Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Platielweg/De Drie Heuvelen in Eijsden 6245

Platielweg/de Drie Heuvelen

6245 Eijsden, NL
€ 8,25 k.k. Beschikbaar

Omschrijving

ALGEMEEN
Namens opdrachtgever mag ik u een prachtig perceel cultuurgrond met diverse soorten pruimen en appel hoogstambomen aanbieden. Het perceel is gelegen in de nabijheid van ‘De Drie Heuvelen’ en Voerenweg te Eijsden.

Het is een schitterende landelijke en vrij gelegen omgeving met vele agrarische gronden in de nabijheid. Daarnaast is het een echte toeristische

...
Lees meer

Kenmerken

Hoofdtype(n) Losse grond Perceeloppervlakte 00 ha 31 a 83 ca
Lees meer

Omschrijving

ALGEMEEN
Namens opdrachtgever mag ik u een prachtig perceel cultuurgrond met diverse soorten pruimen en appel hoogstambomen aanbieden. Het perceel is gelegen in de nabijheid van ‘De Drie Heuvelen’ en Voerenweg te Eijsden.

Het is een schitterende landelijke en vrij gelegen omgeving met vele agrarische gronden in de nabijheid. Daarnaast is het een echte toeristische omgeving voor wandelaars en fietsers. Een buitenkans voor de gepensioneerde of hobbyist om dit perceel in eigendom te verwerven en hier tot rust te komen!
 

KADASTRALE SITUATIE

Het object:  Perceel cultuurgrond, groot ca. 0.31.83 ha
Kadastraal bekend: Gemeente Eijsden, sectie H, nummers 393
  
Adres:             Gelegen nabij De Drie Heuvelen / Platielweg te Eijsden


BESTEMMING
Het perceel is gelegen binnen het bestemmingsplan “Buitengebied”, vastgesteld op 27-04-2010 door de gemeente Eijsden.
Het perceel heeft de enkelbestemming “Agrarisch met Waarden”. De dubbelbestemmingen “Waarde – Beekdal”, “Waarde – Ecologie”, “Waarde – Recreatieve ontsluitingsstructuur”, “Waarde – Landschapselement” en “Waterstaat – Erosie”. De gebiedsaanduiding is “Milieuzone – Bodembeschermingsgebied”.


OMSCHRIJVING 
Het perceel is mooi vlak gelegen en is rechthoekig van vorm. Het is ingericht met 3 rijen volwassen hoogstambomen, deze een mooie diversiteit biedt van maar liefst 7 pruimensoorten en 2 appelsoorten. De hoogstambomen zijn ca. 12 tot 15 jaar oud.  De pruimensoorten zijn als volgt; Reine Victoria, Opal, Valor, Reine claude verte, Avalon, Jubileum, Anna spath en Monsieur Hatif. De appelsoorten betreft een vroeg en laat ras van soort.

Door de diversiteit aan soorten pruimen en appels heeft men door het jaar heen een mooi assortiment van pruimen en appels tot zijn beschikking. De bereikbaarheid van het perceel is erg goed vanuit de Voerenweg te Eijsden. De grondsoort betreft; Löss. Deze van erg goede kwaliteit is voor hoogstambomen dan wel akkerbouw doeleinden. Het is voorzien van een afrastering, deels met draad en deels met een Meidoorn haag met een mooie authentieke ijzeren toegangspoort.


Bijzonderheden
- Het jachtrecht is verhuurd
- Er rust een herinrichtingsrente op het perceel van € 60,30 per jaar, eindjaar 2030
- Er zijn geen betalingsrechten of andere productierechten in deze koop inbegrepen.


Aanvaarding
In overleg.


Vraagprijs
€ 8,25 per m2. k.k.


Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Nard Driessen (Makelaar)
t: 06-48592874
e: ndriessen@arvalis.nl


Arvalis kantoor Roermond
Steegstraat 5
6041 EA Roermond
t: (0475) 35 57 00
www.arvalismakelaars.nl

Algemeen Aanmelding In verkoop genomen Hoofdtype(n) Losse grond Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 8,25 kosten koper Aanvaarding In overleg Oppervlakte Perceeloppervlakte 00 ha 31 a 83 ca Kadastrale gegevens Gemeente Eijsden Sectie H Perceelnummer 393 Oppervlakte 3183 m²
Route van naar Platielweg/de Drie Heuvelen, 6245 Eijsden
U kunt de brochure hier downloaden

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring