Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Scheulderlandstraat in Gulpen 6271 EA

Scheulderlandstraat

6271 EA Gulpen, NL
€ 7,25 k.k. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Namens mijn opdrachtgever mag ik u een perceel cultuurgrond aanbieden, welke in gebruik is als weiland / grasland (blijvend grasland). Het perceel is gelegen aan een verharde weg de ‘Scheulderlandstraat’ en een onverharde weg de ‘Beversbergweg’ te Gulpen, deze te bereiken is vanuit de Ingberdorpsstraat. Dit is in het buitengebied van de gemeente

...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Losse grond Perceeloppervlakte 03 ha 39 a 40 ca
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
Namens mijn opdrachtgever mag ik u een perceel cultuurgrond aanbieden, welke in gebruik is als weiland / grasland (blijvend grasland). Het perceel is gelegen aan een verharde weg de ‘Scheulderlandstraat’ en een onverharde weg de ‘Beversbergweg’ te Gulpen, deze te bereiken is vanuit de Ingberdorpsstraat. Dit is in het buitengebied van de gemeente Gulpen-Wittem.


KADASTRALE SITUATIE

Het object: Perceel cultuurgrond, tezamen groot ca. 3.39.40 ha.
Kadastraal bekend:Gemeente Gulpen-Wittem, sectie D, nummers 59 groot 0.54.70 ha
Gemeente Gulpen-Wittem, sectie D, nummers 61 groot 2.84.70 ha
  
Adres: Gelegen aan de Scheulderlandstraat / Beversbergweg te Ingber (Gulpen)


BESTEMMING
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied Gulpen-Wittem”, vastgesteld op 05-01-2011 door de gemeente Gulpen-Wittem.
Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met Waarden – Natuur- en landschapswaarden”. De dubbelbestemmingen “Waarde – Archeologie”, “Waarde – Cultuurhistorie”, “Waarde – Ecologie”, “Waarde – Landschapselement” en “Waterstaat – Erosie”. De gebiedsaanduidingen zijn “EHS” en “Milieuzone – Bodembeschermingsgebied”.


OMSCHRIJVING 
Het betreft een perceel cultuurgrond welke in gebruik is als weiland / grasland (blijvend grasland), dit als zodanig de laatste jaren ook in gebruik is geweest. Het perceel grenst aan de verharde weg, de Scheulderlandstraat, en aan de onverharde weg, de Beversbergweg. Deze zijn bereikbaar vanuit de “Ingberdorpsstraat” in Ingber.

De grondsoort betreft Löss. In de omgeving zijn veelal agrarische cultuurgronden gelegen deze als weiland / grasland of voor diverse akkerbouwgewassen in gebruik zijn.


Bijzonderheden
- Bij deze verkoop kunnen betalingsrechten (voorheen toeslagrechten) mee overgaan op koper, verder zijn er geen productierechten inbegrepen.
- Het jachtrecht voor het perceel is niet verhuurd.
    
                                                                                  
Aanvaarding
In overleg.


Vraagprijs
€ 7,25 per m2 k.k.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl


Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Losse grond Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 7,25 kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 03 ha 39 a 40 ca Kadastrale gegevens Gemeente Gulpen Sectie D Perceelnummer 59 Oppervlakte 5470 m² Kadastrale gegevens Gemeente Gulpen Sectie D Perceelnummer 61 Oppervlakte 28470 m²
Route van naar Scheulderlandstraat, 6271 EA Gulpen
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring