Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Bouwrecht Bedrijfsloods Met Woning in Horst 5960

bouwrecht bedrijfsloods met woning

5960 Horst
€ 240.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Bouwkansen voor bedrijven

In verband met sanering van een agrarisch bedrijf binnen de gemeente Horst aan de Maas is een bouwrecht (ook wel contingent genoemd) ontstaan voor het bouwen van een bedrijfsloods in combinatie met een woning. Dit bouwrecht mag vrij worden uitgegeven binnen de gemeente Horst aan de Maas.
De bouwrecht geeft u het recht om een locatie...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Bouwkansen voor bedrijven

In verband met sanering van een agrarisch bedrijf binnen de gemeente Horst aan de Maas is een bouwrecht (ook wel contingent genoemd) ontstaan voor het bouwen van een bedrijfsloods in combinatie met een woning. Dit bouwrecht mag vrij worden uitgegeven binnen de gemeente Horst aan de Maas.
De bouwrecht geeft u het recht om een locatie zonder bouwbestemming alsnog geschikt te maken voor bebouwing.
Zo krijgt u de kans om op een unieke locatie binnen de gemeente Horst aan de Maas uw bedrijfsloods met woning te bouwen.


Heeft u een locatie op het oog zonder bouw- én bedrijfsbestemming?

Als de locatie die u op het oog heeft volgens het bestemmingsplan geen bouw- én bedrijfsbestemming heeft gaat u in overleg met de gemeente. Het bestemmingsplan moet dan namelijk worden aangepast. De gemeente gaat o.a. de locatie stedenbouwkundig toetsen.

Wilt u begeleid worden bij het overleg met de gemeente én bij de aanvraag van een bestemmingsplanwijziging, dan kunnen wij u helpen. Arvalis is specialist op dit vakgebied! We gaan met u om tafel en schetsen een plan waarmee we naar de gemeente gaan. Zijn alle partijen het hierover eens dan vragen we om een principebesluit van het college van B&W. Vervolgens start de procedure en kijken we wat gedaan moet worden om het bestemmingsplan te wijzigen.

Het bouwrecht koopt u op voorwaarde dat u een vergunning krijgt om uw locatie te bebouwen. Uw risico’s blijven daarmee beperkt.

Het bouwrecht heeft een vraagprijs van € 240.000,- exclusief BTW k.k.Omgeving

In het hart van Noord-Limburg ligt Horst aan de Maas, een plattelandsgemeente met circa 42.000 inwoners en qua oppervlakte de grootste gemeente van Limburg! Met een actief centrum biedt het kerkdorp Horst een aantrekkelijke variatie aan winkels, supermarkten en Horeca. In de omgeving zijn diverse wandel- en fietsroutes welke u, door middel van het knooppuntensysteem, laten genieten van de natuur. Maar ook diverse bewegwijzerde Mountainbike routes zijn te fietsen in deze omgeving met bos, water, heide en landerijen. Een mooie, groene gemeente en bovenal een fijne plek om te wonen!


Is uw interesse gewekt of wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Belt u dan met Frank Sijbers (Registermakelaar/Taxateur), tel: 06-20522634.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 240.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm N.v.t. Indeling Soort Object Bouwgrond Diversen Woonruimte Woonruimte mogelijk
Hoofdfunctie
Bouwgrond

Foto's

Route van naar bouwrecht bedrijfsloods met woning, 5960 Horst
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring