.a.: appelbomen (Sterappel, Boskoop en Notarisappel), perenbomen (Gieser Wildeman, Saint Remy en De Clapp’s Favourite) en enkele kersenbomen (Cortina).
Op het perceel is een waterput gelegen.

AANVAARDING
In overleg.

VRAAGPRIJS
€ 34.500 k.k.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl

Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten