Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Reindonckweg 3 in Kronenberg 5976 PK

Reindonckweg 3

5976 PK Kronenberg
Prijs op aanvraag Beschikbaar

Omschrijving

Op een mooie locatie in Kronenberg gelegen bedrijfslocatie met diverse bedrijfsruimten met buitenopslagruimte (uitbreidingsmogelijkheden) en woonhuis.


OMSCHRIJVING WOONHUIS

Algemene informatie
• Bouwjaar: 1939 en aanbouw (kantoor) 1972, interieur van de aanbouw 1997 gerenoveerd, dak vernieuwd in 2010.
• Bouwaard: Traditioneel.
•...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1515 m²
Lees meer

Omschrijving

Op een mooie locatie in Kronenberg gelegen bedrijfslocatie met diverse bedrijfsruimten met buitenopslagruimte (uitbreidingsmogelijkheden) en woonhuis.


OMSCHRIJVING WOONHUIS

Algemene informatie
• Bouwjaar: 1939 en aanbouw (kantoor) 1972, interieur van de aanbouw 1997 gerenoveerd, dak vernieuwd in 2010.
• Bouwaard: Traditioneel.
• Buitenmuren: Baksteen voorzien van een spouwmuur, geen spouwmuur isolatie. De binnenwanden zijn, behoudens de sanitaire ruimten, v.v. stucwerk, al dan niet v.v. behang.
• Kozijnen: De woning is voorzien van houten kozijnen met deels dubbele beglazing.
• Dak: Het dak is niet geïsoleerd en gedekt met dakpannen en niet geïsoleerd. Aanbouw is v.v. bitumineuze platdakbedekking.
• Vloeren: De begane grond en verdiepingsvloer zijn van beton.
• Verwarming: Middels combi cv-ketel (bouwjaar 2017).
• Nutsvoorziening: Aangesloten op gas- water- en elektranetwerk, tevens aansluiting riolering woonhuis, geen CAI. Wel aangemeld voor glasvezelaansluiting (aansluiting verwacht medio 2019).
• Inhoud: Circa 550 m³, ca. 66 m² aangebouwd kantoorruimte
• Gebruiksoppervlakte: Circa 145 m² (conform NEN 2580).
• Perceeloppervlakte: Circa 8.600 m².


INDELING

Souterrain
• Provisiekelder

Begane grond
• Hal, vloerbedekking
• Zitkamer met vloerbedekking
• Woonkamer met vloerbedekking
• Eetkamer met vloerbedekking
• Keuken met tegelvloer en keukenblok voorzien van apparatuur
• Bijkeuken met vloerbedekking
• Bijkamer met vloerbedekking
• Berging
• Toiletruimte
• Wasruimte
• Tussenhal
• Achter entree
• Kantoorruimte met tegelvloer en afzonderlijke ingang

Verdieping
• Badkamer, betegeld en v.v. douche, ligbad, wastafel, toilet, bidet en sauna
• 4 (Slaap)kamer met vloerbedekking


TUIN

De tuin is rond de woning aangelegd met benodigde verhardingen, omheining en poorten en aan de achterzijde is aansluitend aan de achtergelegen loods een hondenren gerealiseerd.


OMSCHRIJVING BEDRIJFSGEDEELTE

Bedrijfsruimte I.
De bedrijfsruimte is in 1965 gerealiseerd en in 1982 verlengd. Opgetrokken middels steen en v.v. spouw, niet geïsoleerd. Dak (niet geïsoleerd) en plafondafwerking zijn v.v. asbesthoudende eternietplaten. Stalen vakwerkspanten, betonvloer, houten kozijnen met enkele beglazing, toegang middels twee overheaddeuren en schuifdeuren, gebruik als werkplaats en opslag- c.q. stallingsruimte. Inpandig is er een kantoorruimte met tegelvloer en keukenblokje aanwezig, alsmede een betegelde toiletruimte. Verwarming werkplaats middels een heater, inpandige ruimte radiatoren aangestuurd vanuit de cv ketel woning (afm. 35x14,5m) vloeropp. ca. 508 m2.

Bedrijfsruimte II (aangebouwd aan bedrijfsruimte I).
De bedrijfsruimte (gebouwd tussen loods I en III) is in 1975 gerealiseerd. Opgetrokken middels stenen plint waarboven hoofdzakelijk asbesthoudende wandbeplating / deels damwand profielbeplating, niet geïsoleerd. Dak (behoudens magazijnruimte verder niet geïsoleerd) is v.v. asbesthoudende eternietplaten. Stalen spanten, betonvloer, toegang schuifdeuren, gebruik als werkplaats en magazijnruimte (twee ruimten) (afm. 35x13m) vloeropp. ca. 455 m2.

Bedrijfsruimte III (aangebouwd aan bedrijfsruimte II).
De bedrijfsruimte is in 1969 gerealiseerd en in 1982 verlengd. Opgetrokken middels stenen plint waarboven hoofdzakelijk asbesthoudende wandbeplating / deels damwand profielbeplating, niet geïsoleerd. Dak (niet geïsoleerd) is v.v. asbesthoudende eternietplaten. Stalen spanten, betonvloer, toegang schuifdeuren, gebruik als opslagruimte (een ruimte) (afm. 30x15m) vloeropp. ca. 450 m2. Aangebouwde afhang over de volle lengte met een breedte van ca. 1.50m. Achter deze loods is een bedrijfsruimte (voormalige paardenstal) aangebouwd, opgetrokken middels steen (tot op muurplaathoogte) v.v. spouw, dak gedekt met asbestcement golfplaten, betonvloer, (afm. 7x7.70m) vloeropp. ca. 52 m².

Bedrijfsruimte IV.
De bedrijfsruimte betreft een zogenaamde “romney loods” is omstreeks 1991 gerealiseerd. Opgetrokken middels staalconstructie (vakwerkspanten) en rondom evenals het dak v.v. stalen golfplaten, lichtstraat (vernieuwd) aanwezig ter hoogte van de nok, stalen schuifdeuren, vloer v.v. klinkers, gebruik als opslagruimte/stallingsruimte (afm. 9.75x24m) vloeropp. ca. 234 m².

Bedrijfsruimte V.
De bedrijfsruimte is momenteel in gebruik als “woonruimte” en opslagruimten. Gebouwd ca. 1958 en omstreeks 1990 gerenoveerd. Opgetrokken middels steen, spouw, niet geïsoleerd. Dak is v.v. pannen en beschoten met isolerende dakelementen. Houten spanten, opslagruimte voorzijde v.v. stalen spant. Kozijnen hout en v.v. enkel en deels dubbele beglazing met rolluiken. Vloer v.v. beton, hoofdzakelijk v.v. tegelvloer. Verwarming middels vloerverwarming en radiatoren. Warmwatervoorziening middels boiler (bij doucheruimte) en close-in boiler bij keukenblok. Indeling: entree, betegelde toiletruimte, woonkamer/keuken met keukenblok, slaapkamer, doucheruimte. Verdieping met voorruimte waar cv ketel is geplaatst, verder een grote ruimte met div. gebruiksmogelijkheden. Verder zijn er zijdelings een drietal garage/opslagruimten met elektrische overheaddeur aanwezig, evenals een garage/opslagruimte met overheaddeur aan de voorzijde. (afm. 11x24m) vloeropp. ca. 266 m².

Verhardingen en omheining
Omheining bestaande uit hagen en toegangspoorten. Verhardingen bestaande uit gestort beton, een klein gedeelte bitumen en een klein gedeelte betonklinkers. Opp. ca. 3.500m².


BIJZONDERHEDEN

De nutsvoorzieningen voor de bedrijfsopstallen komen allen vanuit de woning (G/W/E).
Bedrijfsruimte I is momenteel gedeeltelijk (ca. 363m² incl. de inpandige ruimten) in eigen gebruik. De resterende bedrijfsopstallen en deels het buitenterrein zijn verhuurd t.b.v. werk- c.q. opslagruimte of machine- c.q. caravanstalling (de huidige huurinkomsten bedragen ca. € 37.700,-/jaar).

BESTEMMINGSPLAN

Het object is gelegen binnen het bestemmingsplan van Horst aan de Maas daterend van 05-06-2018. Binnen dit bestemmingsplan heeft de locatie de bestemming ‘bedrijf’ Cat. 1 en 2 met de functieaanduiding specifieke vorm van bedrijf ‘aannemersbedrijf’ (> 1.000m² cat. 3.1) met een ‘bouwvlak’.

Met inachtneming van de reeds bebouwde oppervlakte is er nog een beperkte uitbreiding van de aanwezige opstallen mogelijk (max. ca. 250m²).


BEREIKBAARHEID

De bedrijfslocatie is gelegen nabij de doorgaande wegen N556 en N277 en op 12 autominuten afstand van de op- en afritten van de A73 (Roermond - Nijmegen) en A67 (Venlo-Eindhoven). Op circa 3 kilometer afstand is het NS-station Horst-Sevenum gelegen.


KADASTRALE SITUATIE

Het geheel is kadastraal bekend als: Sevenum
- sectie P, nummer 463, (gedeeltelijk) groot 0.53.20 ha
- sectie P, nummer 462, groot 0.06.80 ha
- sectie P, nummer 180, (gedeeltelijk) groot 0.26.00 ha

TOTAAL GROOT ca. 0.86.00 ha
Overdracht Status Beschikbaar Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1939 Bouwjaar toelichting aanbouw (kantoor) 1972 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 1515 m² Woonoppervlakte 145 m² Perceeloppervlakte 8600 m² Diversen Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet
Oppervlakte
1515 m²
Route van naar Reindonckweg 3, 5976 PK Kronenberg
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring