Voor ons aanbod in Zeeland, Brabant en Gelderland
Meld je aan voor de nieuwsbrief

Biesstraat 53 a Heythuysen

Specificaties

Vraagprijs: € 109.500 k.k.

  • Postcode: 6093 AC
  • Perceeloppervlakte: 0.15.90 ha
  • Hoofdtype(n): Losse Grond
  • Grondsoort: Zand

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Heerlijk tot rust komen in uw eigen groene plekje, omgeven door diverse fruitbomen? Uw eigen plek om te kunnen tuinieren, groenten te verbouwen in uw moestuin of heerlijk te recreëren? Dat kan op deze locatie van maar liefst 1.590 m² groot in een natuurlijke omgeving. Deze oase van rust is gelegen in de kernrandzone van Heythuysen en in de nabijheid van Roermond. Het perceel is gemakkelijk bereikbaar vanuit de Biesstraat en is volledig omheind met een Heras hekwerk en haag waardoor u hier optimaal van uw privacy geniet. De diverse fruitbomen en het houten chalet geven u de mogelijkheid om even ‘off-grid’ te verblijven.

Het houten chalet is ingericht met één slaapkamer en ruime zitkamer / zithoek, een biologisch toilet en een berging. Bovendien is er stroom aanwezig. De tuin is voorzien van diverse hoog- en laagstam bomen zoals peren-, appel-, pruimen- en kersenbomen en struiken als witte en rode frambozen, rode bessen, hazelnoot en Japanse wijnbes.

Het perceel biedt tevens een mooie kans voor de belegger om dit perceel in eigendom te verwerven.

Op het perceel rust een agrarische bestemming waardoor het niet mogelijk is om een zelfstandige woning te bouwen. Het omzetten van de bestemming agrarisch naar wonen is op deze locatie op dit moment nog geen optie. Wel is het gelegen in de Kernrandzone van Heythuysen wat mogelijk in de toekomst kan veranderen. Op het perceel is een huisnummer en eigen stroomaansluiting aanwezig. Er is tot op heden nog geen riolering en wateraansluiting. Water wordt voorzien van een eigen grondwaterput welke middels een elektrische pomp de gehele tuin van water kan voorzien. In de tuin is nog een ‘natuur koelkast’ aanwezig, deze is geheel onder de grond gelegen om diverse spullen in de hete zomers koel te kunnen bewaren. Daarnaast is er voldoende gelegenheid voor berging van het tuingereedschap en eigen stookhout.

Omgeving
Heythuysen is het kloppend hart van de gemeente Leudal. Heythuysen heeft een sfeervol en bruisend centrum met veel voorzieningen. Er zijn in het centrum ruim vijftig winkels en Heythuysen kent een rijk sociaal, cultureel en actief verenigingsleven voor jong en oud.

Ook voor de natuurliefhebber heeft Heythuysen veel te bieden. In de directe omgeving liggen fraaie natuurgebieden, zoals “het Leudal” tussen Heythuysen en Neer en de loof- en naaldbossen langs de Leu- en de Zelsterbeek.

Het dorp is centraal gelegen tussen tussen de Midden-Limburgse steden Weert en Roermond, nabij de snelweg A2 (Maastricht – Eindhoven), de N280 (Weert – Roermond) en de A73 (Venlo-Echt).

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten