Meld je aan voor de nieuwsbrief

Annendaalderweg 97 A Maria Hoop

Specificaties

Vraagprijs: € 850.000 k.k.

  • Postcode: 6105 AS
  • Perceeloppervlakte: 2.30.40 ha
  • Hoofdtype(n): Overig

Terug naar volledige overzicht

Omschrijving

Ondernemen en Wonen op één unieke locatie

In het gehucht Putbroek, gelegen in het buitengebied van Maria Hoop (gemeente Echt-Susteren) bieden wij u een landelijk gelegen agrarische bedrijfslocatie aan, bestaande uit een bedrijfswoning met voormalige melkveehouderij opstallen. De locatie is momenteel in gebruik voor opslagdoeleinden alsook voor het houden van enige paarden. Deze locatie biedt door zijn vrije ligging in het buitengebied diverse mogelijkheden voor landelijk wonen met veel ruimte en vrijheid, bovendien is het gelegen in de directe nabijheid van een bosrijke omgeving. Het object is uitermate geschikt voor het oprichten van een paardenhouderij of het houden van ander kleinvee. Aansluitend bieden de ruime opstallen diverse mogelijkheden voor agrarische bedrijvigheid, statische opslag of enige andere (agrarische) aanverwante activiteiten. Het geheel is gelegen op een kavel met een totale oppervlakte van ca. 2,30 hectare. Onze architecten en adviseurs kijken graag samen met u of uw wensen te realiseren zijn op deze bedrijfslocatie.

Omgeving
Maria Hoop is een kerkdorp binnen de gemeente Echt-Susteren, in het midden van Limburg. Het dorp is schitterend gelegen in de directe nabije omgeving van het Annendaalsbosch en in de nabijheid van de Duitse grens. In het nabijgelegen Montfort (circa 5min), Echt en Waldfeucht kunt u terecht voor alle dagelijkse voorzieningen. Daarnaast zijn Sittard-Geleen, de regio Parkstad, Roermond en Weert op korte afstand gelegen en goed bereikbaar door de uitvals- en snelwegen A73, A2 en de N297 en N274 (via Selfkant).

Bestemming
Op de locatie rust de enkelbestemming ‘agrarisch met waarden – landschapswaarden’ en de dubbelbestemming ‘Waarde – Archeologie 3’. Het bouwvlak is ca. 00.56.00 ha. groot.

Aanvaarding
In overleg.

Kadastrale informatie
Gemeente Echt, sectie Z, nummer 151 groot 00.94.10 ha.
Gemeente Echt, sectie Z, nummer 152 groot 00.40.60 ha.
Gemeente Echt, sectie Z, nummer 357 groot 00.37.45 ha.
Gemeente Echt, sectie Z, nummer 358 groot 00.58.25 ha.
Totale oppervlakte: ca. 02.30.40 ha.

OMSCHRIJVING WONING
U treedt deze sfeervolle woning binnen via de voordeur met glas in lood. De hal is ruim van opzet. Middels de houten trapopgang heeft u toegang tot de eerste verdieping. De hal geeft toegang naar de woonkamer. In de hal is tevens de meterkast met slimme gas- en elektrameter, telefoon- en internetaansluiting en watermeter gesitueerd. De ruimte is afgewerkt met een prachtige leistenen tegelvloer, geschilderd metselwerk muren en houten schrotenplafond.

Via de hal betreedt u de woonkamer met mooie leisteen vloer, voorzien van vloerverwarming. De kamer ziet er keurig verzorgd uit, heeft veel natuurlijke lichtinval en is ruim van opzet. De raampartijen zijn voorzien van een vast raam en ramen met draai-/kiep systeem voorzien van bovenlicht.
De muren en plafonds zijn uitgevoerd in granolstucwerk. Eveneens is het plafond voorzien van mooie sierlijsten bij lusters en afgewerkt met een sierplint. De fraai ogende boog splitst deze ruime kamer in twee gedeeltes zodat u een apart zit- en eetgedeelte heeft. Vanuit de kamer heeft u toegang naar de keuken
en de hal.

De ruime leefkeuken is in een uitstekende staat van onderhoud en van hieruit heeft u verbinding met de ingang aan achterzijde van de woning. Vanuit de keuken heeft u tevens toegang tot de slaapkamer op de begane grond. De keuken is geplaatst in hoek-opstelling en is uitgevoerd in goede kwaliteit
keukenkasten en lades in licht eikenhouten. Het aanrechtblad biedt u een zee van ruimte voor het bereiden van maaltijden. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder; een 4-pits inductie kookplaat met afzuigkap, oven, magnetron, koelkast (2020) en vaatwasser. De wanden en plafond zijn uitgevoerd in stucwerk. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming. Via de ruime schuifpui heeft u direct contact met het ruime overdekte terras en de tuin aan achterzijde van de woning.

Vanuit het achtergelegen erf kunt u de woning eveneens bereiken middels een achterom via de overkapping. De overkapping is voorzien van tegelvloer en schroten plafond. De gemetselde bloembakken aan de buitenzijde bieden u de mogelijkheid deze te beplanten zodat u tijdens de zomermaanden kunt
genieten van een terras met een mooie bloemenzee. De hal aan de achterzijde is ruim van opzet en is voorzien van een tegelvloer. In de hal zijn witgoedaansluitingen aanwezig voor wasmachine en droger. In de bergkast is een verwarmingsketel geplaatst van het merk Remeha (2020), hier is eveneens de verdeler van de vloerverwarming geplaatst. De wanden zijn gestuct en via de hal heeft u toegang naar de keuken, toilet, badkamer en kelder. De kelderruimte is voorzien van een gedeeltelijke tegelvoer. Tevens is de bergzolder, welke zich op de aanbouw bevindt, vanuit de achtergelegen hal middels een vlizotrap bereikbaar.

De toiletruimte is keurig afgewerkt en voorzien van een zwevend toilet, fonteintje en mechanische ventilatie. De tegelvloer is voorzien van vloerverwarming en de wanden zijn eveneens geheel betegeld. Het plafond is uitgevoerd in stucwerk.

Via de hal aan achterzijde heeft u toegang tot de keurig verzorgde en ruim opgezette badkamer. De badkamer is geheel betegeld en voorzien van elektrische vloerverwarming. De wanden zijn eveneens betegeld tot aan het plafond. Er is een ruim ligbad in hoekopstellig geplaatst en een vrijstaande douche met draaideur. Tevens is er in de douche een zitplateau voorzien. Het ruime badmeubel biedt veel opbergruimte en is uitgevoerd met een wasbak en spiegel. De badkamer is voorzien van een designradiator, verlichting middels inbouwspots en een mechanisch ventilatiesysteem. Daarnaast is er een kiepraam aanwezig voor natuurlijke ventilatie.

Vanuit de keuken heeft u eveneens toegang tot de slaapkamer op de begane grond. De kamer biedt voldoende ruimte en geeft u de mogelijkheid tot levensloopbestendig te kunnen wonen. Het is uiteraard ook mogelijk de slaapkamer als kantoor in te richten. De muren zijn gestuct en de vloer is voorzien
van tegels in een licht grijze tint. De ruimte is voorzien van radiatoren en vloerverwarming. Tot slot is er veel natuurlijke lichtinval aanwezig en zijn de ramen voorzien van dubbelglas en rolluiken.

Via de open trap in de hal bereikt u de overloop waar 4 slaapkamers, een toilet en een douche aanwezig zijn. De overloop is uitgevoerd met schoonmetselwerk welke is geverfd. Het plafond bestaat uit houten schroten en op het betonnen dek is een mooie laminaatvloer gelegd. Het toilet in staande uitvoering is geheel betegeld en er is tevens een douche aanwezig. De ruimte is voorzien van mechanische ventilatie.

De eerste twee slaapkamers zijn beiden voorzien van een laminaat vloer en verwarming middels radiatoren. De ramen zijn uitgevoerd in houten kozijnen en voorzien van dubbelglas en kunnen worden geopend via een draaisysteem. De wanden van beiden kamers zijn voorzien van behang.

De derde slaapkamer betreft de ouderslaapkamer. De vloer is uitgevoerd in laminaat, de kamer heeft behang wanden en een stucwerk plafond. De kamer wordt verwarmd middels radiatoren. De ramen zijn uitgevoerd in houten kozijnen met dubbelglas en rolluiken. De ramen kunnen worden geopend via een draaisysteem. De vierde slaapkamer is naast de trap gesitueerd. De kamer heeft een vinylvloer en is eveneens voorzien van radiatoren.

OMSCHRIJVING BEDRIJFSGEBOUWEN
Het bedrijf is in 1978 opgericht als melkveehouderij. Momenteel worden de bedrijfsgebouwen voornamelijk gebruikt voor het stallen van caravans en enige andere statische opslag. Tevens zijn er enkele paardenstallen aanwezig en is er een buitenrijbak (ca. 20,00 m x 40,00 m). Het volledig bedrijf bestaat uit een voormalige ligboxenstal, open jongveestal en werktuigenberging (waarvan deels voorzien van paardenstallen), buitenrijbak, diverse sleufsilo’s en keurige verharding bestaande uit betonklinkers en beton.

Jongveestal
Bouwjaar: 1982
Afmeting: ca. 39,60 m x 11,00 m
Vloeroppervlakte: ca. 435 m2
Muren: metselwerk
Spanten: stalen spanten
Dak: asbestvrije golfplaten met lichtpanelen (2019)
Vloeren: betonvloer- en roosters (gedekt)
Deze stal is opgericht als jongveestal, waarmee het grotendeels voorzien is van een mestkelder. Deze zijn niet meer in gebruik en de betonroosters zijn afgedekt met een houten platen bedekking voor het gebruik als werktuigenberging/ caravanstalling. De stal is voorzien van verlichting.

Voormalige ligboxenstal
Bouwjaar: 1978
Afmeting: ca. 32,00 m x 16,00 m en ca. 6,30 m x 5,15 m
Vloeroppervlakte: ca. 545 m2
Muren: metselwerk (voorzien van spouw)
Spanten: stalen spanten
Dak: asbestvrije golfplaten met lichtpanelen (2019) voorzien van 18 zonnepanelen met een vermogen van 310 Wp (2020)
Vloeren: betonvloer- en roostervloer (gedekt)
De voormalige ligboxenstal is momenteel grotendeels in gebruik voor opslagdoeleinden, waaronder caravansstalling. De roosters van de mestkelders zijn afgedekt met houten platen. Hiermee bestaat de stal uit een ruime opslagloods welke is geschikt voor diverse doeleinden, tevens is er nog een bergruimte en een werkplaats aanwezig met krachtstroom, grondwaterpomp, automatische beregeningsinstallatie tbv de tuin rondom de woning. De stal is voorzien van verlichting. Aan de voorzijde van de voormalige ligboxenstal is een garage met twee garagepoorten gerealiseerd.

Werktuigenberging
Bouwjaar: ca. 1970
Afmeting: ca. 22,00 m x 7,80 m
Vloeroppervlakte: ca. 170 m2
Muren: Metselwerk v.v. spouw en damwandplaten (2019)
Spanten: Stalen spanten
Dak: Asbestvrije golfplaten
Vloeren: Betonvloer
De werktuigenberging is voorzien van een drietalpaardenboxen, waarvan er twee ca. 3,00 m x 4,00 m groot zijn en een ca. 4,25 m x 4,00 m groot is. Het overige deel wordt gebruikt voor het stallen van caravans en overig materieel. De ruimte is voorzien van verlichting. Vanuit de paardenstallen is de buitenrijbak rechtstreeks bereikbaar. Deze is ca. 20,00 m x 40,00 m groot en voorzien van een bodem bestaande uit vulzand.

Gratis zoekservice

Laat ons weten wat je zoekt.
Wij sturen je vervolgens gratis het meest actuele aanbod door.

Zo ben je altijd als eerste op de hoogte!

Je gebruikt een verouderde webbrowser

Deze website maakt gebruik van moderne technieken die niet worden ondersteund door jouw webbrowser. Update mijn webbrowser

×

Sluiten
Sluiten