Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Benzenrade 32 A in Heerlen 6419 PG

Benzenrade 32 a

6419 PG Heerlen, NL
€ 1.095.000,- k.k. Beschikbaar

Omschrijving

Schitterende locatie
  
Een buitenkans voor de liefhebber van landelijk wonen, paardenliefhebber / professional, Bed en Breakfast, zorgboerderij, mantelzorg of zzp’er! De locatie bestaat niet uit één, maar liefst twee zeer hoogwaardige afgewerkte en sfeervol ingerichte woonhuizen met een paardenhouderijstalling op ca. 17.500m...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Paardenhouderij Perceeloppervlakte 01 ha 75 a 00 ca
Lees meer

Omschrijving

Schitterende locatie
  
Een buitenkans voor de liefhebber van landelijk wonen, paardenliefhebber / professional, Bed en Breakfast, zorgboerderij, mantelzorg of zzp’er! De locatie bestaat niet uit één, maar liefst twee zeer hoogwaardige afgewerkte en sfeervol ingerichte woonhuizen met een paardenhouderijstalling op ca. 17.500m2 gelegen op een agrarisch bestemde locatie in het gehucht Benzenrade aan de rand van de gemeente Heerlen, grenzend aan Ubachsberg en Imstenrade. Het gehucht Benzenrade kenmerkt zich door zijn landelijke karakter en fraaie authentieke bouwstijl van de 16e en 17e eeuw, deze kenmerken zijn alle terug te vinden in deze locatie met aan de achterzijde een prachtige natuurrijke omgeving met ver uitzicht op weilanden.

Eventueel bestaat de mogelijkheid de locatie met meer aangrenzende grond (weilanden) aan te kopen tot een totaal van ca. 10,7 ha.

Twee unieke woningen

De locatie bestaat uit twee woonhuizen, Benzenrade 32 en 32a, welke tot in de puntjes zijn afgewerkt.

Benzenrade 32

Dit is de voorste woning. Een prachtig woonhuis met garage uit de 17e eeuw, waar de echte authentieke elementen en bouw met mergelstenen behouden zijn gebleven. De woning is ruim van opzet en is als een vrijstaande woning te beschouwen. Ze is in 2016-2017 geheel gerenoveerd van buiten en binnen en heeft veel privacy met mooi ingerichte voortuin met terrassen, aangelegd met planten en oud gebakken klinkers. De tuin is geheel omheind en afsluitbaar middels een loop poort.

 
Benzenrade 32a
Deze woning is te bereiken middels een eigen oprit v.v. oud gebakken klinkers en carport. De woning is gelegen achter Benzenrade 32 en was de voormalige boerderij deze in 1994 met hoogwaardig duurzame materialen geheel is omgevormd naar een zeer moderne en ruime woning. De woning heeft een ontzettend hoog woongenot door de vele natuurlijke lichtinval in een prachtige doorzon woonkamer, veranda en open keuken. Vanuit hier biedt de woning een prachtig uitzicht op de tuin en het landschap met weilanden en hagen. 

Paardenhouderij


De locatie heeft ontzettend veel potentie voor de professionele als ook recreatieve paarden(sport)liefhebber dan wel als locatie met paardenpensionstalling voor derden.
De locatie biedt momenteel de mogelijkheid voor het stallen van 16 paarden in degelijke paardenboxen. De aangrenzende grond links, rechts en aan de achterzijde van de locatie biedt voldoende ruimte en vrijheid om te genieten van de paarden in de weides en de rijpiste. Aan de achterzijde van de locatie is vanuit de Benzenrade een separate toegangsweg gelegen naar de paardenstalling welke veel privacy biedt rondom de woonhuizen. Het voorkomt namelijk dat men zich telkens via de oprit van de woonhuizen toegang verschaft naar de paardenstalling aan de achterzijde.

Voor uitgebreide informatie over deze locatie: download geheel vrijblijvend de brochure en neem gerust contact met ons op!

Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Paardenhouderij Aantal paardenboxen 16 Overige voorzieningen Paardenhouderij Buitenpiste: 20 x 40 m Paardenhouderij Mestsilo: 200 m3 Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 1.095.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 01 ha 75 a 00 ca Huiskavels 01 ha 75 a 00 ca Woonruimte Oppervlakte woonkavel 01 ha 75 a 00 ca Aantal bedrijfswoningen 2 Inhoud 1485 m³ Onderhoud binnen Uitstekend Onderhoud buiten Goed Bouwjaar 2016 (In 2016-2017 geheel gerenoveerd)
Route van naar Benzenrade 32 a, 6419 PG Heerlen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.